Boyutlar ... TAVSİYE EDİLİR.
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Boyutlar ... TAVSİYE EDİLİR.
Bende wolfman'e katılıyorum.Çünkü illüminati ne kadar güçlü olursa olsun o kadarda ileri bir teknolojiye sahip değil.Tabii görüştükleri canlılardan kastın cinlerse gerçek olabilir.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
fotino yazdı:Bende wolfman'e katılıyorum.Çünkü illüminati ne kadar güçlü olursa olsun o kadarda ileri bir teknolojiye sahip değil.Tabii görüştükleri canlılardan kastın cinlerse gerçek olabilir.
Konunun altındaki yazıyı oku ondan sonra bi cevap ver. ..
- wolfman
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
only ciğim, biz(her ne kadar yanlış olsa da) bu konu altında farklı bi konu tartıştık.ozina "illucular diğer boyuttakilerle anlaşma yapıyo"dedi. ben de bunun doğru olmadığını savundum.fotino da bana katıldı.yani senin açtığın konuyla bizim konuştuğumuz konunun bir alakası yok.çok merak ediyorum fotino ya neden bu kadar taktın?
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
1.si neden bana taktığın anlaşıldı .. bu konuda sana laf sokmuşum :Dwolfman yazdı:only ciğim, biz(her ne kadar yanlış olsa da) bu konu altında farklı bi konu tartıştık.ozina "illucular diğer boyuttakilerle anlaşma yapıyo"dedi. ben de bunun doğru olmadığını savundum.fotino da bana katıldı.yani senin açtığın konuyla bizim konuştuğumuz konunun bir alakası yok.çok merak ediyorum fotino ya neden bu kadar taktın?
2.si ben sizin benim açtığım konu hakkında konuşuyorsunuz sandım sonuçta BOYUTLAR .
3.sü konu sahibi benim , ben üstüme alinmayacağımda başka kim alinacak :D
4.sü fotino bi konuda bana uyuzluk yapmıştı sanırım .. bana ters gitti .. bende karşılık veriyorum .bu kadar .
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
vallaha dünyevi zevkler (para, cinsellik şan şöhret) karşılığında cinlere kırmızı ziba adlı bi madde veriyolar.
pixies forever <3<3
- wolfman
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
1-laf mı soktun :D ben neden hatırlamıyorum :Donlymerthy yazdı:1.si neden bana taktığın anlaşıldı .. bu konuda sana laf sokmuşum :Dwolfman yazdı:only ciğim, biz(her ne kadar yanlış olsa da) bu konu altında farklı bi konu tartıştık.ozina "illucular diğer boyuttakilerle anlaşma yapıyo"dedi. ben de bunun doğru olmadığını savundum.fotino da bana katıldı.yani senin açtığın konuyla bizim konuştuğumuz konunun bir alakası yok.çok merak ediyorum fotino ya neden bu kadar taktın?
2.si ben sizin benim açtığım konu hakkında konuşuyorsunuz sandım sonuçta BOYUTLAR .
3.sü konu sahibi benim , ben üstüme alinmayacağımda başka kim alinacak :D
4.sü fotino bi konuda bana uyuzluk yapmıştı sanırım .. bana ters gitti .. bende karşılık veriyorum .bu kadar .
2-o zaman iyice emin olmadan bişey söyleme.(zaten 2.madden 1.sini çürütüyo.)
3-evet haklısın ama konu dışına çıkmamamızı söyleyebilirdin.
4-o zaman o başlık altında tartış 7-8 konuya taşırmanın anlamı ne?
ozina: eğer doğruysa harika bilgi süpersin :D nerde okudun bunu?
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
-
benim geometrim 23 :S
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Kırmızı ziba nedir ve dünyevi zevklere 3 harflilerin gücü yetermi gerçekten sonuçta onlardan büyük Allah var.Onun izni olmadıkça hiçbişey yapamazlar diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltilsdin böyle konularda meraklı olduğum kadar bilgisizim.ozina yazdı:vallaha dünyevi zevkler (para, cinsellik şan şöhret) karşılığında cinlere kırmızı ziba adlı bi madde veriyolar.
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Bende merak ettim bi açıklar mısınUsTr yazdı:Kırmızı ziba nedir ve dünyevi zevklere 3 harflilerin gücü yetermi gerçekten sonuçta onlardan büyük Allah var.Onun izni olmadıkça hiçbişey yapamazlar diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltilsdin böyle konularda meraklı olduğum kadar bilgisizim.ozina yazdı:vallaha dünyevi zevkler (para, cinsellik şan şöhret) karşılığında cinlere kırmızı ziba adlı bi madde veriyolar.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-