2012’DE KIYAMET KOPACAK MI?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
onur77

Re: 2012’DE KIYAMET KOPACAK MI?

Okunmamış mesaj gönderen onur77 »

Diğer Bir Şey İse Bilime Göre 2012 de çağ atlayacağız bu olay 21 aralıkta olacak...Saat 5 civarı...Tabi Bu bi Teori...

Zek Asakura
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim

Okunmamış mesaj gönderen Zek Asakura »

Ben burdayım sen de burdasın, ben diyorum ki hiç bir şey olmuycak eğer olursa daha önceki dediğimi tekrarlıyorum eğer olursa çekilir köşeme olayları izlerim ama eğer olmazsa bunun çocuk uydurması bir yalan olduğuna inan lütfen.
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Agamiz 12 ci imam gelmeden kiyamet kopmayacak.Allahi apacik inkar edilince kiyamet kopar.hadislerde var eger kiyamete 1 gun kalsa bile Allah o gunu uzatir ki onun kurtaricisi(hocceti) gelib yerde asayisi adaleti yeniden kursun.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
furkanfk
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen furkanfk »

insanları şirke düşürmek için yapılan masonık bir plan. Sherlock holmesi izlerseniz anlarsınız insanlar dehşete düşürülmek isteniyor.
Zek Asakura
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim

Okunmamış mesaj gönderen Zek Asakura »

Yani eğer doğru düşünüyorsam doğa bilimleri fizik vs. Allahı inkar etmek için çıktı. Mesela stephen hawking araştırın dediğimde haklı olduğumu göreceksiniz.
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

doğa bilimleri veya fizik Allah'ı inkar etmez o stephen hawking gibi ateistlerin düşüncelerinden dolayı insanlarda önyargı oluşturdu tam tersine mesela bir örnek açıklayayım bir hurdalık düşün bu hurdalıktaki maddelerin kendiliğinden birleşip bir boeing 747 yapma olasılığı "imkansız" dır bu bile Allah'ın varlığını kanıtlamaya yeter açıklamak gerekirse evren bir patlamayla oluşmuşsa bu patlamadan sonra küçüktü yani "sınırları" vardı ve zamanl büyüsede bu sınırlar sadece genişledi ama hala sınırlıydı yani evren sınırsız olmadığına göre yaratıldı eğer bu teoriyide kabullenmezlerse patlama kendiliğinden olamaz bunu da inkar ederlerse madde ve antimadde kendiliğinden çarpışmaz ve bunu CERN deneylerinde görmüştük ki kaç kere başarısız oldular bir patlama zarar verirken bu patlama nasıl bir evren olşturabilir ki ,işte sana fizikle Allah'ın kanıtlanması önemli olan bakmayı bileceksin;)

neyse kıyamet konusuna gelelim belki bana kızacaksınız ama 2012'de ne Çağ atlayacağız ne de Kıyamet kopacak tamamen sıradan bir gün olacağı muhtemel eğer uzayla ilgili bir sebepten bir şey olsaydı eğer zaten açıklarlardı NASA çünkü paylaşmak zorundalar bu kıyamet olayının hepsini gençlerin sırf video olsunda izlenme olsun diye yaptıkları işe yaramaz boş bir komplo bence siz de buna inanıyorsanız artık ne diyebilirim eğer olmayacak bir şey için kanıt arıyorsanız kanıt bol ama olmaması için kanıt daha da bol:)Burda kim bilir kaç kere konu açtım ama eğer ısrar ederseniz yeniden konu çıkartırım burada kısa kesmek zorunda kaldım:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

profesyonel'e katılıyorum.Zek Asakura, Stephen Hawking gibiler yüzünden doğa bilimlerine neden önyargılı yaklaşıyorsun ki?Bence doğa bilimleri asıl Allah'ın varlığını ispat etmek için çıktı.Ayrıca profesyonelin dediği gibi eğer doğa bilimlerini özellikle de kuantum fiziğini araştırırsan bu bilimlerin Allah'ın varlığını inkar etmediklerini asıl onun varlığını desteklediğini görürsün.Mesela süperpozisyon gibi kuantumsal olgular Allah'ın varlığını çok açık bir şekilde ifade eder.Bu arada bir şey daha sorucam sitede yorum yazarken nasıl alıntı yapılır?
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

yazının sağ üst tarafında alıntı yazıyor oraya tıkla alıntı yaparsın;)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
Kullanıcı avatarı
fotino

Öyle yapıyorum ama olmuyor.
Kullanıcı avatarı
fotino

**profesyonel** yazdı:yazının sağ üst tarafında alıntı yazıyor oraya tıkla alıntı yaparsın;)
Sorunu anladım.Biçim kodunu kapat fonksiyonu açıkmış.Yine de sağol.

“Sizden Gelenler” sayfasına dön