Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
Shamarchi yazdı:şöyleki çakralar belli bi hızda dönen şeylerdir. Hızlı ve yavas donmesine göre dengesizleşir. Herkes bu dengelemeye çakra açmak dediği için yazıda da çakra açmak terimi kullanılmış. Bir insanda çakranın kapalı olma durumu söz konusu değildir.
ınsanların çakraları kapanır su yönde kapanır çakralarımızı eger oldugu şekilde kullanmazsak körelirler ve bır zaman sonra kapanırlar yaydıgı enerjıler vardır ama kapalıdırlar
AYDINLANMA YOLU SİZİNLE OLSUNhttp://www.sunzmoonz.com/Reiki%20hands.gif
ben katılmıyorum ama sunu ıgma etmıs olabılır çakraların enerjıler vardır hep ama kanırlar enerjılerını kapandıklarında yıne yayrlar ama taabıkı enerjısel olarak kullanamazlar belkı bu sekılde kapanmasını acıklamısdır
AYDINLANMA YOLU SİZİNLE OLSUNhttp://www.sunzmoonz.com/Reiki%20hands.gif
Surekli bir enerji yayiyo sonucta. Ben Kapali dersem orda hicbir aktiviteniz olmamasi anlamina gelir. O yuzden kapanmaz dedim. Yani seninkiyle ayni gibi.
Shamarchi yazdı:şöyleki çakralar belli bi hızda dönen şeylerdir. Hızlı ve yavas donmesine göre dengesizleşir. Herkes bu dengelemeye çakra açmak dediği için yazıda da çakra açmak terimi kullanılmış. Bir insanda çakranın kapalı olma durumu söz konusu değildir.
Neye göre hızlı ve yavaş dönmesi kendine mi yoksa diğer çakralara mı?
Her cakranin kendine has bir hizi vardir. O hiza gore donerler. Blokajlar ve duygular ile bunlar duruma gore hizli veya yavas donerler. Boylece de dengesizlikler olusur. Anlatabildim mi??
Neye göre hızlı ve yavaş dönmesi kendine mi yoksa diğer çakralara mı?
Her cakranin kendine has bir hizi vardir. O hiza gore donerler. Blokajlar ve duygular ile bunlar duruma gore hizli veya yavas donerler. Boylece de dengesizlikler olusur. Anlatabildim mi??
Anladım ama bence dediğin yanlış.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
telekinezi61 yazdı:ben bunun 80 liraya eğitimne gitjmiştim
egitimleri parayla aldıysan yazık ne dıyım bır şifacı karsılık beklıyerek yapmaz uyumlamasını eger gercek sıfacıysa
Bence de ama bazıları o parayı sana ayırdığı zaman karşılığı aldığını söylüyor.
zamanı ayırdı diyelim. sana yol boyunca nasıl rehberlik edecek.her seferinde paramı isteyecek. her an yanında olabilmeli
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..