Yeni Başladım Acill Yardım Edinn...
Moderatör: Sai
- wolfman
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Yeni Başladım Acill Yardım Edinn...
fotino,ozina ve fungsclup a katılıtyorum.ve samedtarik, konuyu açan arkadaşın demek istediği o değil.teker teker öğretin derken nasıl başlıyım nasıl devam edeyim onu soruyo.
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
- SamedTarik
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
beyler bu konular olmasa forumda yeni konu yok zaten ayrıca tkde ilk aşama bu olduğu için sorun yaşamaları normal siz neden bahsediyosunuz forumda yeni oldukları için araştırma yapmıyorlar ve konu açıyorlar. bu forum yardımlaşmak için değil mi? sert kaçtıysa affola ama bunları yazmak zorundayım.
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Ama baştan beri hep bu konular olunca insanın ister istemez canı sıkılıyor,bizde normal olduğunu biliyoruz ama hemen hazır bilgi hep olmaz ki biraz araştırsınlar sitenin duyurular bölümüne "Bugünden itibaren Psi-wheel yardımı ile alakalı konular açılmayacak." vb. bir başlık açılsa orada öğrenebilirler veya kayıt formunda forum kurallarına yazılan böyle bir başlıkla bu sorun az çok giderilebilir. Yeni konu olmasa bile yinede bu tür konular olmasın. Ayrıca o chi, reiki vb. gruplara ne oldu 2 ay geçti hiçbir hareketlilik yok sizin bir bilginiz var mı?SamedTarik yazdı:beyler bu konular olmasa forumda yeni konu yok zaten ayrıca tkde ilk aşama bu olduğu için sorun yaşamaları normal siz neden bahsediyosunuz forumda yeni oldukları için araştırma yapmıyorlar ve konu açıyorlar. bu forum yardımlaşmak için değil mi? sert kaçtıysa affola ama bunları yazmak zorundayım.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- carnim_rama
geçen yaptığımız çalışmayı görmedin sanırım fotino. van için.fotino yazdı:Ama baştan beri hep bu konular olunca insanın ister istemez canı sıkılıyor,bizde normal olduğunu biliyoruz ama hemen hazır bilgi hep olmaz ki biraz araştırsınlar sitenin duyurular bölümüne "Bugünden itibaren Psi-wheel yardımı ile alakalı konular açılmayacak." vb. bir başlık açılsa orada öğrenebilirler veya kayıt formunda forum kurallarına yazılan böyle bir başlıkla bu sorun az çok giderilebilir. Yeni konu olmasa bile yinede bu tür konular olmasın. Ayrıca o chi, reiki vb. gruplara ne oldu 2 ay geçti hiçbir hareketlilik yok sizin bir bilginiz var mı?SamedTarik yazdı:beyler bu konular olmasa forumda yeni konu yok zaten ayrıca tkde ilk aşama bu olduğu için sorun yaşamaları normal siz neden bahsediyosunuz forumda yeni oldukları için araştırma yapmıyorlar ve konu açıyorlar. bu forum yardımlaşmak için değil mi? sert kaçtıysa affola ama bunları yazmak zorundayım.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- fotino
Gördüm ama diğer gruplarda bir şey yok.carnim_rama yazdı:geçen yaptığımız çalışmayı görmedin sanırım fotino. van için.fotino yazdı:Ama baştan beri hep bu konular olunca insanın ister istemez canı sıkılıyor,bizde normal olduğunu biliyoruz ama hemen hazır bilgi hep olmaz ki biraz araştırsınlar sitenin duyurular bölümüne "Bugünden itibaren Psi-wheel yardımı ile alakalı konular açılmayacak." vb. bir başlık açılsa orada öğrenebilirler veya kayıt formunda forum kurallarına yazılan böyle bir başlıkla bu sorun az çok giderilebilir. Yeni konu olmasa bile yinede bu tür konular olmasın. Ayrıca o chi, reiki vb. gruplara ne oldu 2 ay geçti hiçbir hareketlilik yok sizin bir bilginiz var mı?SamedTarik yazdı:beyler bu konular olmasa forumda yeni konu yok zaten ayrıca tkde ilk aşama bu olduğu için sorun yaşamaları normal siz neden bahsediyosunuz forumda yeni oldukları için araştırma yapmıyorlar ve konu açıyorlar. bu forum yardımlaşmak için değil mi? sert kaçtıysa affola ama bunları yazmak zorundayım.
- carnim_rama
o zaman bizim grubuda katmazsan sevinirim. diğer gruplar ferdi abinin gözetiminde. ona bişi diyemiyeceğim.ama ben bir haftaya kadar üniversitem rahatladığında çalışmaları sıklaştırıcam.ve ben bunun için ferdi abinin sitedeki gereksiz konuları silmesini ve düzene girmesini bekliyordum
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- fotino
Tamam, katmam :) Bu arada Ferdi abinin sitede artık niye pek aktif olmadığı hakkında bir şey biliyor musun?carnim_rama yazdı:o zaman bizim grubuda katmazsan sevinirim. diğer gruplar ferdi abinin gözetiminde. ona bişi diyemiyeceğim.ama ben bir haftaya kadar üniversitem rahatladığında çalışmaları sıklaştırıcam.ve ben bunun için ferdi abinin sitedeki gereksiz konuları silmesini ve düzene girmesini bekliyordum
- carnim_rama
hayır yok. ama tahminim kendi hayatının yoğunluğundandır. üniversiteye geçtiğimden beri anlıyorum onu birazfotino yazdı:Tamam, katmam :) Bu arada Ferdi abinin sitede artık niye pek aktif olmadığı hakkında bir şey biliyor musun?carnim_rama yazdı:o zaman bizim grubuda katmazsan sevinirim. diğer gruplar ferdi abinin gözetiminde. ona bişi diyemiyeceğim.ama ben bir haftaya kadar üniversitem rahatladığında çalışmaları sıklaştırıcam.ve ben bunun için ferdi abinin sitedeki gereksiz konuları silmesini ve düzene girmesini bekliyordum
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
ferdi abinin son verdiği teknik üç aylıktı zaten yakında haber verir herhelde
pixies forever <3<3
-