Başımdan geçen çok garip olay

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Başımdan geçen çok garip olay

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

İnternette yazılan bilgiler genelde ruhun dışarı çıkması olarak anlatıyor galiba insanların dikkatini çekmek içindir bilemem ama insanın ruhunun çıkması ister bir bağ olsun ister olmasın yüksek oranla vücudun ölmesine sebep olacaktır.Olmasa bile zaten dinende ruhun insan ölmeden çıkmayacağı biliniyor ve insanın ruhunun enerjisini kullanması da mümkün olamaz ama ruhla geleceği görebilirsin çünkü ruh zaten üst boyuta aittir ve üst boyutta zaman kavramı var olduğu için buradaki zaman değil an oluyor dolayısıyla çıktığınız an yüksek oranla kendini kıyamettede bulabilirsin dolayısıyla geleceği görürsün ama geriye dönüşün olma ihtimali var mı dersen bilmem ama geçmişteki bedenine dönmende yüksek oranla imkansız olur.Ne olursa olsun bir ruh bedenden çıkarsa üst boyuta çıkar ve eski bedenine etkisi olması ve tekrar geri dönmesi olasılıkları düşünebileceğin gibi çok düşük yani beyin ile yapılabilir.Zaten daha öncede söylemiş olduğum gibi beynin geleceği görme özelliği var.Bu arada sen ruhum gücünün kullanılmasından bahsediyorsan bu tıpkı kilitli bir kapının ardındaki ışık sayesinde etrafı görmek gibi bir şey olur yani bir insan ölmediği sürece ruhun gücü kullanılamaz ki zaten ruhun bir gücü olduğuda şüpheli,bu arada beyin geleceği sen bilinçsizken hesaplar eğer sen beynin sana bu hesaplarda neler olduğunu göstermesini istersen de zaten görebilirsin ki bunun için biraz çalışılması gerekiyor kum diski filan sadece filmlerdeki veya dizilerki inançlardan geliyor.Zaten durugörü de ilk aşama bir şeyi imajine etmektir yani gözünü kapattığında o şeyi hayal etmendir.Dolayısıyla durugörü beyinde gelişir.
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Astral seyahatde çıkan beden ruhsal beden değilse hangi beden ? Ve ruhun insan bedeninden dışarı çıkması bence mümkün.Ama senin dediğin gibi bir üst boyuta ulaşamaz.Bulunduğumuz ve yine senin dediğin gibi anlık boyutta ruhun bedendne çıkabilir yani astral seyahate dayanarak söylüyorum bütün bunları.O yüzden önce astral seyahattaki bedenimiz ruhsal bedenimiz mi değilmi ?
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

astral seyahatte gördüklerin beynin simülasyonuda olabilir sana bir şey söyleyeyim ki gördüğün hiç bir şeyin gerçeklik payı yok çünkü dışarıya beş duyu organlarınla bağlısın ve dışarının geçerk olup olmadığını bilmiyorsun çünkü insanların kişiliği yani benliği beyindir ve insan sanki uzun bir kuledeki dört duvarın içerisinde dışarıyı televizyonla gören bir kişidir televizyon kendine gelen foton ışınlarını görür ve karanlık diye bir şey yoktur mesela karanlık ışığın yokluğudur ve insan karanlık vardır der çünkü kendini dışarıda zanneder işte biz dışarıya sadece dışarıya 5 duyu organıyla bağlıyız rüyadada olabiliriz gerçektede belkide rüya dedğimiz gerçektir belkide her ikiside gerçek değildir biz bir sınav gibi simülasyondayızdır bu sebeple bildiğimiz şeylerden bile kesin konuşamazken emin olamadığımız şeyler üzerinde fazla duramayız çünkü beyin dışarıyı hayal ederek dünyayı seyahat ettiğini düşünüyor olabilir zihinsel beden dediğim noktada budur beynin hayali tabii burada hayal derken insanın yapmak istediği şeylerden bahsetmiyorum buradaki beynin dışarıyı düşünmesi dışarıya odaklanması bir insan her zaman dört duvarın dışına çıkmayı ister işte beyin de televizyonda gördüğü kadarıyla kendi sanal dünyasını oluşturuyor olabilir yani bu rüya olabilir çünkü rüya dediğimiz şeylerdede sanki gerçekmiş gibi hissederiz değilmi bu sebeple astral seyahatle rüya arasında bir fark sadece astral seyahatin bilinçli yaplıyor olmasıdır.Kusura bakma biraz fazla soyuta girdim ama bunu açıklamanın başka yolu yok çünkü burada 5 duyu organının ötesindeki şeylerden bahsediyoruz,bu arada rüya geleceği hesaplamanın dışında dışarıya olan hesaplamalarıda gösterir dolayısıyla rüyalar bazen gerçekten uzak olabilir tıpkı duru görü gibi zaten duru görününde kesinlik payı yoktur
Kullanıcı avatarı
UsTr

Ben neredeyse hergün bu hayat belki rüya nerden bilebilirim ki diyorum.Belki öldüğüm gün uyanıcam diyorum.Daha birçok şey diyorum.Ama astral seyahatin hayal,rüya yada beyin simülasyonu olmadığından eminim.Hiç astral seyahate çıkmadım ama astral seyahat seninde dediğin gibi bilinçli yapılan birşey.Ve açık konuşayım öyle bir açıklama yazmışsın ki hala astral beden ruhsal benden mi değilmi anlamadım :D Ama anlatmak istediğin şeyi anladım.Bende zaten zaman zaman bu düşüncelere dalıp gidiyorum.Ama bence bana kalırsa dediğin gibi 5 duyu organının da dışında soyut bir olay.Yani ruhun bedenden çıkması yada çıkmaması,ruhsal görü,ruhsal güç gibi şeyleri kullandığımızı yada kullanmadığımızı bilemeyiz.Beyin geleceği hesaplamasından çıktık yola sohbet soyutluğun ötesine gitti :D Ben sadece ruhsal güç ve ruhun dışarı çıkması ile ilgili o kadar kesin konuştun ki aklıma direk astral seyahat geldi.
1)Astral seyahatteki beden ruhsal beden mi ?
2)Duru görü beyin ilemi yapılır yoksa ruhsal olarak mı yapılır ?
3)Bizim yaptığımız telekinezi,telepati v.b. şeyler ruhsal enerjiylemi yapılıyo yoksa beynimizle bedenimizdeki enerjiyi kullanarak mı yapılıyo?
Yani uzun lafın kısası yaptığımız şeyler senin dediğin gibi ruhsal olarak deil beyin ile yapılan şeyler mi yoksa tamamen ruhsal şeyler mi ? Dediğin gibi bunun kesin bi cevabı olamaz ama yinede emin olmak için ve kafama takıldığı için soruyorum.Çünkü telekinezi,duru görü ve astral seyahatin ruhsal bir olay olduğunu kesin olarak savunanlar gördüm bu yüzden seninde beyin ve ruh hakkında bu kadar kesin,bilimsel ve birazda karmaşık konuştuğunu görünce ikilemde kaldım.Yukarıdaki 3 soruyu cevaplaman yeterli yoksa bu sohbet bilinmeyene doğru yol almaya başladı :D
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

1)astral seyahatteki bedenin ruhsal beden olmadığını (düşünüyorum).Öncelikle insan eğer dört duvarın arasında kalmışsa bu dvar yıkılmadan dışarı çıkamaz buradaki bahsettiğim ruh tabi kii ama insan bu dört duvardan dışarı çıkamayınca oranın nasıl bir yer olacağını düşünmeye çalışıcak ve yüksek boyutta neler olduğunu düşünücek bunun yan etkiside zaten o karanlık şeyler diye bahsettiğimiz şahıslar:)Bu insanın bilinç altından kaynaklanıyor herneyse zaten insanın ruhu dışarı çıksaydı zaten emin olunki o astral seyahattekine benzemeyecekti günahların ruha etkisinide bilmiyoruz ve ondan önce üst boyutta belli bir şekil görüntü ve ağırlık olduğunu bilmiyoruz sonuçta karşımızda 4. boyut duruyor ve uçuyor veya yürüyor olabileceğiniz şüpheli zaten ruhla istediğiniz heryere ışınlanamazsınız yani beynin düşüncesiyle ilgili bir şey.Yalnız beynin simülasyonu dedim ama tam olarak anlatamıyorum çünkü bunu tanımlayacak bir sözcük düşünemiyorum bunun yanında hayal ve simülasyon biraz ilkel kalıyor beyin düşüncesiyle üst boyuta ulaşıyor diyelim ama bunu anlatamam çünkü bunu anlatmaya şu anki bilim yetmez ve anlatcak kelimede yok zaten:)
2)bu soruyu zaten 1. soruda cevapladım:)
3)Bir insanın kendine ait bir enerjisi varken ruh enerjisini kullanacağını söyleyemeyiz çünkü bu ruhtan çekilen enerji yaşam enerjiside olabilir ki bunu insanın bilinçli olarak kullanabilmesi bir muamma bundan daha öte bunu kullanmanın dinen iyi olup olmadığını söyleyemeyiz yani ruh enerjisi dersek gerçekten önümüze çok engel çıkıyor bundan daha bir çok engel ve çelişkiyle baş başa kalırsın ki beyin enerjisini değilde var olan enerjiyi başka bir şekilde kullanabilir zaten beyin vücudu kontrol ediyor ve ortaya çıkan enerjiyi de istediği gibi kullanabilir ve telekinetik olaylarda bunu kullanabiliyor olabilir insanların zaten ruh enerjisine bapğlamasının sebebi bunu başka türlü açıklayamamalarıdır tıpkı eskiden denizlerde canavarlar olduğunu söyledikleri gibi merak etmekten korktukları veya meraklarını cevaplayamadıkları için bunları yazıyor olabilirler sonuçta insanlar cevaplayamadıkları şeyleri hep doğa üstü olaylarla örtmeye meğillidir:)

Kullanıcı avatarı
UsTr

Demek istediğini gayet iyi anladım bundan emin olabilirsin.Astral seyahattaki beden ruhsal beden olsaydı o bambaşka bişey olurdu dediğin gibi ağırlık,şekil,görüntü,uçmak,yürümek,ışınlanmak bunların hiçbiri belli deil.Astral seyahatteki beden ise beynin 4.boyuta ulaşması ve senin bir türlü kelimelerle sözcüklerel anlatamadığın tanımlayamadığın şey :D Galiba bunu anlamam için astral seyahat yada duru görü çalışmam lazım.İleride birgün belkş denerim.Çok saol bu bilenmeyen soyutluk ötesi düşünceleri banada düşündürdüğün için :D Sanada bayağı zahmet verdim :D Tekrar saol.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

önemli değil,anlatabildiğime ve yardım edebildiğime sevindim:)
Kullanıcı avatarı
UsTr

Yanlız benim kafamda bir soru hala yer etmiş durumda.Astral beden ruhsal beden deilse peki ne ? 2 tür beden var.Ruh ve fiziki beden.Ve eğer astral beden ruhsal beden deilse hangi beden ? Daha doğrusu astral seyahat astral bedenle mi yapılır yoksa astral beden dediğimiz şey beynimizin simülasyonu mudur ? Bide astral seyahatte sadece gezeriz.Başka bir etki edemeyiz.Peki astral seyahat diye duru görü yapmadığımızı nerden bilebiliriz ? Astral seyahat dediğimiz şey sadece duru görünün bedensel bir şekil almış hali olabilirmi ?
Duru görü de aynı şekilde ruhsal görü deilse ne ? İnsanların açıklayamadıkalrı için ortaya ruhsal görü ve ruhsal seyahat diye ortaya attıkları bişeyse eğer ruhsal değilse ne ? Senin tanımlayamadığın bir türlü sözcüklerle ifade edemediğin şeymi ?
Telekinezi ve telepati de de aynı şekilde kullandığımız enerji ruhsal enerji deilse ne ? Kozmik enerji filanmı ?
Bu kadar soru sorduğum için kusura bakma ama bu konu hakkında bildiklerim temelden değişmiş durumda temeli yeniden oturtmaya çalışıyorum..
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

Öncelikle bizim bildiğimiz iki beden var fiziksel ve ruhsal değilmi ama 4. boyuta sadece ruhsal beden ile çıkabileceğimiz düşünülüyor tabi kii sonuçta 4. boyutta belirli bir şekil veya belirli bir hacim veya kütle olmak zorunda değildir dolayısıyla bedenle çıkmak gerekmez aslında ruhsal beden diyoruz ama daha ne tür işlevleri olduğunu bilmiyoruz tıpkı beyinin işlevlerinin neler olduğunu tam olarak bilmediğimiz gibi akıl nedir belirli bir şekli varmıdır ve nasıl akıl var olur.Hx. Ademin seçtiği özellik aklın aslında ne tür özellikleri var bunu bilmiyoruz yani anlatmak istediğim beyin şu anda açıklanamayan bir şekilde üst boyuta ulaşabiliyor belkide akıl zaten üst bir boyuta aittir yada akıl ruhun bir parçasıdır.Bu yüzden mi dinimiz ilimde ilerlememizi istiyor üst boyuta ulaşmamız içinmi yoksa astral seyahat zaten aklın üst boyuttaki şekil almış halimi yani demek istediğim sadece ruhla çıkmıyoruz.Belki beynin izdüşümü ile 4. boyuta ulaşıyoruz yada aklın üst boyutta olmasından yararlanıyoruz ve daha bir çok düşünce...Ne ile çıktığımızı tam olarak bilmediğimiz gibi hangi enerjiyide kullandığımızı bilmiyoruz sorduğun soruların cevabı tam olarak bilinmiyor bildiklerin tamamen yanlışda da olamayabilir ama tam olarak doğru olmadığı kesin:)Çünkü bildiklerimiz ve düşündüklerimiz sadece olasılıklardan oluşuyor ve hiç bir şey üzerinde kesin konuşamıyoruz.Aslında söylediklerinden birinin olasılığı var astral seyahatte durugörüde olanların içinde oluyoruz yani ilk aşama görmekken ikinci aşama yaşamak oluyor 1. aşama geleceği görmeye yararken 2. aşama beynin sınırlarının üstüne çıkıyor yani varolan zincirlerden kurtuluyor veya dört duvarın arasından çıkıyor.Hangi tabir uygun gelmişse o şekilde kabul et yani duru görüde gördüklerimiz geleceği hesaplamakken astral seyahatte gördüklerimiz üst boyutun beyin tarafından hesaplanması yani beyin tarafından 4. boyutun düşünümlmesi sanki rüyadaymış gibi astral seyahatte geçekmiş gibi geliyor biraz yanıltıcı tabi aslında burada anlatmak için daha uygun cümleleri bulduğumu düşünüyorum umarım yararı olmuştur:)Özete gelecek olursak uygun cümle beynin üst boyutu hesaplaması ve düşünmesi senin buna ulaşmanda yani bilinçli olarak ulaşman astral seyahat oluyor sonunda uygun cümleyi buldum:)Ama insanlar için oradaki gerçektende ruhsal beden mi yoksa akıl dediğimiz şey mi işte asıl nokta burada yani hangi beden olduğunu bilemeyiz ama beyinle bir ilgisi olduğu kesin astral seyahatin:)
Kullanıcı avatarı
UsTr

Zaten beyinle alakası olmasaydı bilinçli bir şekilde yapamazdık.Astral seyahat beynin 4.boyuta bilinçli olarak bi şekilde çıkmasıdır.Ama ruhsal bedenlemi yoksa başka bir şekilde mi çıktığı gezdiği henüz bir muamma.Zaten nasıl bilebiliriz ki bedenin nasıl bir beden olduğunu.Sonuçta bizim beynimizde yaşadığımız soyut bi olay.Üzerinde deney filan yapamayız ki.Sonunda anladım :D Hayatım boyunca bunun üzerinde kafa patlatmaktan kurtardın beni.En azından kesin bişey olmadığını ve bilinmediğini biliyorum.Bu arada sabrına ve anlatma kabiliyetine hayran kaldım.Benim aşırı merakıma dayanabilen sınırlı sayıdaki kişilerdensin :D Tekrar saol.