doğuşta açık geliriz düşüncelerimiz ve yaşam tarzlarımızla çakraları etkileyerek kapatırız ve kirletiriz. 3.göz çakrası perdeler kapandığından 6 yaştan sonra kapanır. nadir durumlar vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz.Carmen25 yazdı:Aslında şu da var. Bu insandan insana göre değilşir. Bazı insanlarda bazı çakralar zaten açık bulunur diye biliorum :)
cakralari acmadan telekinezi yapmak mumkunmudur?
Moderatör: Sai
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: cakralari acmadan telekinezi yapmak mumkunmudur?
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
çakra açma bilinçsiz yapıldığı takdirde çok ağır hatta ölümcül sonuçlar doğurabildiğini öğrendim.Bu doğrumu ?
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
evet. hatta zamansız açtığınız 3.göz delirmeye sebep olabilir:)UsTr yazdı:çakra açma bilinçsiz yapıldığı takdirde çok ağır hatta ölümcül sonuçlar doğurabildiğini öğrendim.Bu doğrumu ?
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- UsTr
Tamam iyiki çakra açma çalışmalarını başladıktan 4 gün sonra bırakmışım :D
- Carmen25
Evet bazen görmememiz gereken şeyleri göremek, kötüdür.carnim_rama yazdı:evet. hatta zamansız açtığınız 3.göz delirmeye sebep olabilir:)UsTr yazdı:çakra açma bilinçsiz yapıldığı takdirde çok ağır hatta ölümcül sonuçlar doğurabildiğini öğrendim.Bu doğrumu ?
Artık aranızdayım
)

-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
ya arkadaşlar ben yeniyim kusura bakmayın cakra ne oluyor ben psiwhelli cok rahat ceviriyorum fakat ondan öteyede gidemedim buz olayını denedim olmuyor herhangi katı maddeyi oynatamıyorum neden bilmiyorum ama psi whellden cok sıkıldım ilerlemek istiyorum bir öneriniz varmı
ellerinde onlarca küçük çakra var, onlar istemesen de açılır, yani çakra açılmadan telekinezi yapılamaz ama psikokinezi yapılabilir.Lord_of_Hackland yazdı:yani cakralar acilmadan da telekinezi yapmak mumkundur oylemi?
- UsTr
Öncelikle soruna cevap olarak;rebellious yazdı:ya arkadaşlar ben yeniyim kusura bakmayın cakra ne oluyor ben psiwhelli cok rahat ceviriyorum fakat ondan öteyede gidemedim buz olayını denedim olmuyor herhangi katı maddeyi oynatamıyorum neden bilmiyorum ama psi whellden cok sıkıldım ilerlemek istiyorum bir öneriniz varmı
https://telekinezi.com.tr/ileti45829.html?h ... kra#p45829
Bu link sana fazlasıyla yardımcı olucaktır.
Bir diğeri ise psi wheeli çok rahat çevirdiğini ve artık sıkıldığını söylemişsin.Öncelikle;
Psi wheel'in yönünü ve hızını rahat rahat zorlanmadan kontrol edebiliyomusun ? İstediğin zaman hızlandırıp istediğin zaman yavaşlatıp istediğin zaman istediğin yönde ve hızda döndürebiliyomusun ?
- UsTr
Ellerimizdeki onlarca küçük çakrayı açarak yaptığımız telekinezi değil psikokinezi mi yani ? Telekinezi yapmak için 7 ana çakrayıda açmamız şartmı ? Bide psikokinezi nedir ? Şimdiden teşekkürler...optimist_21 yazdı:ellerinde onlarca küçük çakra var, onlar istemesen de açılır, yani çakra açılmadan telekinezi yapılamaz ama psikokinezi yapılabilir.Lord_of_Hackland yazdı:yani cakralar acilmadan da telekinezi yapmak mumkundur oylemi?
telekinezi yaparken ellerindeki enerjiyi kullanıyorsan el çakralarının açılması gerek, telekinezi sadece ellerle yapılmaz, gözlerinle de yapabilirsin hatta ayağınla bile. Psikokinezi beynindeki enerjiyi kullanarak yapılan telekinezidir etki alanı kısa mesafelidir ve yoğun konsantrasyon ve inanç ister, klasik telekineziden daha zordur.UsTr yazdı:Ellerimizdeki onlarca küçük çakrayı açarak yaptığımız telekinezi değil psikokinezi mi yani ? Telekinezi yapmak için 7 ana çakrayıda açmamız şartmı ? Bide psikokinezi nedir ? Şimdiden teşekkürler...optimist_21 yazdı:ellerinde onlarca küçük çakra var, onlar istemesen de açılır, yani çakra açılmadan telekinezi yapılamaz ama psikokinezi yapılabilir.Lord_of_Hackland yazdı:yani cakralar acilmadan da telekinezi yapmak mumkundur oylemi?
-