psi ball başkaların görmesi?

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: psi ball başkaların görmesi?

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

özür dilemeye ne gerek var sonuçta bir bilgi öğrenmiş oldum:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

TheWatlok
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen TheWatlok »

aslında bence psi-ball bir çeşit top. Yani daha doğrusu topa benzeyen bir şekli var (eğer şekil vermediysek). Peki bunu nerden biliyoruz, şuradan biliyoruz :D : Şimdi psi-ball, enerji fazla olursa, birinin 3. gözü açık olursa ve kirlian kamerasıyla görülebilir. Bu yüzden biliyoruz. Aslında şekli dağılmış enerji parçacıklarına benziyor (ve kaba taslak bakarsak top şekline benzer bir şekil görülüyor).
"Pyrokinezi mi, Hidrokinezi mi?" deseler "Telekinezi" derim. Çünkü Terrakinezi daha kolay. Bu yüzden Aerokinezi diyorum ve Biokinezi yapıyorum! :D
Kullanıcı avatarı
TeleLife
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen TeleLife »

Astral seyehate çıkınca ruh olark çıktığmz için diğer varlıklarıda görmemiz mümkün şimdi neden bunu söledin derseniz ruhlarda saf enerjiden yapılmıştır psi-ball da enerjiyle yapılır astral seyehatteyken birisi önmzde psi-ball pasa belki görebilirz olamazmı :D :D
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Ruhların neyden yapıldığını bilemeyiz.Ruhlar saf enerjiden yapılmıştır diye kesin olarakda konuşamayız.Ruhların neyden yapıldığını biz bilemeyiz ancak ve ancak ALLAH bilir.Çünkü bize ruhlarımızı o verdi o alacak.Bu yüzden ruh şundan yapılmıştır gibi bir cümle kuramayız.Gelgelelim ruh sadece enerji olsa o zaman duygular olmazdı.Ruhu anlatmaya kelimeler yetmez.Çünkü zaten ruh ile ilgili Kuran-ı Kerim'de şöyle birşey söylenmiştir:
"Ben size ruhunuz hakkında çok az bilgi verdim" şeklinde söylenmiştir.Yani ALLAH bize sınırlı bilgiler vermiştir.Dahada ötesini bilemeyiz.Bu yüzden birdaha söylüyorum ruh şundan yapılmıştır gibi bir cümle yada bir tanım kuramayız.
Kullanıcı avatarı
TeleLife
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen TeleLife »

UsTr yazdı:Ruhların neyden yapıldığını bilemeyiz.Ruhlar saf enerjiden yapılmıştır diye kesin olarakda konuşamayız.Ruhların neyden yapıldığını biz bilemeyiz ancak ve ancak ALLAH bilir.Çünkü bize ruhlarımızı o verdi o alacak.Bu yüzden ruh şundan yapılmıştır gibi bir cümle kuramayız.Gelgelelim ruh sadece enerji olsa o zaman duygular olmazdı.Ruhu anlatmaya kelimeler yetmez.Çünkü zaten ruh ile ilgili Kuran-ı Kerim'de şöyle birşey söylenmiştir:
"Ben size ruhunuz hakkında çok az bilgi verdim" şeklinde söylenmiştir.Yani ALLAH bize sınırlı bilgiler vermiştir.Dahada ötesini bilemeyiz.Bu yüzden birdaha söylüyorum ruh şundan yapılmıştır gibi bir cümle yada bir tanım kuramayız.

Ben bunu bi sitede okudum yada birisi söyledi sanırım yani hatırlamıyorum sadece zihnimin bir köşesine yerleşmiş bi bilgiydi ve şimdi açığa çıktı doğrulunu veya yanlışlığını bilemem.
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)