Telkin ile hafızanın bir bölümünü silmek

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telkin ile hafızanın bir bölümünü silmek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

UsTr yazdı:Ben hipnoz konusunda babama bile güvenmem :D Zihnimin kapılarını açıyorum.Kimseye güvenmem bu konuda.Ama hakan'ın dediği gibi teybe kaydedip unutmayı deniycem.Bir kişiyi ve o kişiyle yaşadığım bir takım olayları unutmak istiyorum.Teybe o kişiyi ve o kişiyle yaşadığım bütün olayları unuttum hatırlamıyorum gibi bir kayıt yapıcam.Ve 20 dk derin gevşemeye geçtikten sonra 40 dk boyunca o lafı dinliycem.Haftada birkaç kez tekrar ettikten sonra sonuç verebilir.Tabi bunları yapmam için önce lisenin bitmesi yada o kişinin hayatımdan defolup gitmesi lazım.Bu arada yukarıda anlattığım teknik hakkında düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. :)
Bu unutma konusu ile ilgili bir anımı paylaşayım.

Çok kolay transa girebilen hatta 3. evreye kadar inip astral seyahat deneyimi yaşayabilen bir arkadaşım vardı. Bir gün yanıma gelerek sevdiği kızı unutturmamı istemişti. Üzerinde o kadar çok çalışmıştım ki nerede ise tüm hipnoz tekniklerini denemiş ve hemen her konuda çok verim almıştık.
Israr edince dayanamadım ve hipnoz ederek derinleşmesi için gereken telkinleri verdim.

Yüzlerce seans düzenledim ama yaşadığım olay ilk ve tek oldu. Telkinden bu kadar kolay etkilenebilen, çok kolay transa girebilen bu arkadaşa ne yaptı isem bir türlü hipnoz altında dahi kızı unutturamadım. Farklı telkinler denerken bir anda nefes nefese büyük bir heyecanla gözlerini açtı. Çok şaşırdığım için önce sakinleşmesini bekledim ve ne olduğunu sordum.

(son olarak denediğim telkinde) elinde kızın resminin olduğunu elindeki çakmakla resmi yaktığını resim yandıkça da O'na ait tüm anı ve bilgilerin hafızasından sileneceğini söylemiştim. "Tam resim tamamiyle yanıp kül olmak üzere iken bir anda resim tekrar eski haline gelerek her yeri kaplamaya başladı" dedi. O an büyük bir korku yaşamış ve gözlerini gayri ihtiyari açmış.

Yani telkinle veya hipnozla her şey silinebilir ancak o kadar da kolay bir iş değil. Sağlıklı hiç değil. Bu anlattığım olayın üzerinden 18 yıl geçti bu konulara dair ilk heyecanlardı şu an olsa asla yapmam. Bu hayatta en değerli şeylerin doğal olanlar olduğunu insan ancak yıllar sonra anlayabiliyor. İnsanı insan eden acıları ve tatlılarıyla yaşadıkları ve bu yaşadıklarından çıkardıkları tecrübeleridir.
Aramak, güzel bir çabadır.

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telkin ile hafızanın bir bölümünü silmek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Bak ya tırstım şimdi :) Ama tabi senin bu tecrübeni okuduktan sonra benim bi kişiyi silemeyeceğim hem çok zor ve acı verici hemde çok sağlıksız olucağını düşünmeye başladım.Yani 3.evre trans haline rahat rahat geçebilen bir insanın bile hafızası kolay koaly silinemiyosa ben daha 5 aylıkken o derinliğe inemiyoken oturup zihnimdeki birini silemem.Yani o arkadaşın bile zihninde geri tepmiş.Yani fotoğraf yakma olayından bahsediyorum.Yani ben bu yazıdan ve senin ve o 3.evreye kolay geçen arkadışının tecrübesini okuduktan sonra bu unutma olayından vazgeçiyorum.Ben unutmak yerine akik taşını ovuşturup acımlarımı hafifletmeyi tercih ederim.Bütün hafıza gider filan.ALLAh korusun :) Belki bi 20-25 yıl sonra bu işte iyice bir ustalaşırsam belki denerim.Tabi o zamana kadar zaten unuturum :) Şimdilik akik taşı ile devam edicem :) Çok saol senin sayende belkide uçurumun kıyısından döndüm :) Bu arada sen 18 yıldır parapsikoloji ile mi uğraşıyosun ?