Ders Çalışma Telkini - Telkin MP3
Ders çalışma telkin mp3 ders çalışma verimini artırmak için telkin mp3
Moderatör: Admin
Forum kuralları
Yalnızca telekinezi.com.tr tarafından yapılan ve yayınlanan Telkin MP3'lerine yer verilecektir. Telkinlerin konuları Telekinezi, Astral Seyahat, Telepati ve Hipnoz dışında kalan MP3'ler yayınlanmayacaktır. Başka Sitelerden Alıntı MP3 eklemek kesinlikle yasaktır.
Yalnızca telekinezi.com.tr tarafından yapılan ve yayınlanan Telkin MP3'lerine yer verilecektir. Telkinlerin konuları Telekinezi, Astral Seyahat, Telepati ve Hipnoz dışında kalan MP3'ler yayınlanmayacaktır. Başka Sitelerden Alıntı MP3 eklemek kesinlikle yasaktır.
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Ders Çalışma Telkini - Telkin MP3
tmm gerek kalmadı hallettim saol akrepkral :D
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- Secular
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
Ben şifreyi bulamadım.. Yardımcı olur musunuz?
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
AkrepKral tamamen kendin mi hazırladın çünkü telkinlerin içene farklı şeyler katabiliyorlar güvenmediğim telkinleri dinlemiyorum
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
- Admin
- Site Yöneticisi
Telkin Nasıl Hazırlanır?: subliminal-bilincalti-mesaj-telkin-nasil-hazirlanir/
Telkin müzikleri risklidir yanlış frekans veya yanlış kelimeler ters etki de yapabilir, kimlerin içine ne fısıldadığını bilemezsiniz. Bu riskleri bildiğim için Üstteki bölümü özellikle herkes kendi telkinini hazırlasın diye oluşturdum. 2006 yılında oluşturduğum Sistemi kullanarak para kazananlar oldu. Konuyu özellikle Ticari boyuta taşımadım çünkü daha okul yıllarında büyük faydasını gördüğüm bu sistemden herkes faydalansın istedim. İlk sistemi 1995 yılında Bir wolkmen bir teyp üç jack bir mikrofan, iki kasetle oluşturmuştum. Sun'i frekansların olmadığı dönemlerde bir kayıt için günlerce uğraşırdım. VE tüm bunları müsebbibi arkadaşın "Atıyorum dinlersen sende kalsın" dediği Kitaro'nun albümüdür. : ))
Bunları yazıyorum ki kaç yıllık emeğin eserleri olduğunu bilesiniz. O dönemlerde sadece gece ağır uyku evresinde çalar saatin içine kurduğum mekanik sistemle belli bir saatte konuları dinliyordum. Ve hala o müzikler çaldığında o konular gelir aklıma : )
Telkinleri bir kaçı hariç vaktim ölçüsünde istekler doğrultusunda oluşturdum. Metinlerde farklı bir sistem kullandığım ve bu sistemin de riskleri olduğu için metinleri yayınlamadım. Tavsiyem Telkinin nasıl oluşturulduğunu öğrenin kendi telkinlerinizi kendiniz yapın. Hazırları dinlemek veya dinlememek size kalmış bir şey.
Telkin müzikleri risklidir yanlış frekans veya yanlış kelimeler ters etki de yapabilir, kimlerin içine ne fısıldadığını bilemezsiniz. Bu riskleri bildiğim için Üstteki bölümü özellikle herkes kendi telkinini hazırlasın diye oluşturdum. 2006 yılında oluşturduğum Sistemi kullanarak para kazananlar oldu. Konuyu özellikle Ticari boyuta taşımadım çünkü daha okul yıllarında büyük faydasını gördüğüm bu sistemden herkes faydalansın istedim. İlk sistemi 1995 yılında Bir wolkmen bir teyp üç jack bir mikrofan, iki kasetle oluşturmuştum. Sun'i frekansların olmadığı dönemlerde bir kayıt için günlerce uğraşırdım. VE tüm bunları müsebbibi arkadaşın "Atıyorum dinlersen sende kalsın" dediği Kitaro'nun albümüdür. : ))
Bunları yazıyorum ki kaç yıllık emeğin eserleri olduğunu bilesiniz. O dönemlerde sadece gece ağır uyku evresinde çalar saatin içine kurduğum mekanik sistemle belli bir saatte konuları dinliyordum. Ve hala o müzikler çaldığında o konular gelir aklıma : )
Telkinleri bir kaçı hariç vaktim ölçüsünde istekler doğrultusunda oluşturdum. Metinlerde farklı bir sistem kullandığım ve bu sistemin de riskleri olduğu için metinleri yayınlamadım. Tavsiyem Telkinin nasıl oluşturulduğunu öğrenin kendi telkinlerinizi kendiniz yapın. Hazırları dinlemek veya dinlememek size kalmış bir şey.
En son Admin tarafından 12 Şub, 20:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konular buraya taşınarak link yenilendi.
Sebep: Konular buraya taşınarak link yenilendi.
Aramak, güzel bir çabadır.
- Electrons
- Yaşadığınız İl: 20 Denizli
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Şifre yanlış sanırım.
- Admin
- Site Yöneticisi
İndirip kontrol ettim bir sorun yok büyük küçük harflere noktalara dikkat edin Şifre: www.akreportal.net
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
bu telkin ne işe yarar tam olarak?ne için yani?
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- Admin
- Site Yöneticisi
Ders çalışma isteğini artırma, ders çalışırken verimi artırma üzerine.
-