aynen öyle abartma telekinezi kötü bir değildir bunu başka yönlere taşımacarnim_rama yazdı:karşındaki sana acımı çektirmişte sen ona böle karşılık vericeksin. ve öcünü almak denen şeyide anlamıyorum. yaptığın sana dönecek bunu bil ona göre yap yaptıklarını derim. kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma.Tigin yazdı:Kardeşim zaten yapıcak olan yapıcağını yapmış sen sadece öcünü almak icin dediğim gibi accık(!!) acı vercen :D
Enerji çekmek veya Birine enerji Yollamak
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Re: Enerji çekmek veya Birine enerji Yollamak
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
-
- Yaşadığınız İl: 11 Bilecik
Evet acı çektirdi de bende ona acı çektiricem ya düşünsene senden büyük biri geliyo mesela sataşıyo vuruyo gidiyo sen mal gibi bakıyon hadi bunu geçtim benim etrafımda çok sinir insanlar var ya hadii bunu da geçtim ya bunlar bigün san lazım olursa ya biri sana saldırırken işe yararsa ya seni vahşi veya vahşi olmayan ama seni öldürebilcek bi hayvan saldıracağında işe yararsa ??
Арғы Тегім Көктүрік, Жасасін Түріктер!!!
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Biri sana saldırırsa o başka kendini savunma amaçlı yaparsın birşeyler fakat kin iyi değildirdelenamo yazdı:Gerçekten birşey yaptıysa Allah'ından bul falan de Allah'a bırak zaten Allah sana bir kötülük yaptıysa er yada geç cezasını verir yapılan kötülük er yada geç sahibini bulur olduğuna bırak
En son delenamo tarafından 25 Mar, 20:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- carnim_rama
olasılığı düşük ihtimalleri geç. ve acı çektirdiyse seni döverek git sende onu dövmek için karateye vs yazıl. bu yol adil yol değil. ve tekrar diyorum günün birinde sendende yorulduğunda birinin enerji çekmesini ve biri sana sinir olduğunda yada bişide acı çektirmesini enerjiyle istiyorsan yapTigin yazdı:Evet acı çektirdi de bende ona acı çektiricem ya düşünsene senden büyük biri geliyo mesela sataşıyo vuruyo gidiyo sen mal gibi bakıyon hadi bunu geçtim benim etrafımda çok sinir insanlar var ya hadii bunu da geçtim ya bunlar bigün san lazım olursa ya biri sana saldırırken işe yararsa ya seni vahşi veya vahşi olmayan ama seni öldürebilcek bi hayvan saldıracağında işe yararsa ??
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
-
hımmm o çocuğun yaptığı ....'dır yani ama köpek saldırırken ne yapacaksınki bunları böye yapamazsınTigin yazdı:Evet acı çektirdi de bende ona acı çektiricem ya düşünsene senden büyük biri geliyo mesela sataşıyo vuruyo gidiyo sen mal gibi bakıyon hadi bunu geçtim benim etrafımda çok sinir insanlar var ya hadii bunu da geçtim ya bunlar bigün san lazım olursa ya biri sana saldırırken işe yararsa ya seni vahşi veya vahşi olmayan ama seni öldürebilcek bi hayvan saldıracağında işe yararsa ??
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
-
karate boks felan iyi fikir yada adam topayın dövün onu :Dcarnim_rama yazdı:olasılığı düşük ihtimalleri geç. ve acı çektirdiyse seni döverek git sende onu dövmek için karateye vs yazıl. bu yol adil yol değil. ve tekrar diyorum günün birinde sendende yorulduğunda birinin enerji çekmesini ve biri sana sinir olduğunda yada bişide acı çektirmesini enerjiyle istiyorsan yapTigin yazdı:Evet acı çektirdi de bende ona acı çektiricem ya düşünsene senden büyük biri geliyo mesela sataşıyo vuruyo gidiyo sen mal gibi bakıyon hadi bunu geçtim benim etrafımda çok sinir insanlar var ya hadii bunu da geçtim ya bunlar bigün san lazım olursa ya biri sana saldırırken işe yararsa ya seni vahşi veya vahşi olmayan ama seni öldürebilcek bi hayvan saldıracağında işe yararsa ??
- delenamo
yav yangına körükle gitme :D
-
tamam ne bilim bende çocuğa sinir oldum gelmiş vurmuş felan bizim okulda olsa arkadaşlarla döverdik :D
-
- Yaşadığınız İl: 11 Bilecik
ben daha önce de karewteye felan gittim beğenmedim çıktım ben adama direk dalarıma ma ya dövemyeceğin biriyse ??
Арғы Тегім Көктүрік, Жасасін Түріктер!!!
- delenamo
ya ama şaka bir yana burda adamlar önünden geçtin diye sataşıyorlar toplanıyolar adam koskoca liseyi toplamış cüssesi bile uyuşmaya 2-3 adamı dövmeye geldiler öyle şeyler çok olduğunu gördüm bayağı benimde başıma geldi böyle şeyler baktın dayak yicen kaçacaksın bilader korkaklıkla alkası yok orduları bile zaiyat olacaksa geri çekildiği oldu tarihte onun dışındahiç sataşma kimseye fiziksel bir etkileşim olmadığı sürece
En son delenamo tarafından 25 Mar, 21:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-