Kilit Nokta..
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 43 Kütahya
Re: Kilit Nokta..
Sabahları bir 30 dk ka servisle okula giderken yapıyorum onu hafta içi...dünyadan aldığım ( yerkabuğundan,havadan ) enerjinin bedenime girip biriktiğini top olduğunu hatta yetmeyip doldurduğunu düşünüyorum fakat beynimin emriyle geldiğini..fakat top olayını karnımda sevmiyorum yani sanki kafama çok uzak gibi geliyor bu yüzden göğüs kafesini tercih ediyorum ... Ayrıca çalışma öncesindede biraz topluyorum çünkü ancak okuldan gelice çalışabiliyorum min. 30 dk max 1.5 saat ( o günkü isteğime göre ) fakat olayı hiç aklımdan çıkarmıyorum mesela yerde bir şey gördüm eğilicem önce bir telekineziyi falan düşünüyorum sonra alıyorum yerden falan :D :D Eğer ek enerji çalışması gerekiyorsa önerirseniz sevinirim ..
- Jefferey
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Bunun denemesini yaptım bugün. Şöyle , ilk önce yağmur sesi ve shakuhachi (üflemeli japon çalgısı) müziği dinleyerek çevirmeyi denedim döndü , ama belirli bir hızın üstüne çıkmadı. Sert müzikler bende biraz agresifliğe neden olur , rammstein'ın hareketli bi şarkısını dinleyerek çevirmeyi denedim. bugüne kadar hiç bu kadar hızlı dönmemişti. Büyük ihtimalle kişiden kişiye göre değişen bir olay
Öldürmeyen her şey güçlendirir ..
-
Ya aslında ben bu çevirebilme işini biraz daha düzenli hale getireyim ( az keskikli dönüyor ) bende deneyeceğim onu :D
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
kaanka531 yazdı:Sabahları bir 30 dk ka servisle okula giderken yapıyorum onu hafta içi...dünyadan aldığım ( yerkabuğundan,havadan ) enerjinin bedenime girip biriktiğini top olduğunu hatta yetmeyip doldurduğunu düşünüyorum fakat beynimin emriyle geldiğini..fakat top olayını karnımda sevmiyorum yani sanki kafama çok uzak gibi geliyor bu yüzden göğüs kafesini tercih ediyorum ... Ayrıca çalışma öncesindede biraz topluyorum çünkü ancak okuldan gelice çalışabiliyorum min. 30 dk max 1.5 saat ( o günkü isteğime göre ) fakat olayı hiç aklımdan çıkarmıyorum mesela yerde bir şey gördüm eğilicem önce bir telekineziyi falan düşünüyorum sonra alıyorum yerden falan![]()
Eğer ek enerji çalışması gerekiyorsa önerirseniz sevinirim ..
GÖĞÜS KAFESİ NE ALAKA ? CHİ DİYAFRAM BÖLGESNDE BULUNUR.HEMDE TEKNİĞİN YANLIŞ MAALESEF
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ya arkadaş enerji vücudun heryerinde mevcut.İlla ki diyafram bölgesinde diye bişe yok.Bizim amacımız zaten enerjiyi istediğimiz yerde toplamak.Yani kendinizi enerji şurdadır diye şartlandırmayın bence.
- turab
KARDEŞİM CHİ ENERJİSİ DEDİĞİM YERDE BULUNUR BUNU BİZZAT FERDİ ABİ SÖYLEMİŞTİ..VE BEN ONUN DEDİGİ TEKNİĞİ 15DK KA YAPINCA KARNIMDA AŞIRI BİR ISINMA MEYDANA GELİYOR
uubam.com
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Chi enerjisi bildiğin enerjidir.Enerji chi enerjisi öbür enerji öbür enerji diyer ayrılmaz.Bir tane enerji vardır.Oda vücudun heryerindedir.Senin dediğin yer chi enerjisinin ağırlıklı olarak toplandığı yer.Sen onu ordan hareket ettirip vücudunun diğer yerlerine toplamaya çalışmalısın.Yoksa enerjiyi olduğu yerde tutmaya çalışmak sana bişey kazandırmaz.15 dk enerjiyi orda hissetmeyi herkes yapabilir.Çünkü zaten orda yoğunlukta.Ama zor olan o yoğunluğu ellerinde ve vücudunun diğer bölgelerinde hissedebilmek için kontrol etmektir.
-
Ben gayet memnunum valla :D şahsen bu kendi tekniğim ve ben enerjiyi elllerimde gayet iyi hissediyorum ve çok hızlı geliştiğime inanıyorum...:D belki orada toplanıyor olabilir ve heryerinde de vardır ..mesela kan sadece kalptemi var ?? HAYIR..toplandığı yer orasıdır fakat her yere dağılır ..
-
Gerçi 2 gündür o enerjiyi karın bölgesine indirdim yani öyle düşündüm ve daha iyi sonuçlar aldım :D teşekkür ediyorum :D
- turab
chinin asıl yeri orası çalışmaya devem et 

uubam.com