**profesyonel** yazdı:Telekinezide hayalleri kullanmanın iyi ve kötü yönleri vardır.Çoğunlukla bu sitedeki bir çok kişi filmlerdeki kişiler gibi olacakları hakkında hayaller kuruyorlardır diye tahmin ediyorum.Hayallerini tamamen bırakmasınlar ama sınırlarını keşfetmeliler.İnsanların telekinezide yapacağı bir çok şey olduğu gibi yapamayacağı bir çok şeyde vardır.Hayallerimizi de bunun bilincinde kurarsak daha iyi olabiliriz.İşte bu sayede azmimizi ve umudumuzu hiç kaybetmeden istediğimiz hedefe en kısa yoldan ulaşırız.Bu yüzden herbirimizin gitmesi için çok uzun bir yol var.Örnekle anlatmak gerekirse; bu yol hayallerimiz üzerinde kurulu olan yolu ne kadar yukarıya doğru çıkartırsak hayallerimizi ve güvenimizi kaybederiz daha sonra yolumuz aşağıya inmeye başlar bu şekilde sürekli eğimli,uzun bir yolda gideriz ve sadece kendimizi hırpalarız.Yolumuzu düzenli kuralim ki hedefimize daha kolay ulaşabilelim.Tabi bu hayallerinizi çok düşük tutmanız anlamına da gelmiyor hayallerinizi kurmanız için önce sınırlarımızı keşfetmeliyiz.
Nasıl Keşfedicez Sınırımızı Kağıt Çevirerek Mi :)
Şöyle Sorayım İnsanın Sınırı Biliniyo Mu Keşfedildi Mi ?
**profesyonel** yazdı:Telekinezide hayalleri kullanmanın iyi ve kötü yönleri vardır.Çoğunlukla bu sitedeki bir çok kişi filmlerdeki kişiler gibi olacakları hakkında hayaller kuruyorlardır diye tahmin ediyorum.Hayallerini tamamen bırakmasınlar ama sınırlarını keşfetmeliler.İnsanların telekinezide yapacağı bir çok şey olduğu gibi yapamayacağı bir çok şeyde vardır.Hayallerimizi de bunun bilincinde kurarsak daha iyi olabiliriz.İşte bu sayede azmimizi ve umudumuzu hiç kaybetmeden istediğimiz hedefe en kısa yoldan ulaşırız.Bu yüzden herbirimizin gitmesi için çok uzun bir yol var.Örnekle anlatmak gerekirse; bu yol hayallerimiz üzerinde kurulu olan yolu ne kadar yukarıya doğru çıkartırsak hayallerimizi ve güvenimizi kaybederiz daha sonra yolumuz aşağıya inmeye başlar bu şekilde sürekli eğimli,uzun bir yolda gideriz ve sadece kendimizi hırpalarız.Yolumuzu düzenli kuralim ki hedefimize daha kolay ulaşabilelim.Tabi bu hayallerinizi çok düşük tutmanız anlamına da gelmiyor hayallerinizi kurmanız için önce sınırlarımızı keşfetmeliyiz.
İkinizde çok haklısınız ..
(konu dışı)
Benim artık başım ağrıyo bu siteye girip milyonlarca sebep okumaktan ..
midem bulanır oldu ya .
Sınırını keşfetmekten ziyade bilmeyi kastediyordum ama nasıl bilebiliriz diye sorular geleceğini düşündüğüm için keşfetmek olarak bahsettim nasıl keşfedebileceğini de sen bulmalısın eğer nereye kadar gidebileceğini biliyorsan ona göre kendini yönlendir ama bilmiyorsan nereye kadar gidebileceğini bulmaya çalış kendi tekniklerini oluştur ve üzerine düşün.Bu sayede gidebileceğin yer aklında belirginleşmeye başlar ve sınırlarını belirlersin veya diğer bir anlamda "keşfedersin".Üyelerimizin çoğu internetten teknik beklemekteler ama telekinezi daha çok deneyimle kazanılacak bir özellik bu yüzden kendi tekniklerini kendin oluştur.Üyelerin bir çoğu kendi tekniklerini bulmak yerine internetteki teknikleri deneyerek başarısız olunca sadece psi-wheel le oyalanıp daha fazla ustalaşmaları gerektiğini düşünüyorlar.Bir bakıma doğru ama süreyi uzattıklarından sıkılıyorlar ve çoğunluk öğrenci olduğundan zaman bulamıyorlar ve teknikler köreliyor bunun üzerine tekrar en baştan başlıyorlar.Uzun süredir kağıt çevirmelerinin sebebi de bundan kaynaklanıyor.