Sadece çakra açmak için değil.O konu bayağı ayrıntılı ve uzun. :)Uchiha Sasuke yazdı::D :D O aumm Çakra Açmak İçinmiş Gibi Bir Yazı Okumuştum :)Countdowns yazdı:Günah olduğunu düşünmüyorum zaten, bi 'aumm' falan yapmak var, bi uzanıp nefes almak var. Sadece namaz da onun kadar rahatlatıcı. Aynı zamanda gerçekten Allah rızası için kılıyorsan, daha bi güzel.
Meditasyon hakkında
Moderatör: Sai
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Meditasyon hakkında
Az Ve Öz Yok Mu? :)UsTr yazdı:Sadece çakra açmak için değil.O konu bayağı ayrıntılı ve uzun. :)Uchiha Sasuke yazdı::D :D O aumm Çakra Açmak İçinmiş Gibi Bir Yazı Okumuştum :)Countdowns yazdı:Günah olduğunu düşünmüyorum zaten, bi 'aumm' falan yapmak var, bi uzanıp nefes almak var. Sadece namaz da onun kadar rahatlatıcı. Aynı zamanda gerçekten Allah rızası için kılıyorsan, daha bi güzel.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
meditasyonu eğer bağdaş kurup (şimdi bi akıllı lotus diycek) nefes alıp verip zihninizi boşaltmak için yapıyosanız onda sorun yok. ama gerçekten dolaylı yoldan meditasyona karışmış ibadet şeklilleri de var.not: meditasyon çok sıkıcı ve saçma lan ayakta uyumak gibi bişey.( şimdi bir akıllı yazıcak "hayıır meditasyon bizim evrenle olan bağımızı korur ışığın ve sevginin içimize akmasını sağlar heeeyy".
pixies forever <3<3
- UsTr
Meditasyonda gerçekten düzgün bir şekilde yaparsan ruhunda ne kadar yara varsa kapatabilirsin.Zihnin yaşanmış kötü bir olaya takılıp durmadan senaryolar yazıyosa düzgün bir meditasyonla o olayı kafanda çok büyütmemeyi sağlayabilir ve hatta belki unutabilirsin.Daha bir sürü yararı varda ben yararını gördüğüm şeyi söyledim sadece.Işığın sevginin içine akması ve evrenle bağlantı kurmayı bilmiyorum ama zihni temizliyo kısacası.Zihin 1001 tane düşünce üretir.İyi yada kötü.Burda amaç kötü düşünceleri temizlemeye çalışmaktır.İçini rahatlatmaktır.Ciddi anlamda ruhen rahatlamaktır.Tam bilgili değilim bende pek bilmiyorum ama düzenli olarak yapılırsa bu söylediğim yararları görebilirsiniz diye düşünüyorum.Yanlış düşünüyosam düzeltin bu konuda pek bilgim yok :)
- UsTr
Uchiha: Az ve öz ben anlatamam çünkü tam bilmiyorum.Ama üşenmicem diyosan internette araştırma yaparak az ve öz olmasada bişeyler bulabilirsin :)
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
"Yapılan her zikirde ne kelime olursa olsun beyinde belirli bir frekansta dalgaboyu üretilerek beynin görev dışı olan hücrelerio frekansla programlanır..
Şayet CİNNİ ilhamla gelmiş bir kelime ya da budistlerin meşhur "om" kelimesi gibi bir zikir yapılırsa; kişinin beyninde o istikâmette bir gelişme sağlanır ve insan farkında olmadan CİNLER ile rezonansa girerek bir takım ilhamlar almaya başlar. Ve bunun sonunda verilen ilhamlara göre kendini UZAYLI veya EVLİYA veya MEHDI veya PEYGAMBER veya ALLAH olarak görüp; çeşitli mantıksal bütünlükten uzak fikirler içinde heba eder..."
Yoga, Meditasyon kurs tanıtım siteleri dışında araştırma yaparsanız daha fazla ayrıntıya ulaşabilirsiniz. Sanskritçe nedir, budizm nedir, budizmde ibadet, budizmde zikir...""om" kelimesinin frekans titresimi ile; her bir kelimenin dil ile tekrarindan sonra, nöronal ateslenmeler ile biyoelektriksel desarj baslar beyinimizde. Bununda akabinde elektromanyetik alanimiz, (EM) o frekans degerince kozmik skalaya dalga yaymaya baslar. Bu da, prefrontal korteksimiz de ki nöroanatomik yollarla birlikte pineal gland bezi uzerinde ki bas chakra sistemini rezolüe eder, etmesine de... Bu frekans araligi da, isinsal yapida olan cinlerin frekans araligi. Bu kelimeyi zikretmemenizi öneririm. Zira, bir süre sonra gücsüz beyinler, daha dogrusu koruma kalkanin perfore olabilecek auralar cinni tesirlere maruz kalirlar. Bilginize."
Daha önce bir kaç konuda da bahsettim bizleştirildiğinde Meditasyon nefes alıp verme egzersizi, kendimizi bir kontrol mekanizması gibi kullanılabilir. om veya ohm demeyin "Allah" deyin veya diğer esmaları söyleyin. Bunlarda zor geliyorsa size hiçbir şey demeyin sadece tüm dikkatinizi nefes alışverişinize ve bedeninizdeki değişimlere verin. Şimdi burada ayrıntılı dini konulara girmek istemem ancak "Ne yaptığınızın farkı olduğunuz şeyleri yapın yada ne yaptığınızı bilmeden bir şeyler yapmayın"
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
meditasyonun dinimizdeki anlamı tefekkürdür Efendimiz hıra magrasına gidip tefekkür yaptıgı söylenir meditasyonun amacıda sadece zihnini bopşaltmaktır ne şirk kkoşuyoruz nede başka birşey aynısını bi hobiyle ugraşırkende yapıyorsun
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
1-Allah"ın sizin namaz kılmanıza ihtiyacı yoktur..Allah kullarının ruhsal yönden iyileşmesi için insanları namaza çağırır.Bundan dolayı günaha falan girilmez..Fakat namaz kılıp orda burda kötülük yaparsa kıldığı namazda haramdır
2.si Meditasyon günah değil bunu kabul ediyorum ama şuna karşıyım adam hayatı boyu namaz kılmamıştır ama hergün ohm ohm diye meditasyon yapar
2.si Meditasyon günah değil bunu kabul ediyorum ama şuna karşıyım adam hayatı boyu namaz kılmamıştır ama hergün ohm ohm diye meditasyon yapar
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Neyi Kastediyorsun ??carnim_rama yazdı:birde gerçekten allah rızası için namaz kılmayı allah çok az kişiye nasip eder:)
-