Dün başladım ilginç şeyler yaşadım bir bakın lütfen.
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Dün başladım ilginç şeyler yaşadım bir bakın lütfen.
birde ben pisi adı whell sanırım onu denedim 5 6 tur attı ama sonra şaşırdım annemlere de gösterdim yapabildiğimi ama şimdi yapamıyorum. bi 3 gündür kendimi yapabilirim buna alıştırdım ama şimdi yapamıyorum. onat16 sende bunu denee bi.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
arkadaşlar soruma cevap verırmısınız lutfen ?
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
0nat16 yazdı:Dün bu işe merak sardım ve size 2 sorum var
1-Dün doğaüstü diye bi film izlemiştim sonra bi yerden buraya denk geldim.(Nasıl geldiğimi hatırlamıyorum)Baya bi konu okudum sonra PsiWhel çalışmasını gördüm hemen denemek için gittim silgi, çivi,kağıt aldım ama mekanizmayı kurmadım. Sonra bi duş aldım odama geldim dolabımı açtım ve kıyafetimi çıkarttım. Kıyafeti fazla hızlı çektiğim için çivi çıkmıştı birden oraya odaklandım neden böyle bişey yaptım bilmiyorum. 15-20 saniye o şekilde kaldım birden hiç bi işe yaramıyor diyerek kendimi saldım ve askı resmen istediğim yöne hareket etmeye başladı(5 saniye falan sürdü bu). Acaba rüzgardanmı oldu dedim ama hiç rüzgarda yoktu. Ve çiviye odaklanmışken askıyı yönlendirdiğim için birazda inanamadım diyebilirim. Psi whelle 30 dakika kadar uğraştım baya da döndürdüm 10-15 tur döndürmüşümdür toplamda. Ancak benim odamın lambası ve koridorun lambası yanıp sönmeye başladı. Ayrıca hoparlörde sesi cızırtılı vermeye başladı. Ve dünden beri telefonumun şarjı 4 saatten fazla gitmiyor normalde 2 gün gidiyordu. Bunların benle bi alakası varmıdır, devam edersem böyle sorunlar artarmı öncelikle bunu sormak istiyorum ?
2-Kendimi geliştirebileceğimi biliyorum ve kendimden eminim.
Konulardan gördüğüm kadarıyla kapak çalışması gelişmek için iyi oluyormuş. Kapak çalışması nedir biri anlatırsa çok sevinirim.
Sorularım bu kadar, şimdiden hepinize teşekkürler.
1- İster izlenilen bir film olsun ister yeterince güçlü motivasyon eğer yoğun zihinsel aktivite meydana gelmişse bu tür olayların olması normaldir. Çoğu insan bu tür şeyler yaşar ancak ya umursamaz ya da dikkat etmez. İnsan beyni kontrollü veya kontrolsüz aşırı enerji üretebilir. Özellikle kontrolsüz enerji salınımlarının etrafta bulunan elektronik ve elektrikli aletleri etkilemesi de yaşanan bilinen olaylardandır. Önemli olan bu enerjiyi kontrollü ve kullanılabilir hale getirebilmektir.
Çalışmalar ilerledikçe olumsuz etkiler devam eder mi? Eğer bilinçli bir çalışma yapılmazsa evet devam edebilir. Hiçbir çalışma yapmadan önce tatmin oluncaya kadar bilgi edinmek ve ondan sonra çalışmalara başlamak en mantıklısıdır.
2- Site üzerinde konuyla ilgili yeterince bilgi var. En üstte Banner altında bulunan "Site içi Google Cache Arama" linkine tıklayıp istediğiniz konuları arayabilirsiniz.
Aramak, güzel bir çabadır.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Hangi tekniği öğreneceğin sorusu "Neden Telekinezi Yapmak İstiyorum" Sorusuna vereceğin cevapla ilgili. Ne yapmak istediğini biliyorsan ne aradığını da daha rahat bulabilirsin.caylak23 yazdı:Merhaba arkadaşlar ben telekineziye dün merak saldım psi-wheels teknigini denedim 4-5 deneme sonra başarabildim sormak istedigim konu psi-wheels den sonra hangi teknigi ögrenmeliyim. ve ayrıca vücudumun agrıyan bır yerıne odaklanınca agrı 5-10 sanıye sonra diniyor buda bir telekinezimidir ?
İkinci kısımda bahsettiğin konu Beden içerisindeki enerjinin olumlu yönde kullanımı ile ilgili. Buna "bio enerji" veya "Ruhsal şifa" adı veriliyor. İstenilirse ve yeterince güçlü bir şekilde odaklanabilirse Telekinetik çalışmalarda da kullanılabilir. Önemli olan enerjinin kontrollü bir şekilde kullanımının öğrenilmiş olması
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
2.soyledigini bende yapabiliyorum( kucuklugumden beri romatizmam var )diz agrilarimi hissetmiyorum uyusma gibi seyler oluyo fakat dizim cok agriyinca hic bir ise yaramiyo 
-