cisim kayboldu ?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
MustafaCoban
Yaşadığınız İl: 42 Konya

Re: cisim kayboldu ?

Okunmamış mesaj gönderen MustafaCoban »

:D :D :D
Her gün her saat her dakika bir insan hayal edersin. Sonra onunla yaşamaya başlarsın. Gerçek olur hayalin o insan artık yanındadır. Ama aslında sadece sen varsın.

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Lord_of_Hackland yazdı:
aizen yazdı:siz kafayı yemişsiniz yazık

böyle şeyleri yapabilmek demek resmen peygamber olmak demek allahın izniyle hiçbirşey olmaz gerçi siz en iyisi iyi bir araştırın forumdaki bi konuda gördüm alalhın ruhundan üflenmesini örnek göstererek birisi telekineziyi savunmuş arkadaş allahın ruhundan uflenmesi ne dmeek bi kere bunu bi araştır 2.cisi allahın ruhunun oldugunu nerden çıkardın ruh bir varlıktır varlık olan şey ise tanrı yani yaratıcı olamaz :S yazık size insanlardan peygamberlik alınmıştır sadece rüya bırakılmıştır bu tur yetenekleri ancak peygamberler yapabilir örn hz muhammed sav efendimizin ayı ortadan 2 ye bölmesi tek parmagıyla hemde tabiki bunuda ona allahın izin vermesi sayesinde yapabilmiştir kimse birşeyi ortadan da yok edemez allahın yarattıgı bir şeyi onun izni olmadan (tabi buda imkansız) yok etmek demekte resmen onun sistemine karsı gelmek demek şekeri çaya attığınızda yok olmaz gozle görulemeyecek kadar kuculur parcalara ayrılır siz bunu yok etmiş olmassınız zaten bu evrende hiçbir şey yok olmaz ta ki kıyamet vaktine kadar birşeyi gözunuzun onunden yok oluyosa cinler veya şeytanlar sizinle bu şekilde alay edebilirler onunuzden alıp goturebilirler sizin neler dediğinizden haberiniz bile yoktur cidden böyle birşey oluyosada ya şeytanlıklardır/cin çağırma gibi cinlerin musallat olması gibi yada sizin psikolojik sorunlarınız var:S Allah sonunuzu hayır etsin :S
o zaman bu gücü bize Allah vermediyse Psivvhell-i şeytan mı döndürüyor?tamam şimdi şeytnın işi gücü kalmadı,gelip psiVell döndürecek...sonra da gelip bizim evde tabakları yıkar...
Tövbe estağfirullah :D :D :D Güzel bir tepki olmuş :)
aizen
Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa

Okunmamış mesaj gönderen aizen »

UsTr yazdı:

böyle şeyleri yapabilmek demek resmen peygamber olmak demek allahın izniyle hiçbirşey olmaz gerçi siz en iyisi iyi bir araştırın forumdaki bi konuda gördüm alalhın ruhundan üflenmesini örnek göstererek birisi telekineziyi savunmuş arkadaş allahın ruhundan uflenmesi ne dmeek bi kere bunu bi araştır 2.cisi allahın ruhunun oldugunu nerden çıkardın ruh bir varlıktır varlık olan şey ise tanrı yani yaratıcı olamaz :S yazık size insanlardan peygamberlik alınmıştır sadece rüya bırakılmıştır bu tur yetenekleri ancak peygamberler yapabilir örn hz muhammed sav efendimizin ayı ortadan 2 ye bölmesi tek parmagıyla hemde tabiki bunuda ona allahın izin vermesi sayesinde yapabilmiştir kimse birşeyi ortadan da yok edemez allahın yarattıgı bir şeyi onun izni olmadan (tabi buda imkansız) yok etmek demekte resmen onun sistemine karsı gelmek demek şekeri çaya attığınızda yok olmaz gozle görulemeyecek kadar kuculur parcalara ayrılır siz bunu yok etmiş olmassınız zaten bu evrende hiçbir şey yok olmaz ta ki kıyamet vaktine kadar birşeyi gözunuzun onunden yok oluyosa cinler veya şeytanlar sizinle bu şekilde alay edebilirler onunuzden alıp goturebilirler sizin neler dediğinizden haberiniz bile yoktur cidden böyle birşey oluyosada ya şeytanlıklardır/cin çağırma gibi cinlerin musallat olması gibi yada sizin psikolojik sorunlarınız var:S Allah sonunuzu hayır etsin :S
Bi kere önce bize araştır diyeceğine kendin forumun altını üstüne getirmeden araştırsaydın iyi olurdu.Öncelikle ALLAH'ın ruhuyla telekineziyi filan savunan yok.ALLAH bize kendi ruhundan üflemiştir.Kuran-ı Kerim'de de yazar.Aç oku.
2. olarak ruh bir varlıktır.Yüce ALLAH bu evrendeki en güçlü ve en kudretli varlıktır.Gücü herşeye yeten varlıktır.Yani ALLAH bu evrendeki en güçlü varlıktır diye tanımlanır.Bu arada varlığı sen katı cisimden ibaret sanıyosan biraz daha geniş çaplı düşün.ALLAH bir varlık değildir.ALLAH herşeydir.ALLAH sonsuzdur.ALLAH bizim varlık olmamız için izin verendir.ALLAH'ın en güçlü varlık olarak tanımlanmasının sebebi ise varolduğuna inanmamızdır.ALLAH'ın varlığına inanılır.Yani ALLAH bu evrendeki en güçlü,gücü herşeye yeten,en kudretli varlıktır.Varolandır.
Bir başka şey ise böyle güçlerin sadece peygamberlere verilmesiyle ilgili saçmalaman.Bikere sen bizim yaptığımız bu küçük şeyleri ne kadar da büyütüp ALLAH'ın peygamberlere verdiği güce benzettin ? Asıl şuan sana yazık.Yazık sana çünkü ALLAH tarafından peygamberlere verilen gücü farkında değilsin sen.Bizim bu yaptıklarımız onların yaptıkları yanında karıncanın ekmek tanesini taşıması gibi bişey kalır.Sen kimsin ki ALLAH'ın peygamberlere verdiği gücü bizim bu küçük beyin gücümüzle sınırlandırıyosun ? O yüzden bizim bu küçük beyin gücümüzü,ALLAH'ın peygamberlere verdiği güçle kıyaslamaya çalışma birdaha sakın.Sakın birdaha bunu yapma.
3.olarak burda kimse bişey yok etmiyo.Edemez.Ettiğini iddia edende yok.Biyere 1 dk boyunca dikkatini ver etrafındaki herşey yok olur.Göz o noktaya odaklanır ve etraftaki çoğu şeyi göremezsin.Arkadaşın bahsettiği yok olmaktan kasıt bu.Gözün odaklanması sonucu odak noktasının küçülmesi ve etrafın görünmemesidir.
4.Olarak cin,şeytan filan bize yaklaşamaz.Sende bilirsin ki ALLAH istemedikten sonra hiçbişey bişey yapamaz.Biz kötü bişey yapmıyoruz.Cin çağırmıyoruz,cin musallat etmiyoruz yada bir cin bize musallat olmuyo,şeytanla filan iş yapmıyoruz.Zaten cin çağırınca gelmez az düşünebilsen bunların asparagas olduğunu anlarsın zaten.
Burda bize akıl verip abilik taslayacağına git bir aynaya bak cinlerin,şeytanın çağırıldığına inanıyosun,peygamberlerin gücünü telekinezi ile döndürülen küçücük kağıt parçasıyla kıyaslıyosun,cinlerin ve şeytanın insanın gözü önünde bişeyler yok edebileceğine inanıyosun.Sen bu kusurlarını görmüyosun da ALLAH'ın izniyle yaptığımız telekineziye laf yapıyosun ? Asıl şuan ben sana acıyorum bunlara inandığın için senin psikolojik sorunların var.Asıl ALLAH bize senin gibilerle uğraşmamız için sabır versin,senin gibilerinde sonunu hayır etsin.
Hade kal sağlıcakla ;)
ezbere laf yapmışsın resmen allahın büyük güçlü oldugu söyleyip duruyosun:) cin çağırınca gelmezmi :S sana nasıl çağırıcagını söylesem çağırırmısın peki?(bu yazılanları sonradan baktıgım 1 2 cocuksu laflarından sonra yazdım dayanamıycam artık :D)
ilk 1 2 cumleden sonra okumaya bile gerek duymadım resmen saçmalamışsın hiç bir şey bilmediginde apaçık ortada bak sana söyle diyim kuran sırlarla doludur cidden her söylediğide direk o anlama gelir diye birşey yoktur sen o soylenendeki saklı seyi arastırıp dusunup ogrenmelısın o sana kalmış sen resmen orda yazan allahın ruhu kısmını direk söyluyosun ruhu vardır dıye hasa biz allahın zatını bılemeyız ordakı ruh kısmıda söyle bir şeydir Diriltme sıfatının Arapça karşılığı mezkur ayette kullanılmamıştır. Ayrıca yoktan var etme anlamında Halık fiili kullanılabilirdi ancak bunun yerine "kendi ruhundan üfledi" denilmiştir. üfledi kısmıda suni teneffüs gibi dusun:)(aman aman bu suni teneffüs olayınıda anlamadan allah bize suni teneffüzmü yaptı demeyin ağlarım:D) allahın ruhunun oldugunu bılemessın ruh yaratılmış bir varlıktır alllahın zatı ise yarattıgı hiç bir şeye benzememektedir allah kendisine benzeyen birini yaratırmı sence :d siz alalhı ve kuranı iyi bir araştırın bu telekinezi bilmem ne işlerinide iyi bir araştırın derim ben insan vücudunda belirli miktar elektrik vardır bunlarla yapma imkanınızda var tabi:) sizin bu yaptıklarınız resmen boyutsal olaylar olur sisteme de karsı gelmek olur konuyu açan arkadaşdta kusura bakmasın dayanamadım :) telekinezi işlerini merak ettim nasıl bir şey diye böyle bi siteye denk geldim konulara bakarken dikkatimi cekti dayanamayıp yazdım bende :)
alttaki arkadasda inan senin o psi whelinide oynatırlar senide oynatırlar :) ilk yazdıgım su ruhun uflenmesi filan bu forumda gordugum bı konudadan aklıma gelip yazdım bu arkadasın konusuyla pek ilgisi yok peygamberlerin gücünü telekineziyle kıyaslayan sensin sanırım dikkatli bak ben örnek verdim telekineziyle alakasını nasıl kurdun hayret:)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

hacı ben bayağı bayağı yapıyorum psi wheelimi cinler döndürüyosa bile allah razı olsun ne diyim yani :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
UsTr

aizen yazdı:
UsTr yazdı:

Bi kere önce bize araştır diyeceğine kendin forumun altını üstüne getirmeden araştırsaydın iyi olurdu.Öncelikle ALLAH'ın ruhuyla telekineziyi filan savunan yok.ALLAH bize kendi ruhundan üflemiştir.Kuran-ı Kerim'de de yazar.Aç oku.
2. olarak ruh bir varlıktır.Yüce ALLAH bu evrendeki en güçlü ve en kudretli varlıktır.Gücü herşeye yeten varlıktır.Yani ALLAH bu evrendeki en güçlü varlıktır diye tanımlanır.Bu arada varlığı sen katı cisimden ibaret sanıyosan biraz daha geniş çaplı düşün.ALLAH bir varlık değildir.ALLAH herşeydir.ALLAH sonsuzdur.ALLAH bizim varlık olmamız için izin verendir.ALLAH'ın en güçlü varlık olarak tanımlanmasının sebebi ise varolduğuna inanmamızdır.ALLAH'ın varlığına inanılır.Yani ALLAH bu evrendeki en güçlü,gücü herşeye yeten,en kudretli varlıktır.Varolandır.
Bir başka şey ise böyle güçlerin sadece peygamberlere verilmesiyle ilgili saçmalaman.Bikere sen bizim yaptığımız bu küçük şeyleri ne kadar da büyütüp ALLAH'ın peygamberlere verdiği güce benzettin ? Asıl şuan sana yazık.Yazık sana çünkü ALLAH tarafından peygamberlere verilen gücü farkında değilsin sen.Bizim bu yaptıklarımız onların yaptıkları yanında karıncanın ekmek tanesini taşıması gibi bişey kalır.Sen kimsin ki ALLAH'ın peygamberlere verdiği gücü bizim bu küçük beyin gücümüzle sınırlandırıyosun ? O yüzden bizim bu küçük beyin gücümüzü,ALLAH'ın peygamberlere verdiği güçle kıyaslamaya çalışma birdaha sakın.Sakın birdaha bunu yapma.
3.olarak burda kimse bişey yok etmiyo.Edemez.Ettiğini iddia edende yok.Biyere 1 dk boyunca dikkatini ver etrafındaki herşey yok olur.Göz o noktaya odaklanır ve etraftaki çoğu şeyi göremezsin.Arkadaşın bahsettiği yok olmaktan kasıt bu.Gözün odaklanması sonucu odak noktasının küçülmesi ve etrafın görünmemesidir.
4.Olarak cin,şeytan filan bize yaklaşamaz.Sende bilirsin ki ALLAH istemedikten sonra hiçbişey bişey yapamaz.Biz kötü bişey yapmıyoruz.Cin çağırmıyoruz,cin musallat etmiyoruz yada bir cin bize musallat olmuyo,şeytanla filan iş yapmıyoruz.Zaten cin çağırınca gelmez az düşünebilsen bunların asparagas olduğunu anlarsın zaten.
Burda bize akıl verip abilik taslayacağına git bir aynaya bak cinlerin,şeytanın çağırıldığına inanıyosun,peygamberlerin gücünü telekinezi ile döndürülen küçücük kağıt parçasıyla kıyaslıyosun,cinlerin ve şeytanın insanın gözü önünde bişeyler yok edebileceğine inanıyosun.Sen bu kusurlarını görmüyosun da ALLAH'ın izniyle yaptığımız telekineziye laf yapıyosun ? Asıl şuan ben sana acıyorum bunlara inandığın için senin psikolojik sorunların var.Asıl ALLAH bize senin gibilerle uğraşmamız için sabır versin,senin gibilerinde sonunu hayır etsin.
Hade kal sağlıcakla ;)
ezbere laf yapmışsın resmen allahın büyük güçlü oldugu söyleyip duruyosun:) cin çağırınca gelmezmi :S sana nasıl çağırıcagını söylesem çağırırmısın peki?(bu yazılanları sonradan baktıgım 1 2 cocuksu laflarından sonra yazdım dayanamıycam artık :D)
ilk 1 2 cumleden sonra okumaya bile gerek duymadım resmen saçmalamışsın hiç bir şey bilmediginde apaçık ortada bak sana söyle diyim kuran sırlarla doludur cidden her söylediğide direk o anlama gelir diye birşey yoktur sen o soylenendeki saklı seyi arastırıp dusunup ogrenmelısın o sana kalmış sen resmen orda yazan allahın ruhu kısmını direk söyluyosun ruhu vardır dıye hasa biz allahın zatını bılemeyız ordakı ruh kısmıda söyle bir şeydir Diriltme sıfatının Arapça karşılığı mezkur ayette kullanılmamıştır. Ayrıca yoktan var etme anlamında Halık fiili kullanılabilirdi ancak bunun yerine "kendi ruhundan üfledi" denilmiştir. üfledi kısmıda suni teneffüs gibi dusun:)(aman aman bu suni teneffüs olayınıda anlamadan allah bize suni teneffüzmü yaptı demeyin ağlarım:D) allahın ruhunun oldugunu bılemessın ruh yaratılmış bir varlıktır alllahın zatı ise yarattıgı hiç bir şeye benzememektedir allah kendisine benzeyen birini yaratırmı sence :d siz alalhı ve kuranı iyi bir araştırın bu telekinezi bilmem ne işlerinide iyi bir araştırın derim ben insan vücudunda belirli miktar elektrik vardır bunlarla yapma imkanınızda var tabi:) sizin bu yaptıklarınız resmen boyutsal olaylar olur sisteme de karsı gelmek olur konuyu açan arkadaşdta kusura bakmasın dayanamadım :) telekinezi işlerini merak ettim nasıl bir şey diye böyle bi siteye denk geldim konulara bakarken dikkatimi cekti dayanamayıp yazdım bende :)
alttaki arkadasda inan senin o psi whelinide oynatırlar senide oynatırlar :) ilk yazdıgım su ruhun uflenmesi filan bu forumda gordugum bı konudadan aklıma gelip yazdım bu arkadasın konusuyla pek ilgisi yok peygamberlerin gücünü telekineziyle kıyaslayan sensin sanırım dikkatli bak ben örnek verdim telekineziyle alakasını nasıl kurdun hayret:)
Ya bi git şimdi kötü bişey söylicem.Her ay biri gelir buraya bize deli damgası vurur.Sende onlardan birisin işte.Adam yerine koyup bide senle tartışmaya giriyorum.Burdakileri bilmem ben kendi adıma konuşayım:
Eğer benim yaptığım şeyleri cinler yapıyosa banane.Umurumda değil.Benim yaptığım teleknezi sisteme karşı gelmekse ALLAH izin veriyo ki yapıyorum.Yani sistemde umurumda değil.Senin bahsettiğin saçma sapan örneklerde umurumda değil.Senin düşüncelerin ve yazdıkların benim hiç hiç umurumda değil.Cin çağırınca geliyo diyen birinde akıl,mantık,zeka aramam ben.İstediğin kadar konuş ben bu işi yapıyorum.Ve bu işi yapmak delilikse ben deliyim.Ve eğer ben yoldan sapmışsam senin dediğin gibi ALLAH benim sonumu hayır etsin.Şimdi istediğin kadar bana kendi kafanda kurduğun sistemi anlat.bana hiçbişey bilmiyosun de.Çocuksun de.Ezber konuşuyosun de.Ne dersen de umurumda değil.Birdaha söylüyorum bu işi yapmak delilikse ben deliyim.Hatta senin aklınla şöyle söyliyim.Bana cinler musallat olmuş beni delirtmiş böyle şeylere merak sarıyorum.Böyle şeylere inanıyorum.Tamam mı ? Oldumu ?Bana istediğin sıfatı takıp istediğin kadar konuşabilirsin.Hİçbiri umurumda değil.Bence sen benle konuşma çünkü bana cinler musallat olmuş,benle oyun oynuyolar ya ben şimdi deliyim ya o yüzden senin böyle biriyle konuşman doğru olmaz dimi.
Bu arada kuran'ı çok iyi biliyosan yaşar nuri öztürk gibisin mübarek.Neyse çok iyi okuyabiliyosan aç oku Kuran'da bişey yazıyo
Akıl üzerine olun.
Bende sana diyorum ki o kullanmadığın beynini bir zahmet kullan saçma sapan önyargı duvarını yık ondan sonra geç aynanın karşısına akıl üzerine otur düşün.Kendi özgü düşüncen olmadığı ve etrafındakilerin seni bu işe karşı doldurduğu belli.Neyse fazla da uzatmıcam.Dediğim gibi bütün konuyu toparlıyayım her ay senin gibi 2-3 tanesiyle uğraşmaktan yoruldum.Sen neler dedin şimdi beni 2 dakikada çözdün.Neydim ben:
Hiçbişey bilmiyodum
Ezbere konuşuyodum
Çocuktum
Bana cinler musallat olmuştu
Ben deliydim
Sisteme karşı geliyodum
Başka daha eklemek istediğin varsa ekleyebilirsin.Ne diyosan ben o yum.Tamam mı ? Ne diyosan o.

Kullanıcı avatarı
UsTr

ozina yazdı:hacı ben bayağı bayağı yapıyorum psi wheelimi cinler döndürüyosa bile allah razı olsun ne diyim yani :D
:D :D :D
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Bırak Kardeşim............ Cahilliğinde Bu Kadarı, Bırak Konuşsun Kendi Kendine.
İlla Zekalarını Belli Edecekler :) ..
En son Admin tarafından 23 Haz 2012, 19:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Mesaj düzenlendi
aizen
Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa

Okunmamış mesaj gönderen aizen »

ne demek istediğimi anlamaya çalışsaydınız keske kendinize böyle deli damgası vurmanıza gerek yoktu:( size bunu cinlerin yaptıgını söyleyen olmadıki bunu kim söyledi:( ne söylemek istedigimi bile anlamaya çalışmayan daha dogrusu anlamayan veletlerle uğraşıyorum son mesajım seninde dediğin gibi allah sonunuzu hayır etsin:)) cin çağırmanında kuralları vardır belirli sureler okunur bak ozaman geliyomu gelmiyomu:)) madem bu kadar umursamıyosun cevap vermek zorunda değilsiniz bana saçma sapan cevaplar bari vermeyin:S
o küfür eden arkadaş ben sana sorucam o kufru dursen
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

bak kanki birzacık denerrsen sende görücen gerçek olduğunu
pixies forever <3<3
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

aizen yazdı:ne demek istediğimi anlamaya çalışsaydınız keske kendinize böyle deli damgası vurmanıza gerek yoktu:( size bunu cinlerin yaptıgını söyleyen olmadıki bunu kim söyledi:( ne söylemek istedigimi bile anlamaya çalışmayan daha dogrusu anlamayan veletlerle uğraşıyorum son mesajım seninde dediğin gibi allah sonunuzu hayır etsin:)) cin çağırmanında kuralları vardır belirli sureler okunur bak ozaman geliyomu gelmiyomu:)) madem bu kadar umursamıyosun cevap vermek zorunda değilsiniz bana saçma sapan cevaplar bari vermeyin:S
o küfür eden arkadaş ben sana sorucam o kufru dursen
Nediyon ****** Sen Sor Bakalım Nasıl Sorcan.******** Biri Gidiyo Biri Geliyo.
En son Admin tarafından 23 Haz 2012, 19:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Mesaj düzenlendi

“Soru ve Cevaplar” sayfasına dön