Rica ederim.Lycanthropy yazdı:Çok teşekkür ederim çok güzel izah ettiniz dediklerinizi yapacağım. Ancak bu olayın kısmen de olsa cinlerle alakalı olduğuna emin misiniz? Yanılsama dahi olsa ettiğim dualar yada okuduğum surelerin etki etmesi gerekmez mi?
Yazıda da bahsettiğim gibi ben sadece Cinlerle ilgili kısmından bahsettim. Yaşadıkların Cinlerle bağlantılı demiyorum anlattığın kadarı ile de zaten ilgisi yok gibi görünüyor.
Ben sadece farklı bakış açısı sunmaya çalıştım. Çünkü korkuya ve yaşadıklarının kötü yanlarına odaklanmışsın unutmamak gerek altında çamurun içinden çıkarılır demir de sen yaşadıklarından veya içinde bulunduğun durumdan altını çıkarmaya çıkarmaya çalış. Yazdıklarımı genelleyerek bir kez daha oku sorununun çözümünü de bulacaksın eminim.
Gene de her ihtimale karşı yatmadan önce yattığın alanı manevi kalkanla çevir eğer bunu yaptığın halde gene tekrarlıyorsa Cinlerle hiçbir ilgisi yoktur.
7 Defa Ayetel Kürsi'yi okuyarak yattığın yatağın etrafını bir çubukla çizgi çizerek dolaş ve her okumadan sonra hem bedenine hem de yatağın etrafına üfle.
Bir hafta boyunca bunu uygula ve abdest alarak yat. Ve okuduğun duayı mutlaka teyid et veya bilen birilerine oku doğruluğunu teyit etsinler. Doğru okuduğundan emin ol.
Her ihtimale karşı psikolojik bir durum olup olmadığını öğrenmen için bir doktora danışmayı da ihmal etme. Gerçi daha sen "Parapsikolojik ile ilgiliyim" dediğin anda çoğu saçmalayacak ama bulabilirsen gerçekten neyin ne olduğunu bilen bir psikolok iyi olur.