Lucid Dreaming İle ilgili Sorularınız

Moderatör: ozzzyyy

mar
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Re: Lucid Dreaming İle ilgili Sorularınız

Okunmamış mesaj gönderen mar »

ozzzyyy yazdı:Arkadaşlar lucid dreaming ile ilgili soru ve görüşlerinizi teknikleri yayınladığım başlığa değilde bu başlık altına yazmanızı rica ediyorum. Her türlü sorularınızı elimden geldiğince ve vakit buldukça cevplamaya çalışacağım. Yararlı olması dileğiyle...
Benimle Skypetan Sesli Olarak Görüşecek biri var mı Grubunuzda Lucid Dreaming konusunda İyi olan yapabilen usta biri....?

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

mar yazdı:
ozzzyyy yazdı:Arkadaşlar lucid dreaming ile ilgili soru ve görüşlerinizi teknikleri yayınladığım başlığa değilde bu başlık altına yazmanızı rica ediyorum. Her türlü sorularınızı elimden geldiğince ve vakit buldukça cevplamaya çalışacağım. Yararlı olması dileğiyle...
Benimle Skypetan Sesli Olarak Görüşecek biri var mı Grubunuzda Lucid Dreaming konusunda İyi olan yapabilen usta biri....?
Grup lideri benim ama üzgünüm skype kullanmıyorum. Ayrıca birebir derste vermiyorum. Yakın zamanda msn üzerinden grup aktivitesi yapıcaz, istersen ona katılırsın.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
mar
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen mar »

ozzzyyy yazdı:
mar yazdı:
Grup lideri benim ama üzgünüm skype kullanmıyorum. Ayrıca birebir derste vermiyorum. Yakın zamanda msn üzerinden grup aktivitesi yapıcaz, istersen ona katılırsın.
Puff Ne anlamı Kaldı Şimdi ya Nasıl öğrenicem ben birini bulabilirsen sevinirim.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

Kusura bakma ama sadece 1 kişinin şahsi hocalığını yapıcak kadar bol vaktim yok. Benim amacım forumda lucid rüyayla ilgilenen herkese elimden geldiğince yardımcı olmak. Onun dışında kimse özel ilgi, alaka beklemesin. Yeterince çabalayan insan zaten başarır. Sitede gerekli teknik ve bilgiler mevcut. Okuyup uygulamak yada uygulamamak sana kalmış. O yüzden senin isteğine yardımcı olamicam. Umarım sana yardım edicek birini bulursun.
Kullanıcı avatarı
delenamo
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Lord_of_Hackland yazdı:bir de bir sey sorucam,diyelim ki, benim kafamdan kucucuk bir korku gecti...hem de ben istemeden oyle viz diye bisey gecti...hemen o korku gerceklesir dimi?o halde dusuncelerimizi susturmayi bilmeliyiz...ve kontrol etmeyi...
mesela:
"ya boyle olursa"
dediyimizde hemen olur...gibi
Aynen bunu bende merak ettim.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

Lord_of_Hackland yazdı:bir de bir sey sorucam,diyelim ki, benim kafamdan kucucuk bir korku gecti...hem de ben istemeden oyle viz diye bisey gecti...hemen o korku gerceklesir dimi?o halde dusuncelerimizi susturmayi bilmeliyiz...ve kontrol etmeyi...
mesela:
"ya boyle olursa"
dediyimizde hemen olur...gibi
Kontrol sendeyse hiçbir korkunun seni rahatsız etme gibi bi şansı yok. Sen ne istersen onu görür ve yönlendirirsin. Senin dediğin gibi tamamen kontrol meselesi ama kendini kasmana gerek yok kontrol edicem diye. Yeterince pratik yaptığında kontrolü istediğin gibi sağlarsın.
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Ozzzyyy,ben "Beyaz oda" tekniyi ile lucid olmaya calisirken imajine sorunu yasiyorum...yani 1,2 sayinca ise yariyor gercekten...etkili bi rteknik...ama beyaz oda imajine edemiyorum...etrafimda kendi evimi imajine ede biliyorum mesela...cunki,coktan oldugum bir yer...ama beyaz oda imajine edemiyorum...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

Lord_of_Hackland yazdı:Ozzzyyy,ben "Beyaz oda" tekniyi ile lucid olmaya calisirken imajine sorunu yasiyorum...yani 1,2 sayinca ise yariyor gercekten...etkili bi rteknik...ama beyaz oda imajine edemiyorum...etrafimda kendi evimi imajine ede biliyorum mesela...cunki,coktan oldugum bir yer...ama beyaz oda imajine edemiyorum...
Şimdi dostum olay aslında şu; Teknikte beyaz ve boş(boş derken sadece yatak var içinde) bi oda hayal etmemizin sebebi kolay hayal edilebiliyo olması ve saçma bi dizaynı olduğu için rüyada olup olmadığımızı sorgulamamızı sağlıyo olmasıdır. Ama sen evini daha rahat hayal ediyosan evini hayal et. Zaten tekniklerde size anlattığımın birebir aynısını yapmak zorunda değilsiniz. Herkesin rahat ettiği farklı bi tarz vardır. Ben size tekniği anlatırım, siz de o tekniği kendi rahat olduğunuz tarza uyarlarsınız. Yani evini imajine etsen de olur. :)
Kullanıcı avatarı
Waltor

Okunmamış mesaj gönderen Waltor »

Benim de bir sorum var. Ben neredeyse her gün rüyada olduğumun farkında oluyorum. Ama nedense rüyada farklı bir psikolojim var. Rüyada olduğumun farkına varır varmaz hemen uyanmak istiyorum ve uyanıyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim? Boşuna gidiyor bütün farkında olduğum rüyalar. :(
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

Waltor yazdı:Benim de bir sorum var. Ben neredeyse her gün rüyada olduğumun farkında oluyorum. Ama nedense rüyada farklı bir psikolojim var. Rüyada olduğumun farkına varır varmaz hemen uyanmak istiyorum ve uyanıyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim? Boşuna gidiyor bütün farkında olduğum rüyalar. :(
Üzgünüm ama buna yardım edebileceğimi sanmıyorum. Bu senin düşünce tarzınla ilgili bir şey. Yani basit mantıkla bakan biri uyanmazsın olur biter der. Senin uyanmanı tetikleyen etkeni söylersen belki yardımcı olabilirim. Onun dışında elde bir veri olmadan fikrimi söylemem doğru olmaz.