telekinezi teknikler - yapamadım diyenlere
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Re: telekinezi teknikler - yapamadım diyenlere
Kesin Dönecektir Demenin Bir Sebebi Var Mı ? Sadece Kendin Deneyip Bu Sonuca Varamazsın.Ve İnsanların Başaralı Olması İçin Kendileri Üretmeleri Lazım Tekniklerini..
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
psi wheel- pipet- cisimler- levitasyon. zorluk sıralaması böyle. şimdi bi aynştayn: telekinezide aşama yoktur, bazısı levitasyondan bazısı pipetten başlar. çünkü herkesin kapasitesi farklıdır. kendinizi bunlarla sınırlandırmayın. isteyen levitasyondan da başlar heeeyyy. gibi bişey diycek biliyorum ama bu sıralamayla gitmek en iyisi. he 2 ay kapak çalışın ordakilerin hepsini yapın o ayrı.
pixies forever <3<3
- kahtam0256
- Yaşadığınız İl: 2 Adıyaman
Teşekkür Ederim Ozina Ben en iyisi psi wheel gücümü arttırim ilerde kapakta felan hızlı yaparım belki
b e k l i ч o r u m . . ´ ´
- kahtam0256
- Yaşadığınız İl: 2 Adıyaman
UCHİHA aynen doğru soyluyorsun kendim yontem bulup çevirdim zaten 

b e k l i ч o r u m . . ´ ´
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 48 Muğla
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bu yorumumu silsenize hadi hadi
En son Anilmavi8 tarafından 06 Nis, 13:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 48 Muğla
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Telekinezii cok sacma birsey. Bosuna ugrasmayin ezikler yorumumu silerseniz silin
En son Anilmavi8 tarafından 06 Nis, 13:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- ozina
üstad burdan öğretde herkes nasiplensin.Anilmavi8 yazdı:Ben uçuyorum telekineziyle.öğretmemi isterseniz email adresim bu:anilmavi8@gmail.com
pixies forever <3<3
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
ÇGHB deki İbrahim mi la bu yoksa :DDDAnilmavi8 yazdı:Ben uçuyorum telekineziyle.öğretmemi isterseniz email adresim bu:anilmavi8@gmail.com
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Bu çocuk çok yaratıcı buna dikkat edin :D bende zamanda yolculuk yapıyom oturuyom kalkıyom deminden şimdiye geliyom :DAnilmavi8 yazdı:Ben uçuyorum telekineziyle.öğretmemi isterseniz email adresim bu:anilmavi8@gmail.com
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- ozina
bu çocuk yetenekli siz göremiyosunuz ama ben görüyorum düzgün konuşun lütfen.delenamo yazdı:Bu çocuk çok yaratıcı buna dikkat edin :D bende zamanda yolculuk yapıyom oturuyom kalkıyom deminden şimdiye geliyom :DAnilmavi8 yazdı:Ben uçuyorum telekineziyle.öğretmemi isterseniz email adresim bu:anilmavi8@gmail.com
pixies forever <3<3
-