Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
TeleLife yazdı:Arkadaslar beni taniyanlar vardir arkadaslarim yada tanimadiklarim şúan kanserim kafamin icinde lanet bi tumór var herneyse ben kendimi bu forumda gelistirdim egittim tekniklerle şuan telepstide cok iyiym ama bas agrisndan yapamiorum nedenide lanet kanser sizin actignz konulardaki tekniklerle bu noktaya geldim size borcum cok son bi kez ihtiyacim var size kanseri biokinezi ile tedavi etmeyi umuyorum biokinezide bildğnnz gibi genleri değistirmek múmkûn bnde bunu yapicam basarabilirmiyim sizce ?? simdiden cok tesekkur ederim
İnanmiyorum :''''( NAsil olur :'( :O yani .. bu cok korkunçç :'(
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Yalnız sana önerim bu tip şeylerden önce tıbbi desteği bırakmaman. Eğer bi hastalık varsa ve bunu teşhis eden bi doktorsa, tedavisini de ancak o doktor yapabilir, telekinezi hakkında ki bi forumda kafasına göre çözüm üreten 13-14 yaşındaki çocuklar değil... Bu tip şeylerin insan sağlığına yararlılığı ispatlanamamıştır. O sebeple önce normal tedavine devam et daha sonra seni rahatlatacağına inandığın şeyleri yap.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
Haa bide söylemeyi unuttum.Hasan kocabaş ile irtibata geçebilirsin.Kanser hastalarını 3 ay gbi bir sürede doğal taşlar eşliğinde tadavi edebildiğini söyledi.Bide önceden yazdığım florit taşı kemoterapinin zararlarını azami ölçüde azaltır.Buda küçük dipnot :)
çok geçmiş olsun allah şifa versin ve evet şöyle büyükşe bi orgonit yapıp hep yanında taşısan kolye de olur çok faydası olur. orgonitin yaydığı enerji kanseri yok eder. içine mıknasıs tozu parçaları da koy
Ozzzzy kardesim adini yanlis yazdiysm pardon z leri tam saymadim .d .d hernyse ben zaten biokinezi yapabiliodum gôz rengi degstrme yaranin acsini azaltma iyilesme súreaini kisaltma cogaltma yorgunluk giderme gibi hepsini kendi teknigim ile yapiyorum ve gen degistirme ile yapilabilir ancak ve bu bilim adamlari trfndn kanitlankis bisey insn oglu dusunce sistemi ile genlerini degistirebilir ayrica unutma insnlr sadece %10'ununu kullniyoruz dha fazlasini kullanblrz özllkle bu sitedeki ytnkli kisiler