4-5 seneden daha fazla çalışanlar bile var.İllüzyon aşkı böyle bişey herhalde :)mentalizmm yazdı:Emin misin :D Millet illuzyon içinmi 2 sene çalışıyor ?
Mentalizm İle İlgili Sorularınız
Moderatör: ozzzyyy
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Mentalizm İle İlgili Sorularınız
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
4-5 sene? :) İllüzyon sonu olmayan bir sanattır bir daha içine girdin mi sürekli gelişmek zorundasın. Onun için bir illüzyonistin gelişimi mesleğe devam ettiği süre boyunca devam eder. Ayrıca mentalizm full illüzyon diyen kişiler tekrar yazıyı okusun. Bilgi sahibi olmadığınız bir konu hakkında konuşmamanız bence en doğrusudur...UsTr yazdı:4-5 seneden daha fazla çalışanlar bile var.İllüzyon aşkı böyle bişey herhalde :)mentalizmm yazdı:Emin misin :D Millet illuzyon içinmi 2 sene çalışıyor ?
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ben özellikle bilgi sahibi olmadığım konu hakkında konuşurum.Bilenler yanlışımı düzeltsin diye.......ozzzyyy yazdı:4-5 sene? :) İllüzyon sonu olmayan bir sanattır bir daha içine girdin mi sürekli gelişmek zorundasın. Onun için bir illüzyonistin gelişimi mesleğe devam ettiği süre boyunca devam eder. Ayrıca mentalizm full illüzyon diyen kişiler tekrar yazıyı okusun. Bilgi sahibi olmadığınız bir konu hakkında konuşmamanız bence en doğrusudur...UsTr yazdı:4-5 seneden daha fazla çalışanlar bile var.İllüzyon aşkı böyle bişey herhalde :)mentalizmm yazdı:Emin misin :D Millet illuzyon içinmi 2 sene çalışıyor ?
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İyi o zaman öğrenmiş oldum bunu :) Ama sözüm sana değildi özellikle ozinanın mentalizm tarifi için yazmıştım. Seninki sadece düzeltilmesi gereken yanlış bir bilgiydi.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
hmm ben öyle sanıyodum tamam yanlışımı düzeltiyim
pixies forever <3<3
-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
bir mentalistle konuştum ondan öğrendim böyle bir şeyin var olduğunu ama hiç detay vermedi sadece bana Mentalist olduğunu söylemişti. bilemeyeceği şeyleri biliyor nasıl oluyor anlamadım ama beni aşırı etkilemişti. gerçekten bir şeyler öğrenmek istiyorum ama doğru bilgiye ve doğru insanlara ulaşmak çok zor. bana yardım edebilir misiniz?
-