Önemli değil.kolay gelsin :)smile yazdı:sağol denicem :)UsTr yazdı:Sadece kaybettiğin kişiyi yada eşyayı düşün.Nerde olduğunu düşünme.O eşyayı bulduğunu düşünme.Sadece o eşyayı en küçük ayrıntısına kadar düşün.Gözünün önüne getir.Sadece gözünün önüne getir.Kısa zamanda sonuç verir :)smile yazdı:peki biz yapmak istesek nasıl yapıcaz? ne yapmamız gerekiyo
Bir şeyin nerede olduğunu bulabilme gücü?
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bir şeyin nerede olduğunu bulabilme gücü?
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Ben bir sey ararken sanki birileri bana soyler gibi sag ya da sol elimi onume tutup dusunuyorum...sonra karsima cikiyor...cism falan her ne olursa...bazen oluyor...bugun dolapta cay bulamadim,baska biri geldi,buldu...kucucuk daolap...galiba konsantrasyon meselesinde zayiflamisim ))) gozumun onunde duran bir seyi bulamadim...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- TelekinetikAkim
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Siz nekadar isterseniz isteyin beyniniz mutlaka çok azda olsa mantık gücünü kullanır.Saklanmış bir şey ortalıkta değildir diğil mi?Beyniniz bunu hesaplıyor ve durugörü ile birleşince kolaylaşıyor.Mantık kullanmadan yapabilirseniz öncelikle gözleriniz kapalı olmalı.Gözler kapalı olunca beyin tüm dikkati kulağa verir.Duyduklarınıza göre hareket edersiniz.Diyelim ki kulaklarınızı da tıkadınız.Bu sefer dokunmaya dikkat verilir beyin tarafından.Hadi diyelimki dokunmuyorsunuz :) . Bu seferde herşey hislerinize kalmıştır.Düşünce gücü :)
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
-