Karıncalanma...
Moderatör: Sai
- smile
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Re: Karıncalanma...
zaten niyet önemli kardeş :D
. . . . . . . . . . . . ................._ _ _ _ _ _ ____________
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
psi-wheeli önceden yapiyodum ama şimdi zor yapiyom önceki gibi çalışmkta sıkıcı geliyo artık ama kaldığım yerden devam ediyorum yani genellikle beni rahatsız eden şeyler döndürmeme yardımcı oliyor
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
-
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Çözüm şudur Pozitif Enerjiyi Negatif Enerjiye çevirmek Enerjinin çokluğundan karıncalanıyorsun Pozitifi-Negatif Yapınca Bu değişecektir Enerjin sönecek gibi bişi olucaktır Bunuda :
1- Enerjini karıncalanan Bölgeye ver
2- Pozitif olan Enerjini Negatif Olduğunu İmajine et;
3- Beynine rahat şeyle getir (Dere-Su VB.)
4- Bitti.
:)
1- Enerjini karıncalanan Bölgeye ver
2- Pozitif olan Enerjini Negatif Olduğunu İmajine et;
3- Beynine rahat şeyle getir (Dere-Su VB.)
4- Bitti.
:)
- smile
psi wheli çok kafaya takma ama yani konuyu dağıtmasak bana acil bi şekilde YARDIM gerekiyor !!!!
- smile
nötr gibi bir şey mi olacak
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Karıncalanma bir aktivite öncesi enerjinin kullanılabilir hale geldiği evrede ortaya çıkar... Yani musluğu açmışsın, bardağa suyu koymuşsun ama içmemişsin.
Eğer kontrolsüz bir çalışma yapmışsan, acele etmişsen, bir çalışmayı yarım bırakmışsan veya enerji açığa çıktıktan sonra onu tüketmemiş veya topraklanmamışsan karıncalanma görülebilir. Çözüm ne tür bir çalışma ile enerjiyi açığa çıkarmışsan o şekilde o enerjiyi harcaman. Veya enerjiyi kontrol edilebilir hale getirmen. Bunun için biraz kendi kendine hipnoz çalışması yapabilirsin. O tekniklerde bedenin nasıl kontrol edileceği özellikle karıncalanmanın nasıl bedene yayılacağı vs. yer alıyor. Eğer karıncalanmayı düşünce ile bedeninde belli bir bölgeye toplayabilirsen mesela eline cisimler üzerine kanalize edebilirsin. Eline suya (Göl, deniz) batırarak oraya boşaltabilirsin... Veya atmosfere, ormana...
Eğer halledemezsen Bir Nöroloji uzmanına giderek Telekinezi ile olan bağını ve yaptığın çalışmaları anlatarak yardım iste.
Eğer kontrolsüz bir çalışma yapmışsan, acele etmişsen, bir çalışmayı yarım bırakmışsan veya enerji açığa çıktıktan sonra onu tüketmemiş veya topraklanmamışsan karıncalanma görülebilir. Çözüm ne tür bir çalışma ile enerjiyi açığa çıkarmışsan o şekilde o enerjiyi harcaman. Veya enerjiyi kontrol edilebilir hale getirmen. Bunun için biraz kendi kendine hipnoz çalışması yapabilirsin. O tekniklerde bedenin nasıl kontrol edileceği özellikle karıncalanmanın nasıl bedene yayılacağı vs. yer alıyor. Eğer karıncalanmayı düşünce ile bedeninde belli bir bölgeye toplayabilirsen mesela eline cisimler üzerine kanalize edebilirsin. Eline suya (Göl, deniz) batırarak oraya boşaltabilirsin... Veya atmosfere, ormana...
Eğer halledemezsen Bir Nöroloji uzmanına giderek Telekinezi ile olan bağını ve yaptığın çalışmaları anlatarak yardım iste.
Aramak, güzel bir çabadır.
- smile
tmm abi çok sağol bu sorun bi gidiyo bi geliyo bende kesinlikle denicem