MUSALLAT !!!...
Moderatör: Sai
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: MUSALLAT !!!...
1 ihlas 1 felak 1 nas ve 7 ayetel kürsi oku emin ol gelmezler (1 ihlas 1 felak 1 nas dan sonra vücuduna üfle) ayrıca eger öyle birşey görürsen NEML - 30 u ayeti "innehu min süleymane ve innehu bismillahirrahmanirrahim" bu ayeti oku ve gördüğün şeye üfle %100 kaybolacaktır.
- smile
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
çok sağol abi çakra işini bıraktımda telekineziye devam edim mi
. . . . . . . . . . . . ................._ _ _ _ _ _ ____________
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
telekinezi hiçbir parapsikolojik canlı ile ilgisi olmayan bir daldır sadece kendinizin beyninizin gücü ile ilgilidir yapabilirsiniz
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bence sana hiçbirşeyin musallat olduğu filan yok.Zaten çakrayla bir canlının bağlantısı filan yok ki.Chakralarını açan herkesin kafayı yemesi gerekirdi.Bence sen çakralarına fazla yüklenmişsin.Yani tamam açmışsın ama fazla açmışsın.Normalden hızlı dönüyolar.Buda diğer çakralarına etki ediyo.Şuan vücudunda kontrolsüz ve aşırı enerji dolanıyo.Çakralara birden yüklenince haliyle böyle şeyler olabilir.Büyük ihtimalle dengesi bozulmuş ve normalden hızlı dönen çakraların enerjisi üçüncü göz çakranı etkilemiş gibi görünüyo.Bu yüzden halüsilasyon yada bilinçaltının dışa vurumu gibi şeyler yaşaman gayet normal.Ama tabi ki dua ederken vücuda her zaman iyi enerji yüklenir.Edmund harold kristal mucizesi adlı bir kitap var.O kitapda kuvars kristalleriyle çakraların dengeye sokulması gösteriliyo.Belki bir faydası olabilir.Bu kitabı okuyarak içindeki kristal ile çakraları dengeleme yöntemleri sana yarar sağlayabilir.Bide bu kitabı alıp araştırmanın yanında topraklanmak geliyo aklıma.Belki fazla enerjiyi yada kötü enerjiyi toprakla dengeleyebilirsin.Topraktan zarar gelmez.Yarar gelir her zaman.Mümkünse ve size özel bahçesi olan eviniz varsa çıplak ayakla toprakta yürü.Bu mümkün değilse gusül abdesti topraklanma sağlar.Hemde ruhsal temizleyicidir.Hepsini toparlarsak 2 tane faydasını göreceğini düşündüğüm şey:
1)Edmund harold kristal mucizesi kitabındaki çakra dengeleme yöntemleri
2)Topraklanma=çıplak ayakla toprakta yürüme veya gusül abdesti yada 2 si birden de olabilir.
ALLAH sabır ve güç kuvvet versin :)
1)Edmund harold kristal mucizesi kitabındaki çakra dengeleme yöntemleri
2)Topraklanma=çıplak ayakla toprakta yürüme veya gusül abdesti yada 2 si birden de olabilir.
ALLAH sabır ve güç kuvvet versin :)
- karanlks
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Bence kasmamaya çalış kendini bak ustr dediklerinde çok haklı ve gerçekten işe yarar şeyler demiş :) Senin için hayırlısı olur. İşallah düzelir :/
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Arkadaşlar ben çok yeniyim henüz ondan birşey sorucam.Şimdi bu psi wheel yapa yapa bizim çakralarımız mı açılıyor.Hani ben psi wheel den önce meditasyon yapıyorum falan.Onları yapmaya devam edersem musallat olurlar mı? Yani telekinezinin öyle dinsel doğaüstü şeylerle alakası yok diye biliyorum ben.Aksine bilimsel bir gerçek diye biliyorum.Enerjiyi yönetmek sonuçta.Yanlış biliyosam bilgilendirin yani.Konuyu dağıttıysam özür dilerim.
- smile
Sağolun arkadaşlar duaları falan okudum bu gece bi halt olmadı hepinize teşekkür ederim özellikle sai
- smile
Enerjimin fazla olduğu gerçek çünkü vücut karıncalanması falan hala geçmedi çakralara fazla yüklenince kafa güzel oluyo :) başım dönüyodu değişik bi his anlatilmaz ama yaşamanızı da tavsiye etmem. Acaba hafif bi boyut değiştirme gibi bi şey yapmış olabilir miyim ne olmuştur. Bir kere artsala çıktım oda 3 sn gibi bi şeydi uyurken beynin niyeyse tam olarak kapanmamış çıktım nolduğunu anlamadım ondan sonraki gece yaşadım bu olayı belki alakası olabilir mi ne bilim aklıma bir sürü şey geliyor fakat inşallah ustranın dediği gibidir
- smile
Bilim tam olarak açıklayamadı henüz ama birinin çıkıp laboratuvarda bunları açığa çıkarması gerekiyor.... Kontrollü nasıl çakra açılır arkadaşlar çakramı açtım ama kontrol edemiyorum yada nasıl kontrol edilir ?
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan