Sizce Gerçekmi?
Moderatör: Sai
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Sizce Gerçekmi?
bu tezgahı kuran o zarın 8 köşesine birden ip bağlayamaz mı ? Zaten telekineziyle oynatılan cisimin öyle oynamadığını hepimiz biliyoruz.Bide gerçekten bu videoların gerçeklikleri insanları niye ilgilendiriyo anlamış değilim.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- smile
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Evet ozinanın dedikleri mantıklı ayrıca el hareketlerine genelde uymaz zaten. El hareketlerine uyması için her iki lobutuda çalıştırmamız gerekir ve bu da herkesin harcı değildir. Yaklaşık yüz insandan üçü yada ikisi beyninin iki lobutunu çalıştırabiliyor. Tabiyki çalıştırma yöntemleri var
. . . . . . . . . . . . ................._ _ _ _ _ _ ____________
- UsTr
Hehe bilimsel birşeydi bu ya biz boşuna uğraşıyoz aslında.Kimse bana bu videonun gerçeklğini ispatlayamaz.Zaten video ile kanıt filan olmaz.Birde 8 ip değil karşılıklı köşelere bağlanan 2 misina olayı kökünden halleder.Yada vazgeçtim ya.Gerçek bu video.Vallahi gerçek.Bu düzeneğin aynısını yapın.Psi wheel yerine geçer.İnsan inanmak istediğine inanır bu kadar basit.Buraya 80 paragraftya yazsam inanmak isteyen sahteliğini kanıtlayamam.Aynı şekilde buraya 800 tane d paragraf yazsaınız bunun bana gerçekliğini kanıtlayamazsınız.İnandıramazsınız.Bu yüzden bir videoyu koyup 100 tane kafadan ayrı düşünceler doğrultusunda ilerlemeye kalkmak zaten çok gereksiz.Neye inanmak istiyosan sen zaten çoktan ona inandın.Bu videoyu ilk izlediğin saniyelerde senin için gerçek mi sahte mi sorusu kapandı.İnanmak istediğine inandın.Bu yüzden araştırıcak daha iyi şeyler bulun bence.
- ozina
lan gerçekliğini kanıtlamaya çalışmıyoruz fikrimizi söyledik sadece :D adama bak ya :D
pixies forever <3<3
- ozina
hem her videoda bu kadar hile aramayın gerçek olduğuna inanın ama öyle uçuk videolardan bahsetmiyorum yapılabilecek şeyler olsun sonuçta bu yapılabilecek bişey.
pixies forever <3<3
- UsTr
Ya hayır.Benim tepemi attıran o değil.Haftada 2-3 kere geliyolar buraya.Koyuyorlar bir video.Sonra soruyorlar bu gerçek mi ? Birgün içimden geldiği gibi gerçekse napıcan pantentini mi alıcan filan diyeceğim diye tedirgin olmaya başladım.Şu video gerçek mi ? Aref gerçekten uçuyo mu ? Hayır gerçek bu kadar önemli mi ya.Ben niye gerçek yerine sahteleri tercih ediyorum.Niye herkes gerçeği istediği için benimle ters yönde giden bir otoban gibi geliyo bana.Yani buraya ordan burdan burdan video koyup gerçek mi diye sorma amaçları ne ? Ne duymayı bekliyolar ? Gerçekse boyları mı uzucak ? Sahteyse inanmıcaklar mı ? Nolucak yani nolucak.Alt tarafı birinin çektiği amatör video.Onu buraya koyup gerçek mi bu diye sormanın bir manası var mı ? neyse ya patladım yine kusura bakmayın....
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
ustr her şeyi biliyorsun madem bir gün sen yapta görelim bizde o zaman senin videon hakkında tartışırız :)))
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Ben Kimseye Kanıtlamak Zorunda Değilim,Egomu Şişirmek İstemiyorum Diyecek.. :)turab yazdı:ustr her şeyi biliyorsun madem bir gün sen yapta görelim bizde o zaman senin videon hakkında tartışırız :)))
Ama Daha Uzun Yazacak Tabi.Nasıl Beceriyor Bir Türlü Anlamadım Ama :)
- ozina
özellikle element kontrolcüleri çok şeye yaptıklarını iddaa ederler sonra video at deriz hayır olmaz prensiplerim var felsefeme ters düşer :D
pixies forever <3<3
-