üniversiteye çok çalışırsan gidersin. allah çalışmayana izin vermez. önce kendi yapıcağını yap ondan sonra tevekkül et:)üniversiteyi oku derim avantaj sağlarsın meslek lisesinde bu bölümü bitirmiş ve programcılığı biliyorum diyenlere göre. işveren mühendise öncelik verirMsa yazdı:Ben Meslek lisesine gidiyorum :D Üniversitede Allah izin verirse gidersem olabilirde. Meslek lisesinde sınıf geçtikçe mesleki derslerı artıyor. Ben şuan Vali Hayri Kozakçıoğlu Tic. Meslek lisesine gidiyorum ama Allah'ın izniyle sınıfı geçince Teknik ve endüstri meslek lisesilerine gidicem. Ve o bölümde 10. sınıftan itibaren web tasarım ve bilgisayar programcılığıyla uğraşıcam. :D Rahat meslek ilgi alanım. :Dcarnim_rama yazdı:carnim_rama yazdı:
yapmazsan vizede çakar derste boş boş bakarsın:D kahve dostum olacak bu gece sanırım:D
o günlerde gelecek sen merak etme:D büyü biraz:D sanırım yaşa göremi eziyet ediyolar:D
önerisi olan???
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: önerisi olan???
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Haklısın Liseyi bitirince tam mühendis olunmuyor diye duymuştum. Mühendis yarısımı yoksa özel işci grubuna ı giriyordu tam hatırlayamıyorum ama. Haklısın çok çalışmalıyım. Bir iş sahibi olmak için. Teşekkürler carnim_rama :D Allah yardım etsin sana ödevinde :Dcarnim_rama yazdı:carnim_rama yazdı:carnim_rama yazdı:
yapmazsan vizede çakar derste boş boş bakarsın:D kahve dostum olacak bu gece sanırım:D
o günlerde gelecek sen merak etme:D büyü biraz:D sanırım yaşa göremi eziyet ediyolar:D
üniversiteye çok çalışırsan gidersin. allah çalışmayana izin vermez. önce kendi yapıcağını yap ondan sonra tevekkül et:)üniversiteyi oku derim avantaj sağlarsın meslek lisesinde bu bölümü bitirmiş ve programcılığı biliyorum diyenlere göre. işveren mühendise öncelik verir
İMZA
- carnim_rama
mühendis yarısı filanda olamazsın çünkü elinde diploma yok üniversiteden. meslek liseleri ara teknisyen yetiştirir benim bildiğim. ama bir mühendis şirkette müdürde olabilir bildiğim kadarıyla:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- Msa
- İletişim:
En iyisi ben şimdiden çalışmaya başlıyım Teşekkürler carnim_rama ben ders çalışmaya gidiyorum. :D Bence sende ödevini yapmaya başla :Dcarnim_rama yazdı:mühendis yarısı filanda olamazsın çünkü elinde diploma yok üniversiteden. meslek liseleri ara teknisyen yetiştirir benim bildiğim. ama bir mühendis şirkette müdürde olabilir bildiğim kadarıyla:)
İMZA
- carnim_rama
başlıcam gecelicem büyük ihtimal zaten:)Msa yazdı:En iyisi ben şimdiden çalışmaya başlıyım Teşekkürler carnim_rama ben ders çalışmaya gidiyorum. :D Bence sende ödevini yapmaya başla :Dcarnim_rama yazdı:mühendis yarısı filanda olamazsın çünkü elinde diploma yok üniversiteden. meslek liseleri ara teknisyen yetiştirir benim bildiğim. ama bir mühendis şirkette müdürde olabilir bildiğim kadarıyla:)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Sana tavsiyem Meslek teknik yüksek okulu.hem puanı düşük hemde mühendislik diploması alarak mezun oluyosun.Puanının düşük olmasının nedeni ise sadece meslek lisesinden öğrenci almasıdır. :)Msa yazdı:En iyisi ben şimdiden çalışmaya başlıyım Teşekkürler carnim_rama ben ders çalışmaya gidiyorum. :D Bence sende ödevini yapmaya başla :Dcarnim_rama yazdı:mühendis yarısı filanda olamazsın çünkü elinde diploma yok üniversiteden. meslek liseleri ara teknisyen yetiştirir benim bildiğim. ama bir mühendis şirkette müdürde olabilir bildiğim kadarıyla:)
- Msa
- İletişim:
Teşekkür ederim UsTr :D Baya oldu konuşmayalı :DUsTr yazdı:Sana tavsiyem Meslek teknik yüksek okulu.hem puanı düşük hemde mühendislik diploması alarak mezun oluyosun.Puanının düşük olmasının nedeni ise sadece meslek lisesinden öğrenci almasıdır. :)Msa yazdı:En iyisi ben şimdiden çalışmaya başlıyım Teşekkürler carnim_rama ben ders çalışmaya gidiyorum. :D Bence sende ödevini yapmaya başla :Dcarnim_rama yazdı:mühendis yarısı filanda olamazsın çünkü elinde diploma yok üniversiteden. meslek liseleri ara teknisyen yetiştirir benim bildiğim. ama bir mühendis şirkette müdürde olabilir bildiğim kadarıyla:)
İMZA
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
carnım yaşam koçum olur musun :Dcarnim_rama yazdı:mühendis yarısı filanda olamazsın çünkü elinde diploma yok üniversiteden. meslek liseleri ara teknisyen yetiştirir benim bildiğim. ama bir mühendis şirkette müdürde olabilir bildiğim kadarıyla:)
pixies forever <3<3
- carnim_rama
anlamadım ne koçu?ozina yazdı:carnım yaşam koçum olur musun :Dcarnim_rama yazdı:mühendis yarısı filanda olamazsın çünkü elinde diploma yok üniversiteden. meslek liseleri ara teknisyen yetiştirir benim bildiğim. ama bir mühendis şirkette müdürde olabilir bildiğim kadarıyla:)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
-