Ha onu mu kastettin.Ben onu yapmayı bıraktım.Artık hergün 30 dk enerjiyi elime çekiyorum. :)Msa yazdı:Enerji alışverişi derken günlük 15 dk eneri çekiyon ya onu diyordum.UsTr yazdı:Cidden ben enerji alışverişi mi yapıyormuşum ? Ne zaman yazdım öyle birşey hatırlamıyorum. :)
Enerjim Azaldı!
Moderatör: Sai
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Enerjim Azaldı!
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
bu çalışmanın sonunda sonuç ne olyuor iyimi? merak ettimde :DUsTr yazdı:Ha onu mu kastettin.Ben onu yapmayı bıraktım.Artık hergün 30 dk enerjiyi elime çekiyorum. :)Msa yazdı:Enerji alışverişi derken günlük 15 dk eneri çekiyon ya onu diyordum.UsTr yazdı:Cidden ben enerji alışverişi mi yapıyormuşum ? Ne zaman yazdım öyle birşey hatırlamıyorum. :)
İMZA
- UsTr
bu çalışmanın sonunda sonuç ne olyuor iyimi? merak ettimde :D[/quote]
Vallahi ne söylesem yalan olur.Şimdi ben hergün 1 saat kapak 30 dk ellerime enerji çekme ve 15 dk sarkaç ile çalışıyorum.Şimdi bayağı bir ilerleme var ama kapaktan mı ? Ellerime enerji çekmem den mi ? Yoksa sarkaç çalışmamdan mı onu bilemiyorum.Bildiğim tek şey hergün 20 dk odaklanma ve 5 dk silindir yaptığımda 3 ayda katettiğim yolu şimdiki 1 saat 45 dk lık programla 2 hafta da katettim. :)
Vallahi ne söylesem yalan olur.Şimdi ben hergün 1 saat kapak 30 dk ellerime enerji çekme ve 15 dk sarkaç ile çalışıyorum.Şimdi bayağı bir ilerleme var ama kapaktan mı ? Ellerime enerji çekmem den mi ? Yoksa sarkaç çalışmamdan mı onu bilemiyorum.Bildiğim tek şey hergün 20 dk odaklanma ve 5 dk silindir yaptığımda 3 ayda katettiğim yolu şimdiki 1 saat 45 dk lık programla 2 hafta da katettim. :)
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Vallahi ne söylesem yalan olur.Şimdi ben hergün 1 saat kapak 30 dk ellerime enerji çekme ve 15 dk sarkaç ile çalışıyorum.Şimdi bayağı bir ilerleme var ama kapaktan mı ? Ellerime enerji çekmem den mi ? Yoksa sarkaç çalışmamdan mı onu bilemiyorum.Bildiğim tek şey hergün 20 dk odaklanma ve 5 dk silindir yaptığımda 3 ayda katettiğim yolu şimdiki 1 saat 45 dk lık programla 2 hafta da katettim. :)[/quote]UsTr yazdı:bu çalışmanın sonunda sonuç ne olyuor iyimi? merak ettimde :D
Çok iyiymiş :D Tebrikler :D
İMZA
- UsTr
Çok iyiymiş :D Tebrikler :D[/quote]Msa yazdı:Vallahi ne söylesem yalan olur.Şimdi ben hergün 1 saat kapak 30 dk ellerime enerji çekme ve 15 dk sarkaç ile çalışıyorum.Şimdi bayağı bir ilerleme var ama kapaktan mı ? Ellerime enerji çekmem den mi ? Yoksa sarkaç çalışmamdan mı onu bilemiyorum.Bildiğim tek şey hergün 20 dk odaklanma ve 5 dk silindir yaptığımda 3 ayda katettiğim yolu şimdiki 1 saat 45 dk lık programla 2 hafta da katettim. :)UsTr yazdı:bu çalışmanın sonunda sonuç ne olyuor iyimi? merak ettimde :D
Saolasın.Senide tebrik edeceğimiz günler gelir inşallah :)