HEe izledim o bölümleri ilk başta su balonlarıyla felan başlıyodu dalgalandırma çarpıştırma gibi bişiler yapıyodu da tam hatırlamıyorm en azından rasengan kadar güçlü olmasada bi tane midiboy yapabilrk...:D Evelallah zoru başarırız imkansız biraz zaman alır... :DDUchiha Sasuke yazdı:Daha Denemedim Ama Mümkün. İmkansız Biraz Zaman Alır :D.Aslında Animedeki Yaptığının Aynısı jiraiya Öğretiyo Ya.İstiyosan Söyliyim.
ENeRJi KoNTroLü...
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: ENeRJi KoNTroLü...
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
Aynen Öyle Biraz Zaman Alır :). Su Balonları Zaten Acayip Birşey Ben Su Doldururken Patlıyodu :DChaTLacK yazdı:HEe izledim o bölümleri ilk başta su balonlarıyla felan başlıyodu dalgalandırma çarpıştırma gibi bişiler yapıyodu da tam hatırlamıyorm en azından rasengan kadar güçlü olmasada bi tane midiboy yapabilrk...:D Evelallah zoru başarırız imkansız biraz zaman alır... :DDUchiha Sasuke yazdı:Daha Denemedim Ama Mümkün. İmkansız Biraz Zaman Alır :D.Aslında Animedeki Yaptığının Aynısı jiraiya Öğretiyo Ya.İstiyosan Söyliyim.
Alcan Su Balonunu Avucunun İçine Enerjinle Suyu Döndürcen Ya Sağa Doğru Ya Sola Doğru Hangisi Daha Kolay Geliyosa. Aslında İşe Yarayabilir Gerçekten. :)
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Aslında Jiraiya (Ero-sennin :D) gibi bi hocamız olsa baya bi geliştirirdik kendimizi de napalım olmuyor işte kendi çabamızla yapcaz Allahın İzniyle...Uchiha Sasuke yazdı:Aynen Öyle Biraz Zaman Alır :). Su Balonları Zaten Acayip Birşey Ben Su Doldururken Patlıyodu :DChaTLacK yazdı:HEe izledim o bölümleri ilk başta su balonlarıyla felan başlıyodu dalgalandırma çarpıştırma gibi bişiler yapıyodu da tam hatırlamıyorm en azından rasengan kadar güçlü olmasada bi tane midiboy yapabilrk...:D Evelallah zoru başarırız imkansız biraz zaman alır... :DDUchiha Sasuke yazdı:Daha Denemedim Ama Mümkün. İmkansız Biraz Zaman Alır :D.Aslında Animedeki Yaptığının Aynısı jiraiya Öğretiyo Ya.İstiyosan Söyliyim.
Alcan Su Balonunu Avucunun İçine Enerjinle Suyu Döndürcen Ya Sağa Doğru Ya Sola Doğru Hangisi Daha Kolay Geliyosa. Aslında İşe Yarayabilir Gerçekten. :)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
Aslında O Ero Seninn'İn Felan Konuşturan O Şeyleri Söyleten Masashi Kishimoto. ee O Herşeyi Biliyo O Zaman Bütün Anime Karakterleri O Oluyo O Zaman Ona Sormak Lazım .O Ney La Ne Kadar O Dedim :D
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
TmM K4rD€$!M ShéN ß!LéréN. RaaT 0L yH4N!.....ChaTLacK yazdı:Azh Buckh SheXilLi YaxaQ Dediq Ne 0LmuS Y4N1 :DDDMsa yazdı:çatlak :D Senden hiç beklemezdim :D O başlığı nasıl yazmışsın öyle? :D Bida olmasın :D
İMZA
- Msa
- İletişim:
Konuyu çevirdiniz çevirdiniz narutoya getirdiniz ya helal olsun size :D Ben naruto izlemeden rasengan bulan adamım. Hemde kage bunshin li :D
İMZA
Narutoda Telekinezi Gibi Aynısı Hatta. Sadece Biraz Yani Azıcık Abartılı. Onların Yaptığını Yaparız Aslında Yani Rasenganı Yaparız Mesela :D Harbi Ya Nasıl Buldun Anlamadım Hala :DMsa yazdı:Konuyu çevirdiniz çevirdiniz narutoya getirdiniz ya helal olsun size :D Ben naruto izlemeden rasengan bulan adamım. Hemde kage bunshin li :D
- Msa
- İletişim:
Tamam yaparsında yapamazsın demedim :D Cahil değilsin :D benim bildiğim çok ama çok enerji biriktirmem gerekli :D He adobe after efectle videoyu düzenlersen orası farklı :D After efect kullanırsam ben kage bınshin + rasengan + diğer elimde chidori yaparım :D Gözlerede 1 göze sharingan diğer göze rinagen :D tamamdır :D Ama gerçekte o kadar enerjiyi toplayıp psi ball yapmak çok çalışmak gerektirir belki yapılmaz bile ama yapılabilir orasını bilemem çünkü hiç kimsede göremedim :DUchiha Sasuke yazdı:Narutoda Telekinezi Gibi Aynısı Hatta. Sadece Biraz Yani Azıcık Abartılı. Onların Yaptığını Yaparız Aslında Yani Rasenganı Yaparız Mesela :D Harbi Ya Nasıl Buldun Anlamadım Hala :DMsa yazdı:Konuyu çevirdiniz çevirdiniz narutoya getirdiniz ya helal olsun size :D Ben naruto izlemeden rasengan bulan adamım. Hemde kage bunshin li :D
İMZA
Len Sen Kesin Önceden Narutoyu İzledin Banada Rasengan Buldum Diye Ayak Çekiyon :D Rinnegan'a Kadar Ne Ara Geldin Daha Kaç Gün Oldu :DMsa yazdı:Tamam yaparsında yapamazsın demedim :D Cahil değilsin :D benim bildiğim çok ama çok enerji biriktirmem gerekli :D He adobe after efectle videoyu düzenlersen orası farklı :D After efect kullanırsam ben kage bınshin + rasengan + diğer elimde chidori yaparım :D Gözlerede 1 göze sharingan diğer göze rinagen :D tamamdır :D Ama gerçekte o kadar enerjiyi toplayıp psi ball yapmak çok çalışmak gerektirir belki yapılmaz bile ama yapılabilir orasını bilemem çünkü hiç kimsede göremedim :DUchiha Sasuke yazdı:Narutoda Telekinezi Gibi Aynısı Hatta. Sadece Biraz Yani Azıcık Abartılı. Onların Yaptığını Yaparız Aslında Yani Rasenganı Yaparız Mesela :D Harbi Ya Nasıl Buldun Anlamadım Hala :DMsa yazdı:Konuyu çevirdiniz çevirdiniz narutoya getirdiniz ya helal olsun size :D Ben naruto izlemeden rasengan bulan adamım. Hemde kage bunshin li :D
Göremezsin İlk Biz Bulacaz Yani Yapıcaz Zaten Bulunmuş Yondaime Buldu :D
Enerjiden Bol Ne Var Ya Ama İlk Lucid'de Deniyicem :) Harbi La Lucid'de Naruto Olurum Anaa Len Çabuk Lucid Yapmam Lazım Ben Gidiyom Yatmaya :D
- Msa
- İletişim:
Bir dizi film veya japonların deyişiyle anime kısaca ben birşey izlemeden önce onunla ilgili bilgiler bulup okurum. naruto sharingan fln da vardı öyle dikkatimi çekti iki tane göz şaringan bide biyakugan sonrada yazdım googleye rinnegan çıktı öle dedim :DUchiha Sasuke yazdı:Uchiha Sasuke yazdı:Narutoda Telekinezi Gibi Aynısı Hatta. Sadece Biraz Yani Azıcık Abartılı. Onların Yaptığını Yaparız Aslında Yani Rasenganı Yaparız Mesela :D Harbi Ya Nasıl Buldun Anlamadım Hala :DMsa yazdı:Konuyu çevirdiniz çevirdiniz narutoya getirdiniz ya helal olsun size :D Ben naruto izlemeden rasengan bulan adamım. Hemde kage bunshin li :D
Len Sen Kesin Önceden Narutoyu İzledin Banada Rasengan Buldum Diye Ayak Çekiyon :D Rinnegan'a Kadar Ne Ara Geldin Daha Kaç Gün Oldu :D
Göremezsin İlk Biz Bulacaz Yani Yapıcaz Zaten Bulunmuş Yondaime Buldu :D
Enerjiden Bol Ne Var Ya Ama İlk Lucid'de Deniyicem :) Harbi La Lucid'de Naruto Olurum Anaa Len Çabuk Lucid Yapmam Lazım Ben Gidiyom Yatmaya :D
İMZA
-