Serserimi Diyon Bana :( Git Ver Olm Kutsalı Banane Benimkisi Tadımlık :)ozina yazdı:bizim okulda da var böyle tuvalete girip sigara içiyolar. bağımlı falan da değiller yani okulun serserisi işte sigara içmesze okulun arka tarafında olmaz. çekicen kenara böylelerini vericen kutsalı vericen kutsalı.
Off Off
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Re: Off Off
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
S!g4ra !çmé KnK.!! S4K1N.
Gerçekten içme. Boşa zarar. Derdin neyse unut gitsin iyi hissedersin :D
İMZA
Çok Pahalı La Zaten Bi Marlboro 8 Tl Olur Mu Arkadaş ya :DMsa yazdı:S!g4ra !çmé KnK.!! S4K1N.
Ahada Din Kültürü Hocamdan Mesaj Geldi İstanbulda Varmış Da.Gitsem Mi Ki Bilmiyorum Ya :(
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Evet bu yazı web tarayıcısının 3 te 1 i uzunluğunda.Ozinanın verdiği web tarayıcısının 10 küsur katı uzunluğunda :)ozina yazdı:yazıklar olsun lanPsik0z yazdı:Hani sen uzun yazı okumuyordun ? :DUsTr yazdı:Evden kaçma.Okuldan kaçabilirsin farketmez.Devamsızlığı aşma sınıfta kalırsın. :)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- ozina
- UsTr
Ben kaliteye değil uzunluğa bakıyorum.Uzun olanı okumaya üşeniyorum haliyle.İnsan alışkanlıklarından vazgeçemez.
- ozina
üşengeçlik bi alışkanlık değildir tembelliktir daha çok. ya üşenmek ne demek ya alıcan okycan işte sanki adama trigonometri çöz dedik :D
pixies forever <3<3
- UsTr
İşte tembellik var ondan üşeniyorum.Ayrı olarak trigonometri bir kenara matematik ile uzaktan yakından alakam yok. :)ozina yazdı:üşengeçlik bi alışkanlık değildir tembelliktir daha çok. ya üşenmek ne demek ya alıcan okycan işte sanki adama trigonometri çöz dedik :D