Nekrokinezi Böyle bi şey varmıdır acişl ceva pbeklıyorum .
Moderatör: Sai
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: Nekrokinezi Böyle bi şey varmıdır acişl ceva pbeklıyorum .
mha değil Msa :D Bende bilemiyorum ama var gibime geliyor. Ama tam emin değilim eğer varsada dinen günahtır. Çünkü canı veren ALLAH'tır,Canı alan ALLAH'tır bunu kimse değiştiremez. edited by carnim rama argo ve sokak agzi yasaktir
İMZA
- carnim_rama
Seninde konusmanda argosuz ve sokak konusmalari olmamali:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Msa şu cümleyi editsiz haliyle bana özelden hiç değiştirmeden atarmısın.Msa yazdı:mha değil Msa :D Bende bilemiyorum ama var gibime geliyor. Ama tam emin değilim eğer varsada dinen günahtır. Çünkü canı veren ALLAH'tır,Canı alan ALLAH'tır bunu kimse değiştiremez. edited by carnim rama argo ve sokak agzi yasaktir
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Birde konuyla ilgili olarak.Bir canlıyı öldürmek bir kenara öldürmeyi düşünmek bile o kadar kötülüğü o kadar çok ki.Yaptıklarınızdan ziyade ruhunuzu ve kişiliğinizi düşünceleriniz belirler.Ne kadar kötü düşünürsen ruhun o kadar yıpranır ve kötü duyguyu o kadar benimser.Ne kadar iyi düşünürsen o kötü duygular o bastırılır.Sen en kötü düşünce olan öldürmeyi düşünüyorsun.Düşünmekle kalmıyorsun yapmaya çalışıyorsun.Yada yapmaya tenezzül ediyorsun.Şu dünyadaki en kötü şey budur bence.Bir canlıyı öldürmeye çalışmak yada düşünmesi bile çok köt birşeydir.Ruhunu kirletir ve iyiliği köreltir.Bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş demektir.Bunun yanında bir insanı kurtaran bütün insanlığı kurtarmış demektir.Bu son yazdığım iki cümle Kuran'da bir ayet.Yani siz düşünün artık bir canlıyı yada insanı öldürmek ne kadar büyük kötülükmüş.
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Valla ben şu 1-2 aydır karşılaştıklarım yüzünden herşeyi inanır oldum. Vardır kardeşim, vardır :)
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
beyler siz bunu oyun mu sanıyorsunuz :)) canlı öldürmek için buna hayatını adamalısın en fazla onu hasta falan edersin yani çok çoşmayın o yüzden gereksiz tartışmalarada gerek yok
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
aynenturab yazdı:beyler siz bunu oyun mu sanıyorsunuz :)) canlı öldürmek için buna hayatını adamalısın en fazla onu hasta falan edersin yani çok çoşmayın o yüzden gereksiz tartışmalarada gerek yok
pixies forever <3<3
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bencede ama ben artık beyin gücünün herşeye yettiğini düşünmeye başladım. Arkadaş varmıdır demiş benim düşünceme göre vardır. Telekinezi'yi falan bırakalım abi biz psikopata bağlıycaz yoksa :Dturab yazdı:beyler siz bunu oyun mu sanıyorsunuz :)) canlı öldürmek için buna hayatını adamalısın en fazla onu hasta falan edersin yani çok çoşmayın o yüzden gereksiz tartışmalarada gerek yok
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Tamam :Dcarnim_rama yazdı:Seninde konusmanda argosuz ve sokak konusmalari olmamali:)
İMZA
-
- Yaşadığınız İl: 58 Sivas
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Öldürmek günahtır bunu yapamazsın yaparsan ilerde cehennemde 1000 katı sana olur.
-