2 sorum var
Moderatör: Sai
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Re: 2 sorum var
evet bende böyle konular açıyordum ama hatırlarsanız 1 hafta gibi kısa bir süreçte kendimi geliştirdim ve akıllı başlı yazmaya-veya yazmamaya- başladım. neden bu tür konular açıldığını da iyi biliyorum. gerekli bilgiye sahip olunmadığı için böyle konular açılıyor. telekinezinin kendi tecrübelerimle gelişeceğini bilmiyordum mesela. bu yüzden usta arıyordum, arıyorlar. yani sabit bir konu olması lazım. her yerde en üstte çıkan. yenileri bilgilendirebilecek seviyede olan.
çaylak dediğim şey gerçek manada çaylak değil. sözlük sisteminde çaylak arkadaşım. popüler sözlüklerden her hangi birine üye olursan 1 gün boyunca konu açamazsın örneğin. sadece bir öneriydi. bu sistem değil de bilgilendirici yazı olayı olsa daha etkili olur aslında.
çaylak dediğim şey gerçek manada çaylak değil. sözlük sisteminde çaylak arkadaşım. popüler sözlüklerden her hangi birine üye olursan 1 gün boyunca konu açamazsın örneğin. sadece bir öneriydi. bu sistem değil de bilgilendirici yazı olayı olsa daha etkili olur aslında.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- serons25
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
neyse biraz negatif enerji kullanabiliyorum karanlığa gerek duymuyorum ve birisinden enerji çekmek için onu kolundan falan tutman lazım onun vücuduna ellerinden kök saldığını ve onun enerjisinin bu köklerden kendi vücuduna geçtiğini düşünmen lazım
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- Msa
- İletişim:
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Msa
- İletişim:
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
en son armonideydim galiba. yada ekşi. belki uludağ belki spac. net olan bişey varsa o da aynı yerde pek durmadığımdır. düzgün bi sözlük arıyorum ama yok arkadaş hepsi liseli hepsi ergen :(
- Msa
- İletişim:
- carnim_rama
sen liseli değilsin ergen değilsin öylemi:DPsik0z yazdı:en son armonideydim galiba. yada ekşi. belki uludağ belki spac. net olan bişey varsa o da aynı yerde pek durmadığımdır. düzgün bi sözlük arıyorum ama yok arkadaş hepsi liseli hepsi ergen :(
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
-