Bulanıklık
Moderatör: Sai
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- ChaTLacK
Re: Bulanıklık
Evet uzağı göremiyosun gözlerin miyop olunca :((
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Miyop uzağı görememektir ve bunu bence herkes yapabiliyordur. :)
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
yakini da gormemek mumkun
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- UsTr
Hipermetrop tu yanlış hatırlamıyorsam.Lord_of_Hackland yazdı:yakini da gormemek mumkun
- ChaTLacK
Beyler öncedende yazdığım gibi gözlerimin bir şekilde istediğim kadar bulanık görmesini sağlayabilyodum (ki bunu herkes yapabilyo galiba) sonra düşündüm ki acaba bunun tersini ya da bi değişik şekilde bulanık görmemi degilde daha net görmemi sağlayabilrmiydim ? Ve başardım ;))) (:DD) Şimdilik çok azda olsa netleştirebilyorm bundan dolayı da çok mutluyum...Bunu biraz daha geliştirirsem gözlerimin düzelmesi için 18 yaşına kadar beklememe gerek kalmıcak ama acaba bi zararı olabilir mi diye düşünmektende kendimi alıkoyamıyorum :((
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- UsTr
Olabilir ki böyle düşünmende de fayda var.Gözlerini bence akışına bırak.ChaTLacK yazdı:Beyler öncedende yazdığım gibi gözlerimin bir şekilde istediğim kadar bulanık görmesini sağlayabilyodum (ki bunu herkes yapabilyo galiba) sonra düşündüm ki acaba bunun tersini ya da bi değişik şekilde bulanık görmemi degilde daha net görmemi sağlayabilrmiydim ? Ve başardım ;))) (:DD) Şimdilik çok azda olsa netleştirebilyorm bundan dolayı da çok mutluyum...Bunu biraz daha geliştirirsem gözlerimin düzelmesi için 18 yaşına kadar beklememe gerek kalmıcak ama acaba bi zararı olabilir mi diye düşünmektende kendimi alıkoyamıyorum :((
- ChaTLacK
Ama bu miyop beni çok kötü etkiliyo bazeno yüzden mesela bazen gözümü felan çekiyorm (Bu çok daha saçma oldu ama :D)tahta %101 daha iyi gözüküyo ama o şekilde insanın başını ağrıtıyomuş ki ağrıttıgı da oluyodu bazen...
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- smile
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
arkadaşlar beni hepiniz yanlış anladınız fotoğraf makinesendeki gibi değil bu bulanıklık. Sadece enerji çektiğimde tüylerim dikien diken olduktun da sonra gelen değişik bi şey. Sizin dediğinizi herkes yapıyo zaten.
. . . . . . . . . . . . ................._ _ _ _ _ _ ____________