Düşüncelerime tercüman olmuşsun kardeşim :)turab yazdı:vsangl yazdı:ben hic tanımadıgım insanları bile kimsenin bilmedigi ozelliklerine kadar taniyabiliyorum. bi an o oldugumu dusunuyorum ve nasil bir kisilige sahip oldugunu anliyorum. 8 kiside denedim ve hic yanılmadım. bu empati mi acaba
bence empatinin kelime anlamını araştırsan iyi olur.
empati başkalarının yerine kendinini koymaktır. Burda empati yok. tanımadığın birinin özelliklerini bilmek değildir. Tamam tanımaya bilirsin tanımadan empati yapılır ama şöyle:
Hastanede oturuyorsun bir kişi çok hasta acılar çekiyor durumunu anlatıyor sende izliyorsun ve kendini onun yerine koyup ne kadar çok acı çektiğini anlıyorsun. ya da ona göre davranıyorsun.
Burda özellik tahmin etme gibi bir oyun yok :)
empati olabilir mi
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: empati olabilir mi
- Carmen25
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Arkadaşlar lütfen. Sadece yanlış bir kelime seçmiş. :)
Bu empatiden daha çok... Nasıl desem; sezmek. İnsanları anlıyorsun ama kendini onların yerine koymadan. Onların yapacaklarını, kişiliklerini tanımadan önce tahmin ediyorsun? Doğru mu anlamışım?
Bu empatiden daha çok... Nasıl desem; sezmek. İnsanları anlıyorsun ama kendini onların yerine koymadan. Onların yapacaklarını, kişiliklerini tanımadan önce tahmin ediyorsun? Doğru mu anlamışım?
Artık aranızdayım
)

- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
1 dk ya pardon turab doğru söylüyo benim de kafam karıştı :D
pixies forever <3<3
- Clairvoyant
Yaa öyle işte :D UsTr'dan da tekzip bekliyorum :Dozina yazdı:1 dk ya pardon turab doğru söylüyo benim de kafam karıştı :D
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ben tekzibimi ilgili kişiye özelden gönderdim buraya yazmama gerek yok. :)Clairvoyant yazdı:Yaa öyle işte :D UsTr'dan da tekzip bekliyorum :Dozina yazdı:1 dk ya pardon turab doğru söylüyo benim de kafam karıştı :D
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Carmen25 yazdı:Arkadaşlar lütfen. Sadece yanlış bir kelime seçmiş.![]()
bu arada hoşgeldin

uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Clairvoyant
Tamam buda bi tekzip sayılır :)UsTr yazdı:Ben tekzibimi ilgili kişiye özelden gönderdim buraya yazmama gerek yok. :)Clairvoyant yazdı:Yaa öyle işte :D UsTr'dan da tekzip bekliyorum :Dozina yazdı:1 dk ya pardon turab doğru söylüyo benim de kafam karıştı :D
- ErTeM
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Ya buna empatimi deniliyor ne deniliyorsa artık bilmem bende onun tuttuğu sayıyı şekli buluyorum bu ne ki ???
Denemek başarmanın yarısıdır...Denedim başardım psi ball yaratıyorum,lucid dream görebiliyorum ve kinezik güçleri biraz yapıyorum...
- rolex
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Yaptığın telepati, empati değilde onun bi nevi kardeşi sayılır :)ErTeM yazdı:Ya buna empatimi deniliyor ne deniliyorsa artık bilmem bende onun tuttuğu sayıyı şekli buluyorum bu ne ki ???
-