Telekineziye Yeni Başladım ve Sorularım

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekineziye Yeni Başladım ve Sorularım

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Ne alakası var kardeşim. Ben yol göstereceğim ona sadece.

MRDEATHTURK
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen MRDEATHTURK »

teşekkür ederim arkadaşlar :D
bunu nasıl arayacağımı bilemedim: Oyuncak bebeği alıp iğneyi batırdı yerlerin başka tarafta acı duymasını nasıl hayal edeceğiz, hangi tekniği kullanmalıyız :D ?
Kullanıcı avatarı
carnim_rama

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

MRDEATHTURK yazdı:teşekkür ederim arkadaşlar :D
bunu nasıl arayacağımı bilemedim: Oyuncak bebeği alıp iğneyi batırdı yerlerin başka tarafta acı duymasını nasıl hayal edeceğiz, hangi tekniği kullanmalıyız :D ?
afedersinde neden birine acı çektirmek istiyorsun?
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
MRDEATHTURK

carnim_rama yazdı:
öyle bir amacım yok. Sadece nasıl yapıldığını merak ediyorum :D ve zorda kalacağım bir durum olsa bıçaklı silahlı biri olsa bu tür şey yapılabilirse tabii ki yapardım :D
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

MRDEATHTURK yazdı:
carnim_rama yazdı:
öyle bir amacım yok. Sadece nasıl yapıldığını merak ediyorum :D ve zorda kalacağım bir durum olsa bıçaklı silahlı biri olsa bu tür şey yapılabilirse tabii ki yapardım :D
Afedersin de bıçaklı biri olsa o durumda konsantre olmak.voodoo büyüsü yapmaya çalışmak çok saçma olur.O durumda yapman gereken en mantıklı şey arkadan bakmadan kaçmak olur.Sonuçta metropoliste yaşamıyoruz.Türkiye de yaşıyoruz ve süper kahraman güçleri denen güçler yok.Bu yüzden öyle bir durumda en büyük güç iman gücüdür ve arkana bakmadan kaçman için en iyi güçtür. :)

MRDEATHTURK

bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyordum :) adının voodoo olduğunu öğrendiğim iyi oldu. baktım cinlerle yapılan büyüymüş. Hiç bulaşmamak en iyisi, arkama bakmadan kaçmak tercihimdir :D teşekkürler.

Son sorum ise astral seyahat ile ilgili. Sanki içimizden bir şey yükseliyormuş gibi düşünüyoruz ya, fakat sonra da yüzüstü olarak uçup kişinin kendisini gördüğü söyleniyor. Şimdi astral seyahata çıkınca ruh ters mi dönüyor yoksa kendimizi ters çıkıyormuş gibi mi düşüneceğiz??
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

ChaTLacK yazdı:Eğer gerçekten bi usta bulabiliyorsa senin bu yorumun çok anormal olur...
Başta yanlış anlıyorsunuz .Bir usta , öğretmen de bulabilir . Forumda Parapsikoloji , telekinezi gibi konulara ciddi derecede hakim olan arkadaşlar var .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

Telekinezistm yazdı:
ChaTLacK yazdı:Eğer gerçekten bi usta bulabiliyorsa senin bu yorumun çok anormal olur...
Başta yanlış anlıyorsunuz .Bir usta , öğretmen de bulabilir . Forumda Parapsikoloji , telekinezi gibi konulara ciddi derecede hakim olan arkadaşlar var .
Kardeşim ne diyorsun ya ne dediğin belli değil pardon da.
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Clairvoyant yazdı:
Telekinezistm yazdı:
Kardeşim ne diyorsun ya ne dediğin belli değil pardon da.

Haklısın birader . İyisin . Hadi by .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

İlk önce geliyor hoca bulamazsın diyorsun. Sonra kendi çabalarınlar olur diyorsun. Sonra da bulabilir diyorsun. Şimdi çok ağır konuşacağım ama bu forumdaki abilerime ablalarıma sözüm var. O yüzden daha fazla rezil olmadan git. Artislik yapma burda gelip.

Kilitli