Aynen öyle diyorum.Psi wheele bakarken gözünün önünde psi wheel var.Onu enine boyuna düşünüyorsun.Düşürken hayal ediyorsun.Ama dikkatin psi wheelde.Psi wheeli en küçük detayına kadar kafana çiziyorsun ama dikkatin hala psi wheelde.O psi wheele boş boş bakıyorsun ama döndüğü anda birşey hissediyorsun.Onun senin tarafından döndürüldüğünü hissediyorsun.İşte o his geliştikçe hayal etmeye gerek kalmıyor çünkü ne istediğini ve ne hissetmen gerektiğini biliyorsun.Yani başlangıçta hayal edilir.Bu arada herkesde psi wheele boş boş bakmak işe yaramayabilir.Mesela ben psi wheeli ilk başlarda döndüğünü hayal ederek döndürüyordum.Hiç psi wheele boş boş bakarak döndüremedim.Olmadı yani ben çok yaptım olmadı.Çoğu kişide olan şey bende olmuyordu.Psi wheelin döndüğünü hayal edince oluyordu.Bende o yoldan ilerledim.Yani bazı kişilerde benim durumum gibi hayal ederek döndürülebiliyor.Zaten dediğim gibi bir süre sonra kontrol ele alınıyor ve hayal etmeye gerek kalmıyor.Aslında genel bir tabir kullanılamaz diye düşünüyorum.en azından psi wheel için.Ama psi ball yada ellerin arasında enerji hissetmek için enerjinin kollardan geldiğini hayal etmek,enerjinin rengini hayal etmek gibi imajinasyonlar başlangıçta gereklidir bence.Yani ben gerek psi wheel,gerek pipet gerekse psi ball ( yada eller arasında enerji çekme ) gibi çalışmalarda en başta hep hayal ettim.Sonra o hayali gerçekmiş gibi yaşamaya çalıştım gerçekleştiğini farzettim.Sonrası kendiliğinden geliyor zaten.Yani bu yazdıklarım kendi tecrübelerimden bildiklerim.Genel olarak konuşmadım. :)zxc512 yazdı:harbiden öyleymiş XDzxc512 yazdı:anam noldu ya şimdi :)Uchiha Sasuke yazdı:hayal edince birşey olmuyo lafını hayatta edeceğin en son kişi ustr diryani diyosun ki boş boş bakarken bile hayal devreye giriyo ama o hayai sen herşeyin başı olarakmı tanımlıyosun anlamışmıyım ha önc bi kere hiisetme anala sonra iste öylemUsTr yazdı:Hayal edince beyin gücü devreye giriyor zaten.İlk başta yeni başlayan birine eline enerji gelmesini iste diyeceksin.Enerji elde nasıl hissediliyor ? Enerji nasıl birşey ? bilmeden isteyemez ki.Elinin arasında manyetik kuvvet gibi bir kuvvet oluşuyor.Ama o bunu bilmez.Önce enerjinin nasıl hissedildiğini öğrenmesi lazım ki o hissi isteyebilsin.Bir cisim hareket ettirirkende ilk başta o cisme birşey düşünmeden bak diyorlar ama ona aslında boş boş bakmıyor.O cismi kafasında hayal ediyor.Ona bakarak aslında zaten onu hayal etmiş oluyor.Yani hayal her türlü devreye giriyor.İstesende istemesende. :)zxc512 yazdı:ama ustr arkadaşım yani sen nsaı diyim hayal etmek derken hayal edince bişi olmuyo ki sadece hayalle olmaz yani onu yapıp hissetmek lazım döndüğünü hayal edince oluyosa herkes yapardı bunu bunda önemli olan enerjinin oraya gitmesini isteyip getirmek yazmışın bence senin emeklemek dediğino yürümek ise dire elini uzatınca refleks olarak enerjinin oraya gelmesi bence sence nasıl
sakın hayal etmeyin yapın
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: sakın hayal etmeyin yapın
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
bu söz bana "try not.do or do not (deneme.yap ya da yapma)" repliğini anımsattı :)zxc512 yazdı:ya arkadaşlar dikkat ettide döndüğünü düşünüyom müşünüyom diyosunuz onu düşünmeyin ya yapın arkadaşım örneğin enerjinin elinize geldiğini hayal etmeyin enerjiyi elinize getirin ve getirirkende bunu hissedin öyle bu iş hayalle meyalle demi yani bana katılan kimse yokmu :D (bu dünyada yalnızım forever alone :( )
kulaklar olabildiğine doygun, gözler olabildiğine aç.dünya islama ,islam temsile muhtaç...
- karanlks
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
ya yazdigina bisey demiyorumda tam 15 dakika icinde iki konu acmissin.dikkatli olmani oneririm.sonra forum neden kirleniyo
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
ya arkadaşlar ben bişi sorucam konuyla alakası yok ama
ben 12 yaşındayım telekineziye başlamak için yaşım uygun mu ?
Ve ben hayat etsemde gelmesini istesemde bişi olmuyor :D
ben 12 yaşındayım telekineziye başlamak için yaşım uygun mu ?
Ve ben hayat etsemde gelmesini istesemde bişi olmuyor :D
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
ya siz yok bişeyleri oynatıyorum uçuruyorum kımıldatıyorum diyorsunuz bana dalga geçiyormuşsunuz gibi geliyor ya yanlış anlamayın mentalizmi araştırırken bu forumu buldum mentalizm gerçekmidir hesabı ilgimi çekti üye oldum telekineziyi denemeye başladımda cidden inanamıyorum lütfen yanlış anlamayın az önce bişeyi oynattım sandım onunda heyecanı var :D
- UsTr
Ya aslında bunda dalga geçilmeyi arayacak bir durum ya.Çünkü psi wheel zaten bi kağıt.Yani kimse burda kalkıp ta kapıları pencereleri kapatıp arabaları uçurdum filan yazmıyor :D Gelgelelim bu telekinezi olayı bilinçsiz olarak bütün insanların zaman zaman kontrolsüz enerji olarak yaptığı birşey zaten.Bunlara en büyük örnek nazar.Nazarın temeli telekineziye dayanır.Nazar çok saçma diyorsan ki ilk de bende demiştim.Bir örnek daha var.Tavla oynarken attığın zarın istediğin sayı olarak gelmesi bile senin bilinçsizce yaptığın bir teleknezi tecrübesidir aslında.Bu örnekler de çoğaltılabilir.Ne zaman dalga geçiyormuş gibi olur ? Yukarda yazdığım gibi kapı pencere kapatıyom , kitapları uçuruyom filan diyen birileri olursa o zaman " sen benimle dalga mı geçiyon ? " gibi bir tepki verirsin zaten o çok normal. :)Cekay yazdı:ya siz yok bişeyleri oynatıyorum uçuruyorum kımıldatıyorum diyorsunuz bana dalga geçiyormuşsunuz gibi geliyor ya yanlış anlamayın mentalizmi araştırırken bu forumu buldum mentalizm gerçekmidir hesabı ilgimi çekti üye oldum telekineziyi denemeye başladımda cidden inanamıyorum lütfen yanlış anlamayın az önce bişeyi oynattım sandım onunda heyecanı var :D
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
telekinezide hayal yoktur ama telekinezide yapmak istediklerin hayallerinin bir ürünüdür. Bir meditasyon da herşey hayaldir.
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
harbiden öyleymiş XD
Aynen öyle diyorum.Psi wheele bakarken gözünün önünde psi wheel var.Onu enine boyuna düşünüyorsun.Düşürken hayal ediyorsun.Ama dikkatin psi wheelde.Psi wheeli en küçük detayına kadar kafana çiziyorsun ama dikkatin hala psi wheelde.O psi wheele boş boş bakıyorsun ama döndüğü anda birşey hissediyorsun.Onun senin tarafından döndürüldüğünü hissediyorsun.İşte o his geliştikçe hayal etmeye gerek kalmıyor çünkü ne istediğini ve ne hissetmen gerektiğini biliyorsun.Yani başlangıçta hayal edilir.Bu arada herkesde psi wheele boş boş bakmak işe yaramayabilir.Mesela ben psi wheeli ilk başlarda döndüğünü hayal ederek döndürüyordum.Hiç psi wheele boş boş bakarak döndüremedim.Olmadı yani ben çok yaptım olmadı.Çoğu kişide olan şey bende olmuyordu.Psi wheelin döndüğünü hayal edince oluyordu.Bende o yoldan ilerledim.Yani bazı kişilerde benim durumum gibi hayal ederek döndürülebiliyor.Zaten dediğim gibi bir süre sonra kontrol ele alınıyor ve hayal etmeye gerek kalmıyor.Aslında genel bir tabir kullanılamaz diye düşünüyorum.en azından psi wheel için.Ama psi ball yada ellerin arasında enerji hissetmek için enerjinin kollardan geldiğini hayal etmek,enerjinin rengini hayal etmek gibi imajinasyonlar başlangıçta gereklidir bence.Yani ben gerek psi wheel,gerek pipet gerekse psi ball ( yada eller arasında enerji çekme ) gibi çalışmalarda en başta hep hayal ettim.Sonra o hayali gerçekmiş gibi yaşamaya çalıştım gerçekleştiğini farzettim.Sonrası kendiliğinden geliyor zaten.Yani bu yazdıklarım kendi tecrübelerimden bildiklerim.Genel olarak konuşmadım. :)[/quote]
bu kadar yazan adamın zihni henüz telekineziye elverişli değil demektir. önce zihinsel disiplinini kazanmalısın iyi konsantrasyonla enerji kendiliğinden gelir.
yani diyosun ki boş boş bakarken bile hayal devreye giriyo ama o hayai sen herşeyin başı olarakmı tanımlıyosun anlamışmıyım ha önc bi kere hiisetme anala sonra iste öylem[/quote]UsTr yazdı:Hayal edince beyin gücü devreye giriyor zaten.İlk başta yeni başlayan birine eline enerji gelmesini iste diyeceksin.Enerji elde nasıl hissediliyor ? Enerji nasıl birşey ? bilmeden isteyemez ki.Elinin arasında manyetik kuvvet gibi bir kuvvet oluşuyor.Ama o bunu bilmez.Önce enerjinin nasıl hissedildiğini öğrenmesi lazım ki o hissi isteyebilsin.Bir cisim hareket ettirirkende ilk başta o cisme birşey düşünmeden bak diyorlar ama ona aslında boş boş bakmıyor.O cismi kafasında hayal ediyor.Ona bakarak aslında zaten onu hayal etmiş oluyor.Yani hayal her türlü devreye giriyor.İstesende istemesende. :)zxc512 yazdı:ama ustr arkadaşım yani sen nsaı diyim hayal etmek derken hayal edince bişi olmuyo ki sadece hayalle olmaz yani onu yapıp hissetmek lazım döndüğünü hayal edince oluyosa herkes yapardı bunu bunda önemli olan enerjinin oraya gitmesini isteyip getirmek yazmışın bence senin emeklemek dediğino yürümek ise dire elini uzatınca refleks olarak enerjinin oraya gelmesi bence sence nasıl
Aynen öyle diyorum.Psi wheele bakarken gözünün önünde psi wheel var.Onu enine boyuna düşünüyorsun.Düşürken hayal ediyorsun.Ama dikkatin psi wheelde.Psi wheeli en küçük detayına kadar kafana çiziyorsun ama dikkatin hala psi wheelde.O psi wheele boş boş bakıyorsun ama döndüğü anda birşey hissediyorsun.Onun senin tarafından döndürüldüğünü hissediyorsun.İşte o his geliştikçe hayal etmeye gerek kalmıyor çünkü ne istediğini ve ne hissetmen gerektiğini biliyorsun.Yani başlangıçta hayal edilir.Bu arada herkesde psi wheele boş boş bakmak işe yaramayabilir.Mesela ben psi wheeli ilk başlarda döndüğünü hayal ederek döndürüyordum.Hiç psi wheele boş boş bakarak döndüremedim.Olmadı yani ben çok yaptım olmadı.Çoğu kişide olan şey bende olmuyordu.Psi wheelin döndüğünü hayal edince oluyordu.Bende o yoldan ilerledim.Yani bazı kişilerde benim durumum gibi hayal ederek döndürülebiliyor.Zaten dediğim gibi bir süre sonra kontrol ele alınıyor ve hayal etmeye gerek kalmıyor.Aslında genel bir tabir kullanılamaz diye düşünüyorum.en azından psi wheel için.Ama psi ball yada ellerin arasında enerji hissetmek için enerjinin kollardan geldiğini hayal etmek,enerjinin rengini hayal etmek gibi imajinasyonlar başlangıçta gereklidir bence.Yani ben gerek psi wheel,gerek pipet gerekse psi ball ( yada eller arasında enerji çekme ) gibi çalışmalarda en başta hep hayal ettim.Sonra o hayali gerçekmiş gibi yaşamaya çalıştım gerçekleştiğini farzettim.Sonrası kendiliğinden geliyor zaten.Yani bu yazdıklarım kendi tecrübelerimden bildiklerim.Genel olarak konuşmadım. :)[/quote]
bu kadar yazan adamın zihni henüz telekineziye elverişli değil demektir. önce zihinsel disiplinini kazanmalısın iyi konsantrasyonla enerji kendiliğinden gelir.
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Parapsikolojinin gelişimi ve gelişiminde izlenen yollar deneme yanılma yoluyla tespit ediliyor veya ortaya çıkan teknik veye gösterilen yollar tecrübelerden elde ediliyor.Şu an Ülkemiz de tespitini yapacak teknolojiye yani ekipmanlara diğer ülkelerin çeyreği kadar sahip değiliz.İmajine yoluyla etki eden de olabilir düşünmeden sadece enerjiye odaklanarak yapan da olabilir.2 ayrı yöntemle de çalışanlar var.Arabayı nasıl sürmek istersen sürebilirsin sonuç olarak varacağın yer ve o yolda direksiyon elindeyse gerisi size kalmıştır
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- UsTr
Aynen öyle diyorum.Psi wheele bakarken gözünün önünde psi wheel var.Onu enine boyuna düşünüyorsun.Düşürken hayal ediyorsun.Ama dikkatin psi wheelde.Psi wheeli en küçük detayına kadar kafana çiziyorsun ama dikkatin hala psi wheelde.O psi wheele boş boş bakıyorsun ama döndüğü anda birşey hissediyorsun.Onun senin tarafından döndürüldüğünü hissediyorsun.İşte o his geliştikçe hayal etmeye gerek kalmıyor çünkü ne istediğini ve ne hissetmen gerektiğini biliyorsun.Yani başlangıçta hayal edilir.Bu arada herkesde psi wheele boş boş bakmak işe yaramayabilir.Mesela ben psi wheeli ilk başlarda döndüğünü hayal ederek döndürüyordum.Hiç psi wheele boş boş bakarak döndüremedim.Olmadı yani ben çok yaptım olmadı.Çoğu kişide olan şey bende olmuyordu.Psi wheelin döndüğünü hayal edince oluyordu.Bende o yoldan ilerledim.Yani bazı kişilerde benim durumum gibi hayal ederek döndürülebiliyor.Zaten dediğim gibi bir süre sonra kontrol ele alınıyor ve hayal etmeye gerek kalmıyor.Aslında genel bir tabir kullanılamaz diye düşünüyorum.en azından psi wheel için.Ama psi ball yada ellerin arasında enerji hissetmek için enerjinin kollardan geldiğini hayal etmek,enerjinin rengini hayal etmek gibi imajinasyonlar başlangıçta gereklidir bence.Yani ben gerek psi wheel,gerek pipet gerekse psi ball ( yada eller arasında enerji çekme ) gibi çalışmalarda en başta hep hayal ettim.Sonra o hayali gerçekmiş gibi yaşamaya çalıştım gerçekleştiğini farzettim.Sonrası kendiliğinden geliyor zaten.Yani bu yazdıklarım kendi tecrübelerimden bildiklerim.Genel olarak konuşmadım. :)[/quote]SIRUZ yazdı:harbiden öyleymiş XDyani diyosun ki boş boş bakarken bile hayal devreye giriyo ama o hayai sen herşeyin başı olarakmı tanımlıyosun anlamışmıyım ha önc bi kere hiisetme anala sonra iste öylemUsTr yazdı:Hayal edince beyin gücü devreye giriyor zaten.İlk başta yeni başlayan birine eline enerji gelmesini iste diyeceksin.Enerji elde nasıl hissediliyor ? Enerji nasıl birşey ? bilmeden isteyemez ki.Elinin arasında manyetik kuvvet gibi bir kuvvet oluşuyor.Ama o bunu bilmez.Önce enerjinin nasıl hissedildiğini öğrenmesi lazım ki o hissi isteyebilsin.Bir cisim hareket ettirirkende ilk başta o cisme birşey düşünmeden bak diyorlar ama ona aslında boş boş bakmıyor.O cismi kafasında hayal ediyor.Ona bakarak aslında zaten onu hayal etmiş oluyor.Yani hayal her türlü devreye giriyor.İstesende istemesende. :)zxc512 yazdı:ama ustr arkadaşım yani sen nsaı diyim hayal etmek derken hayal edince bişi olmuyo ki sadece hayalle olmaz yani onu yapıp hissetmek lazım döndüğünü hayal edince oluyosa herkes yapardı bunu bunda önemli olan enerjinin oraya gitmesini isteyip getirmek yazmışın bence senin emeklemek dediğino yürümek ise dire elini uzatınca refleks olarak enerjinin oraya gelmesi bence sence nasıl
bu kadar yazan adamın zihni henüz telekineziye elverişli değil demektir. önce zihinsel disiplinini kazanmalısın iyi konsantrasyonla enerji kendiliğinden gelir.[/quote]
Ben bunu 8 aralı 2012 de yazmışım zaten.1 yıl geçmiş üstünden.Kaldı ki benim zihnim sadece telekineziye değil hiçbir parapsikolojik dala elverişli değil.Çünkü ister zihinsel ister fiziksel benim kişiliğim hiçbir şekilde disiplin kabul etmiyor.Onu yıkıyor ve yok sayıyor.Bu yüzden hayatımda olmayan bir kavramı zihnime enjekte etmeye de niyetim yok.Ama yorum için saol.
-