Herkes Fikrini Söylerse Çok Memnun Olurum
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Herkes Fikrini Söylerse Çok Memnun Olurum
işte geçmiş olmaması için ne yapam
ne zamandır birliktesin zamanla hep yapamadığın değişik şeyler yap aldat mesela bak tepkisi ne olacak bırakırsa seni sevmiyor demektir sevseydi ne olursa olsun bırakamzdı seni mevlamda öyle yapmıyormu ne kadar günah işliyoruz ama geri dönüşü var bırakmıyor bizi benim sevdam mevladır başka sevdaya ne gerek var
-
onu o kadar kırmama rağmen bırakmadı desem??
aldatmak az kalır
aldatmak az kalır
ya değişik şeylr yap kıza mesela hergün ne yapıyorsanız değiştir bunu farklı yönlerine değin kızın bak bakalım öbür ynleri nasıl. dini açıdanda bak nasıl kız :)
-
5vakit namazlı :D
mesela garsonla kavga ettin kızın tepkisi ne oldu bunun gibi sallıyomda sen anlamışsındır herhalde kızın ağır bastığı yönlerini biliyorsundur hiç görmediğin yönlerini görmeye çalış mesela hep yumuşak huyluydu desek birde esert yönünü görmek için birşey yap
tabi namazlı niyazlı olacak tesbih salavatlı :) zikirli ama dediklerimi yapsa zaten sana bakmaz kendi yarini görürdü şimdiye kadar
tabi namazlı niyazlı olacak tesbih salavatlı :) zikirli ama dediklerimi yapsa zaten sana bakmaz kendi yarini görürdü şimdiye kadar
-
3yıldır beni seviyormuş :/
niye diyorum doğru düzgün cvp yok
bu beni sinir edio
niye diyorum doğru düzgün cvp yok
bu beni sinir edio
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bir arkadaş daha vardı bu tür bir konu açan onada aynı şeyi yazdım sana da aynısını yazıyorum.Kısa ve öz.Eğer gerçekten birbiriniz için doğru kişiyseniz birbirinizden uzaklaşmaya çalıştıkça daha da çok yakınlaşırsınız zaten.Yani bu senin veya onun elinde olan birşey değil.Tamamen aranızdaki bağ ile ilgili birşeydir.Bence.... :)
-
evet öyle bırakamıyorum bi türlü :/
bırakmaya çalıştıkça da ikimizin de canı çok yanıyor
bırakmaya çalıştıkça da ikimizin de canı çok yanıyor
-