sonunda oldu ama bi kaç sorum var?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: sonunda oldu ama bi kaç sorum var?

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

weaz yazdı:Kimsetutamaz sen bunu genelde yapıyorsun insanlara yanloş bilgi vermeyin.Günde 15.dk kapak çalışmasımı yapılır.En az 1 saat yapılması gerekir.
Yeni başlayan bir kişiye 1 saat çok fazla . 15 dakikalık 2,3 part yapar .
@Kuupa7

Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Beni destekleyenlere teşekkür ediyorum :D Bencede 1 saat kapak çalışması yapınca insan sıkılıyor.Tamam belki yararlı filan ama insan tk dan soğuyo. 15 dk yeterli :D
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Tabi hergün 15 dk deil.Mesela ilk 5 gün 15 dk sonraki 5 gün 30 dk sonraki 5 gün 45 dk sonraki 5 gün 1 saat. Bence 1 saate kadar ulaşınca arttırmanıza gerek yok.Günde 1 saat yapın.
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Ya günde 5 saat bile yapabilirsiniz aslında.Ama bunu kısa zaman dilimlerine bölmek lazım.1 saat sıkıyorsa 30 dk yapabiliyorsan eğer günde 6-7 kere 30 ar dakika da yapabilirsin.Ya da işte bir sınır da koymayabilirsin.Günde 4 kere 30 ara dakika yapılsa 2 saat eder.8 kere yapılsa 4 saat eder.Yaz tatillerinde günde 8 kere 30 ar dakika yapmak mümkün.Okul günlerinde ise günde 3-4 kere 30 ar dakika yapmak mümkün ki bu da zaten sizi çok iyi geliştirir.Günde 1 saat mi gerekiyor mesela.Sabah okula gidilmeden önce 30 dk yapılır.Akşam okuldan gelince 30 dakika yapılır.Bir de yatmadan önce 30 dakika yapılır mesela.Bu da eder 1.5 saat.30 ar dakika da sıkıyorsa günde 5-6 kere 15 dk yapılabilir.Yani bu kadar uzatmamın sebebi tek birşeye bağlı kalıp çalışmayı eziyete çevirmeyin.Bir sürü alternatif üretilebilir. :)
Kullanıcı avatarı
weaz
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen weaz »

Telekinezistm yazdı:
weaz yazdı:Kimsetutamaz sen bunu genelde yapıyorsun insanlara yanloş bilgi vermeyin.Günde 15.dk kapak çalışmasımı yapılır.En az 1 saat yapılması gerekir.
Yeni başlayan bir kişiye 1 saat çok fazla . 15 dakikalık 2,3 part yapar .
Arkadaşım yapmama ama ağır konuşucam daha bilgin olmadan insanlara yardım etmeye çalışıyorsun iyi birşey ama yanlış yönlendiriyorsn.15 dakika kapak çalışması olmaz.Yeni başlamak ile alakası yoK.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

ya weaz allah aşkına 10 yıllık profesyonel telekinezistmiş gibi konuşma ya yok ders veriyosun yok diyosun adama bilgin yok ilk günden 1 saat te bakar alakası yok felan ya sen ne yapabiliosunki böyle millete bulaşıosun sanki sen her bişeyi biliyosun ya ......
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

ChaTLacK yazdı:ya weaz allah aşkına 10 yıllık profesyonel telekinezistmiş gibi konuşma ya yok ders veriyosun yok diyosun adama bilgin yok ilk günden 1 saat te bakar alakası yok felan ya sen ne yapabiliosunki böyle millete bulaşıosun sanki sen her bişeyi biliyosun ya ......

10 Yıllık değil bu işten emekli olmuş gibi . Bu arada ilk günle BENCE alakası vardır . Sıkıldıktan sonra hiç bir şeyin faydası gelmez .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
weaz
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen weaz »

ChaTLacK yazdı:ya weaz allah aşkına 10 yıllık profesyonel telekinezistmiş gibi konuşma ya yok ders veriyosun yok diyosun adama bilgin yok ilk günden 1 saat te bakar alakası yok felan ya sen ne yapabiliosunki böyle millete bulaşıosun sanki sen her bişeyi biliyosun ya ......

Chatlak 3 senedir telekinezi yapıyorum psi wheel ile yeni tanıştım.Profesyonel olmasamda iyi derecede bir lucidciyim.Telepati iyi olmasada yapabiliyorum.Hayla tartışma çıkarmaya devam ediyorsun sus artık benimle muhattap olmazsan sevi
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

weaz yazdı:

Chatlak 3 senedir telekinezi yapıyorum psi wheel ile yeni tanıştım.Profesyonel olmasamda iyi derecede bir lucidciyim.Telepati iyi olmasada yapabiliyorum.Hayla tartışma çıkarmaya devam ediyorsun sus artık benimle muhattap olmazsan sevi
Aferin sana ..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
bozkurt42
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen bozkurt42 »

Bütün yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.Bir an da bu kadar kişinin yardımcı olması çok güzel bi şey çok teşekkürler :)