Ev İçinde Aerokinezi Nasıl Yapılır ?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Ev İçinde Aerokinezi Nasıl Yapılır ?

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Araştırdım bulamadım işte kardeş :S
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)

Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

kimsetutamaz yazdı:Araştırdım bulamadım işte kardeş :S
araştırmak gerekirse yıllar haftalar sürer. beş dakika googleda arama yapmak araştırmak değildir.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Araştırman nasıl oluyosa artık..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Adamı dinden soğutursunuz yeminle ya. Ağzımı bozmak istemiyorum sırf rank almak için saçma hareketler içine girmeyin Allah rızası için ya! Kim o düşünceyle yazıyor bunu ha?!
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Ya Allah aşkına birisi bana evin içinde nasıl küçük kasırgalar yaratabilirim onu söylesin :S
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)

merciless
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen merciless »

kimsetutamaz yazdı:Ya Allah aşkına birisi bana evin içinde nasıl küçük kasırgalar yaratabilirim onu söylesin :S
şaka mısın çocuğum sen?
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Adama bak ya bi ne diyoruz kendisi ne diyor ....
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

ChaTLacK yazdı:
levitasyon_ustası yazdı:arkadaşlar kelimelerimize dikkat edelim lütfen ! İyi niyetlisiniz ama Yaratmak Allah'a mahsustur... Biz sadece Allah'ın vermiş olduğu yetenekleri ve Allah'ın izni dairesindeki psişik denemeleri yapabiliriz.( Allah'ın izni olmadan )Hiç Kimsenin Yaratma Yetkisi Yoktur...
Ya şimdi arkadaş yapmak istedigini anlatmak içn bi kelime kullanmış siz niye böyle herşeyi yanlış anlıyosunuz adam da biliyor elbet bişey yaratamayacagını...Rüzgar oluşturmak istiyor onun yerine o an yaratmak kelimesini kullanmış ne var yani bunda..Her cümleye böyle ters bakmayın ..
Aslında sen bana demiş olduğun şeyi yapıyorsun her şeye ters bakıyorsun .Ben cümlenin başında arkadaşlara İYİ niyetli olduklarını yani onların bu manaya getirmek istemediği belirtmişim.Sen ise bunu kötüye yorumladın...
Ben bu sitedeki arkadaşlara hiç bir şekilde hiç bir sertçe bir eleştri yapmadım ve yapmam.Sadece tatlı bir ikazda bulundum.Ben "Yaratmak" kelimesi bazı kişilerde farklı duygu ve düşünce tarzları oluşturacağı için ikazda bulundum.Ben bu sitedeki kişilere arkadaşlarım gibi bakarım düşmanım gibi değil yani Eleştirmek yerine Öneri sunarım...
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Madem arkadaşın iyi niyetli olduhunu biyosun yazmana gerek varmıydı ?? Neden uzatıyosun o zaman..
ALBERT EINSTEIN
levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

yazmama gerek vardı çünkü bu kelimeyi daha başkaları da kullanmaması için yazdım o kelimenin yerine başka bir kelimenin getirilebileceğini yazdım.Çünkü herkes onu iyi niyetle yazmaya bilir. Buradan bildirilir...
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )