Düşünce mi yoksa ustalaşma mı?

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Düşünce mi yoksa ustalaşma mı?

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

kapta çevirin kendinizi kandırmayın arkadaşlar ilk denemede dönmez kapta çevir gör.
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.

Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

neden öyle bir kural mı var ondan önce 1-2 gün kapak çalıştım dedim psi-wheel deneyeyim ilk denememde döndü
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum

kaptamı ?
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

dokunarakkustururum yazdı:kaptamı ?
Bırak ya herkes süpermen olmuş bi biz sürünüoz
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
taciksoz91
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Okunmamış mesaj gönderen taciksoz91 »

ozzaman kaşık bükme ışınla

Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

kapta değil ama ilk denemede oldu hatta kontrol ettim bir yerden hava mı geliyor falan diye hala ediyorum
zaten bi ilkte düzgün döndü bir daha doğru düzgün döndüremedim sanırım bu da bi yerden hava geldiğini falan mı gösteriyor ? :D
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
Kullanıcı avatarı
Shrbz

starscream936 yazdı:kapta değil ama ilk denemede oldu hatta kontrol ettim bir yerden hava mı geliyor falan diye hala ediyorum
zaten bi ilkte düzgün döndü bir daha doğru düzgün döndüremedim sanırım bu da bi yerden hava geldiğini falan mı gösteriyor ? :D
Benimde öyle olmuştu havadan değil çalış yaparsın
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum

starscream936 yazdı:kapta değil ama ilk denemede oldu hatta kontrol ettim bir yerden hava mı geliyor falan diye hala ediyorum
Havadan olması ihtimali çok yüksek çünkü odanın etrafında hava girecek en ufak bir delik olmasa bile bir yerlerden oksijen mutlaka girmeli. Ve sen nefes alıp verdikçede içeride hava akımı oluşuyor. Bu psi wheel çok hassas bir mekanizma ota boka dönüyor :D.

O yüzden kapta döndür bence ;) Ben senin iyiliğin için söylüyorum.

Haa bak birde şu konu var. Cismin dili olsa der aga bana enerji geliyo. Ama çoğu zaman enerji onu döndürebilecek kadar yeterli değil. Yani kapsızda telekinezi çalışabilirsin ama çoğu zaman kafan karışır lan benmi döndürdüm rüzgarmı :S ne oluyor ne bitiyor falan filan. O yüzden kapla çalışmak gerek diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Aslında psi wheel konusunda bu kadar detaylı düşünmeye gerek yok.Oksijen olan her yerde o zaman psi wheeli hava döndürmüş olur.O zaman uzaya çıkıp psi wheel döndürmek zorunda kalırdık ki bu da çok saçma olur herhalde.Aslında psi wheeli gerçekten kendi enerjisiyle döndüren biri zaten ben mi döndürdüm,rüzgardan mı döndü,nefesimle mi döndü gibi şüphelere kapılmıyor.Çünkü psi wheeli döndürdüğünüz anda onu kendinizin döndürdüğünü öyle bir hissediyorsunuz ki zaten kafanızda şüphe kalmıyor.Kanıt aramıyorsunuz. :)
Kullanıcı avatarı
Shrbz

UsTr yazdı:Aslında psi wheel konusunda bu kadar detaylı düşünmeye gerek yok.Oksijen olan her yerde o zaman psi wheeli hava döndürmüş olur.O zaman uzaya çıkıp psi wheel döndürmek zorunda kalırdık ki bu da çok saçma olur herhalde.Aslında psi wheeli gerçekten kendi enerjisiyle döndüren biri zaten ben mi döndürdüm,rüzgardan mı döndü,nefesimle mi döndü gibi şüphelere kapılmıyor.Çünkü psi wheeli döndürdüğünüz anda onu kendinizin döndürdüğünü öyle bir hissediyorsunuz ki zaten kafanızda şüphe kalmıyor.Kanıt aramıyorsunuz. :)
Merak ettiğim bir soru var UsTr sen felsefe mi okuyacan