Merhabalar
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Re: Merhabalar
Ben hem çakra için hem normal meditasyonu kastettim.Ulen 15 yaşıma geldim hala anlamıyorum bu meditasyon yapanları ruhunu dinlendirmek enerji toplamak mı istiyorsun ?
gel sana tevbe aldırayım sonra rabıta yap bakayım hangisi daha yararlı.
böyle demem meditasyonu din işlevi olarak gördüğüm anlamına gelmez yanlış taraflara çekmeyin.ama rabıta ile hem din artar hem enerji,ruh dinlenir hatta sayamayacağım birsürü şey ondada oturuyon hayal kuruyorsun başka birşey yok zikir falan yapmıyacaksın olay bu. :)
(şimdi bunu dedim hemen yanlış tarafa çekeceksiniz ama ustr anlayacaktır beni umarım :) )
böyle demem meditasyonu din işlevi olarak gördüğüm anlamına gelmez yanlış taraflara çekmeyin.ama rabıta ile hem din artar hem enerji,ruh dinlenir hatta sayamayacağım birsürü şey ondada oturuyon hayal kuruyorsun başka birşey yok zikir falan yapmıyacaksın olay bu. :)
(şimdi bunu dedim hemen yanlış tarafa çekeceksiniz ama ustr anlayacaktır beni umarım :) )
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Uchiha Sasuke yazdı:Ben hem çakra için hem normal meditasyonu kastettim.Ulen 15 yaşıma geldim hala anlamıyorum bu meditasyon yapanları ruhunu dinlendirmek enerji toplamak mı istiyorsun ?
rabıtayı bi ara paylaşta bakayım merak ettim :)
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Yok ben senin bunu hangi niyetle yazdığını biliyorum.Sorun yok. :)Uchiha Sasuke yazdı:Ben hem çakra için hem normal meditasyonu kastettim.Ulen 15 yaşıma geldim hala anlamıyorum bu meditasyon yapanları ruhunu dinlendirmek enerji toplamak mı istiyorsun ?
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Katılmıyorum, eğer kişide bir meyil varsa değil astral gibi bir parapsikolejik çalışma, rastlantısal olaylar bile aklını yitirmek için yeterlidir.caryes yazdı:astralseyahat yapıp akıl yitirmek, ölmek gibi durumlar söz konusu değildir.
Tabi ki amacım seni korkutmak değil ama bu gayet mümkün.
Ölüm konusunda ise bir endişen olmasın.
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Ben şimdi rabıta nın ne oldugunu açıkcası pek bilmiyorum ama sadece belirli kişilerin yardımlarıyla oldugunu biliyorum(Gerekli Oldugunu) ve pekde böyle işlerle ilgilenmiyorum meditasyon daha basit bi yöntem ve emin ol çok da etkili yani böyle hemen anlamıcaksın ters tarafa çekiceksiniz gibi terslemene gerek yoktu ters tarafa çekilecek birşey de yok zaten ..Hiç yapmadıgım birşey(rabıta) ama belli ki baya bi etkisi varmış,ben meditasyon yapmaya devam ediyorum zaten benim için de yeterli oluyo tabii ki daha iyisini de yapmak isterim ama herşey zamanla ve imkanla...Uchiha Sasuke yazdı:Ben hem çakra için hem normal meditasyonu kastettim.Ulen 15 yaşıma geldim hala anlamıyorum bu meditasyon yapanları ruhunu dinlendirmek enerji toplamak mı istiyorsun ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
turab benim paylaşmam uygun olmaz.
ustr canımsın :)
chatlack kardeşim ben terslemedim terlediysem hakkınızı helal edin öyle bi niyetle yazmadım size yardımcı olmak amacıyla öyle birşey dedim yanlış tarafa çekip gerginlik çıkmasın diye :)
ya rabıta din ile ilgili birşey yani bi insan dinde ilerlemek isterse gider tevbe alır sofi olur rabıta,vird,hatme yapar. rabıta da onalrdan biri ama onu yaparken emin olabilirsinki hem dinde ilerlersin hemde ruhunu dinlendirir kafan boş olur ve öyle bir enerjin olurki herkes hayran kalır.vird le hatme de yapıcaksın tabiki. neyse ben böyle yazmaya devam edersem fetva vermeye kadar gidebilir.zaten sofi olursanız rabıta yapacaksınız mutlaka ve ondan sonra pek parapsikolojiyle alakanız kalmaz daha büyük manevi nimetlere sahip olursunuz cezbe(kendinden geçme durumu sadece Allah(c.c) düşünürsün.Allah(c.c) senden razı olduğu durum) gibi mesela.
meditasyon din değil herkes yapar.ama şöyle birşey var om diyince din ile ilgili ibadet oluyo diyorsunuz. o zaman adam namaz kılsın ama dua okumasın om desin gibi birşey oluyo estağfirullah.
bu yüzdende rabıta yapılmaz normal durumda diye biliyorum din için yapacaksınız. aynı şey gibi bi arkadaş demişti namaz kılarsanız enerjiniz artar diye ama din için yapamdıktan sonra hiçbir yararı olmaz rabıtada onun gibi.ama size tavsiyem gelin bi Menzile varya burda aradığınız o cisim hareket ettirme vs. oraya 1-2 sene gittikten sonra kendinizi verirseniz kendiliğinden olmaya başlar zaten :)
chatlack kardeşim ben terslemedim terlediysem hakkınızı helal edin öyle bi niyetle yazmadım size yardımcı olmak amacıyla öyle birşey dedim yanlış tarafa çekip gerginlik çıkmasın diye :)
ya rabıta din ile ilgili birşey yani bi insan dinde ilerlemek isterse gider tevbe alır sofi olur rabıta,vird,hatme yapar. rabıta da onalrdan biri ama onu yaparken emin olabilirsinki hem dinde ilerlersin hemde ruhunu dinlendirir kafan boş olur ve öyle bir enerjin olurki herkes hayran kalır.vird le hatme de yapıcaksın tabiki. neyse ben böyle yazmaya devam edersem fetva vermeye kadar gidebilir.zaten sofi olursanız rabıta yapacaksınız mutlaka ve ondan sonra pek parapsikolojiyle alakanız kalmaz daha büyük manevi nimetlere sahip olursunuz cezbe(kendinden geçme durumu sadece Allah(c.c) düşünürsün.Allah(c.c) senden razı olduğu durum) gibi mesela.
meditasyon din değil herkes yapar.ama şöyle birşey var om diyince din ile ilgili ibadet oluyo diyorsunuz. o zaman adam namaz kılsın ama dua okumasın om desin gibi birşey oluyo estağfirullah.
bu yüzdende rabıta yapılmaz normal durumda diye biliyorum din için yapacaksınız. aynı şey gibi bi arkadaş demişti namaz kılarsanız enerjiniz artar diye ama din için yapamdıktan sonra hiçbir yararı olmaz rabıtada onun gibi.ama size tavsiyem gelin bi Menzile varya burda aradığınız o cisim hareket ettirme vs. oraya 1-2 sene gittikten sonra kendinizi verirseniz kendiliğinden olmaya başlar zaten :)
- ChaTLacK
Asıl sen Helal Et Hakkını ya , zaten o niyetle yazmadıgından eminim ama hani meditasyon pek bi işe yaramaz gibi bi anlam vardı da bi anda bütün emegim boşa gitmiş gibi bi hisse kapıldım :DUchiha Sasuke yazdı:turab benim paylaşmam uygun olmaz.
Bu rabıta,sofilik gibi şeylerin yapılması için de galiba kendini bu işlere adamalısın ki heralde sen baya bi bilgili ve deneyimlisin hatta tarikat mensubusun diye biliyorum..Hayırlısı diyelim ya zaman ne getirirse artık.. :)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
helal olsun sende et :). ya yok ben bu konuda pek bilgili değilim parapsikolojide sadece okuyudumu mantıklı yorumlamaya çalışıyorum. elbette yararlıdır ama bana göre rabıta daha yararlı.
sofilik tevbe alanlara deniyo :) yani rabıta için sofi olman lazım kendini adaman lazım bi enerji için yapılacak iş değil.yok kardeşim bilgili felan değilim deneyimlide değilim 1 sene bile olmadı sofi olalı 5-6 ay önce oldum 1 hafta gittim sonra gitmedim şeytanın vesvesesine uyduk ama yine başladım 2 haftadır gidiyorum dergaha.yani haliyle tarikat mensubu oldum. tevbe alınca sofi oluyorsun bu verilen hatme,rabıta vird talimatlarını yaparsan nakşibendi oluyorsun bende sofiliği geçtim bi üst seviye nakşibendi oldum İnşeAllah. :)
sofilik tevbe alanlara deniyo :) yani rabıta için sofi olman lazım kendini adaman lazım bi enerji için yapılacak iş değil.yok kardeşim bilgili felan değilim deneyimlide değilim 1 sene bile olmadı sofi olalı 5-6 ay önce oldum 1 hafta gittim sonra gitmedim şeytanın vesvesesine uyduk ama yine başladım 2 haftadır gidiyorum dergaha.yani haliyle tarikat mensubu oldum. tevbe alınca sofi oluyorsun bu verilen hatme,rabıta vird talimatlarını yaparsan nakşibendi oluyorsun bende sofiliği geçtim bi üst seviye nakşibendi oldum İnşeAllah. :)
- ChaTLacK
Helal Olsun ...En Üst seviyede görmek istiyoruz seni :D
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
en üst seviye vekil işde tevbe veren felan ondan üstü yok ondan üstünü Gavs hz. leri dir.
tabi kendi yerini başkasına devredecek vefat etmeden önce Allah gecinden versin. onun içinde Allah(c.c) senden razı olması gerekiyo. baya uzun bi yol 20-30 senedir nakşibendi olan var ben 2 günde o kadar yol kat edemem :)
tabi kendi yerini başkasına devredecek vefat etmeden önce Allah gecinden versin. onun içinde Allah(c.c) senden razı olması gerekiyo. baya uzun bi yol 20-30 senedir nakşibendi olan var ben 2 günde o kadar yol kat edemem :)
-