Hz. Süleyman
Moderatör: Sai
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Hz. Süleyman
Bu nerden çıktı ? Hz.Süleyman maji falan yapmadı nede büyü yaptı bunlara inanmayın dinden çıkmayın :D
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Ney yapıodu o zamanturab yazdı:Bu nerden çıktı ? Hz.Süleyman maji falan yapmadı nede büyü yaptı bunlara inanmayın dinden çıkmayın :D
Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Energyy yazdı:Ney yapıodu o zamanturab yazdı:Bu nerden çıktı ? Hz.Süleyman maji falan yapmadı nede büyü yaptı bunlara inanmayın dinden çıkmayın :D
illa bişey mi yapması lazım
uubam.com
-
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Rüzgarı yönetiodu cinleri deturab yazdı:Energyy yazdı:Ney yapıodu o zamanturab yazdı:Bu nerden çıktı ? Hz.Süleyman maji falan yapmadı nede büyü yaptı bunlara inanmayın dinden çıkmayın :D
illa bişey mi yapması lazım
Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Peygamberlerin sergilediği doğaüstü olaylara mucize denir, büyü veya maji değil. Kur-an'ı Kerim Hz.Süleyman'ın yaşadığı dönemden sonra indi. Yani bu ne demek? Şayet Hz.Süleyman döneminde maji veya büyü adına her ne derseniz deyin(ki ikiside aynı şeydir. İngilizce büyünün karşılığı "magic" kelimesidir. Maji, magic benzer kelimeler büyük ihtimalle aynı kökten gelmiş olmalılar.) yasak olmasa bile Hz.Süleyman'ın yaşadığı dönemden sonra inen Kur-an'da yasak olduğu geçiyor. Ve bilenler bilir bir kutsal kitap indiğinde ondan önceki bütün kutsal kitapların hükmü geçersiz olur. Eğer önceki kitapların hükmü geçerli olsaydı zaten yeni bir kutsal kitap inmezdi...
-
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
o zaman hz.süleymanın rüzgarı yönetmesi mesela aerokinezidir heralde..hayvanlarla anlaşabilmesi telepati falan..maji değildir bunlar..bende ilk duyduğumda şaşırdım ya büyünün Kuranda kesin hükmü var yapan kafirdir ama internette araştırıp o ayeti görünce duraksadım biraz nasıl olur falan dedim...ama
...
- ozzzyyy
Aeorokinezi falan değil. Allah(c.c), rüzgarı Hz.Süleymanı'ın emrine vermiştir... Hayvanlarla anlaşabilmesi de onların dilini anlaması sayesinde. Yani o da diğer bir mucizesidir.furkandulda yazdı:o zaman hz.süleymanın rüzgarı yönetmesi mesela aerokinezidir heralde..hayvanlarla anlaşabilmesi telepati falan..maji değildir bunlar..bende ilk duyduğumda şaşırdım ya büyünün Kuranda kesin hükmü var yapan kafirdir ama internette araştırıp o ayeti görünce duraksadım biraz nasıl olur falan dedim...ama
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
-
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Hm anladım sağol. .ozzzyyy yazdı:Aeorokinezi falan değil. Allah(c.c), rüzgarı Hz.Süleymanı'ın emrine vermiştir... Hayvanlarla anlaşabilmesi de onların dilini anlaması sayesinde. Yani o da diğer bir mucizesidir.furkandulda yazdı:o zaman hz.süleymanın rüzgarı yönetmesi mesela aerokinezidir heralde..hayvanlarla anlaşabilmesi telepati falan..maji değildir bunlar..bende ilk duyduğumda şaşırdım ya büyünün Kuranda kesin hükmü var yapan kafirdir ama internette araştırıp o ayeti görünce duraksadım biraz nasıl olur falan dedim...ama
...
- ozzzyyy
Rica ederim...furkandulda yazdı:Hm anladım sağol. .ozzzyyy yazdı:Aeorokinezi falan değil. Allah(c.c), rüzgarı Hz.Süleymanı'ın emrine vermiştir... Hayvanlarla anlaşabilmesi de onların dilini anlaması sayesinde. Yani o da diğer bir mucizesidir.furkandulda yazdı:o zaman hz.süleymanın rüzgarı yönetmesi mesela aerokinezidir heralde..hayvanlarla anlaşabilmesi telepati falan..maji değildir bunlar..bende ilk duyduğumda şaşırdım ya büyünün Kuranda kesin hükmü var yapan kafirdir ama internette araştırıp o ayeti görünce duraksadım biraz nasıl olur falan dedim...ama
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Benim bir sorum olacaktı, hayvanları dilini anlaması ile telepati arasında ne fark var ki?
Telepati de tüm canlıların ortak dili değil mi?
Not: Bir de parametre var onu da telepatiden sayarsak tüm cansızlarında.
Telepati de tüm canlıların ortak dili değil mi?
Not: Bir de parametre var onu da telepatiden sayarsak tüm cansızlarında.