Ya onu biliyorum zaten ama 8 zayıf ile 4 ünüde 2 nin üzerine bile çıkaramamışsa o kredi çok zor tutar zaten. :)Msa yazdı:Hayır UsTr kredisi tutarsa geçer. 4 tane dersi zayıf olsa bile.
Sınıfta Kaldım ya la :(
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Sınıfta Kaldım ya la :(
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Yani ama imkansız değil :D 1 ay önceden çalışma yaparsa rahat en az 2-3 ders verir :D Ama geçmek için ne kadar sıkıcı olsada çalışmak zorundayız. Bunu anladım :D
İMZA
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Yoo aslında zorunda değiliz.Okumayan insanlarda öyle veya böyle hayata tutunabiliyor.Bu demek değildir ki okulu bırak hayata atıl.Ama yani okul olmazsa yaşayamayız gibi bir düşünce yapısının baskısı altında okuduğumuz için okul hep öncelikli oluyor.Msa yazdı:Yani ama imkansız değil :D 1 ay önceden çalışma yaparsa rahat en az 2-3 ders verir :D Ama geçmek için ne kadar sıkıcı olsada çalışmak zorundayız. Bunu anladım :D
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
lise 1 de böyleysen 2 ye geçmen zaten hata 2de bi 4-5 yıl kalırsın :D dostum şaka bir yana gelecek elden gidiyor çalışmanı tavsiye ederim .
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
sıkıcı olmasa çalışcamda hatta ben baya çalıştım ama en yüksek beklediğimden 33 almışım pek umudum kalmadı :Dturab yazdı:lise 1 de böyleysen 2 ye geçmen zaten hata 2de bi 4-5 yıl kalırsın :D dostum şaka bir yana gelecek elden gidiyor çalışmanı tavsiye ederim .
- Msa
- İletişim:
Olmadı meslek lisesine gidiyorsan açıktan yazılırsın ben kalırsam öle yapıcam hem 10. sınıftan başlıyorsun + mesleki dersleri normal okuldaymış gibi işliyorsunuz yani yüzyüze eğitim var mesleki derslerde. dil anlatım gibi derslerede test kitabı alıp çalışırsın. Açıkta zaten tüm sınavlar test mat bile kolay yani :D her türlü okuma şansın var :D
İMZA
- Msa
- İletişim:
UsTr yazdı:Yoo aslında zorunda değiliz.Okumayan insanlarda öyle veya böyle hayata tutunabiliyor.Bu demek değildir ki okulu bırak hayata atıl.Ama yani okul olmazsa yaşayamayız gibi bir düşünce yapısının baskısı altında okuduğumuz için okul hep öncelikli oluyor.Msa yazdı:Yani ama imkansız değil :D 1 ay önceden çalışma yaparsa rahat en az 2-3 ders verir :D Ama geçmek için ne kadar sıkıcı olsada çalışmak zorundayız. Bunu anladım :D
Haklısın ama okumakla okumamak arasında fark var. He babandan bir iş kalmıştır onu yaparsın okumana gerke yok ama. İyi para kazanmak istiyorsan çalışmak zorundasın. Güzel şirketlerde tanıdık varsa yine okumadanda iyi para alırsın oda ayrı :D Ama hiç tanıdık veya aileden kalma iş yoksa ve iyi para kazanmak istiyorsan çalışmak zorunda kalıyosun :D Yani rahat bir hayat yaşamak istiyosan çalışmalısın :D
İMZA
Len ben MİT e girecem okumam lazım :D
msa meslek değil anadolu benim :D
msa meslek değil anadolu benim :D
- Msa
- İletişim: