Elementallerle ilgili sorularım

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Elementallerle ilgili sorularım

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Bilseydim atardım. Bunu kimse bilmez bu sitede bunlar önemli olaylar gelişeyim falan diye irtibatla alakası yok.
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...

dokunarakkustururum2
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum2 »

Birsürü melek var Turab meleklerle ilgili tüm ayetleri oku istersen... Aura bile meleklerden oluşur. İnsanlar üzerinde çeşitli görevleri olan melekler var. Benim bahsettiğim melekler insan hayatına yön veren, yönlendiren melekler.
Kullanıcı avatarı
GNH
Yaşadığınız İl: 69 Bayburt
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen GNH »

dokunarakkustururum2 yazdı:
Melekler sana birşey yapmaz ama seni terk edebilirler. Seni terkettiklerinde hayatın boka sarar. Çünkü hayatını melekelerin önderliğinde sürdürüyorsun.
Saçma saçma konuşma.
1.İnsan kendi iradesini kullanıyor meleklerin önderliği ne ya.Zor durumda kalırsın dua edersin Ayetül Kürsü oku mesela 70 bin melek korumaya gelir sen oku duayı. Melekte yok canım ben korumak istemiyorum seni terk ediyorum mu diyecek ?

Eğer Kuranı Kerim okuyorsan ayetlerden bahsediyorsan dediğim yerlerede bak (YERİ GELDİĞİNDE) meleklerden üstün olan kim ?
Kullanıcı avatarı
turab

dokunarakkustururum2 yazdı:Birsürü melek var Turab meleklerle ilgili tüm ayetleri oku istersen... Aura bile meleklerden oluşur. İnsanlar üzerinde çeşitli görevleri olan melekler var. Benim bahsettiğim melekler insan hayatına yön veren, yönlendiren melekler.
hayır alakası yok aura meleklerden oluşmaz.Aura insanın etrafındaki eletromanyetik bir alandır. Ayrıca melekler gözle görülemezken aura gözle görülebilir. Ben ayetleri çok okudum ondan biliyorum. Bak insan sağında 2 solunda 2 toplam 4 melek olur. 2 si koruyucu meleklerdir diğer 2si yazıcı melekler. Ama bu korucu meleklerin işi seni ondan bundan korumak vs değil. Ya da onlar seni terk edemezler. İsteselerde edemezler, etmezlerde.Çünkü iradesi olmayan varlıklardır. Onlar verilen emir dışına çıkmazlar. İnsan hayatına yön veremezler insanlarıda yönlendiremezler.
Meleklerin varlığına inanan kişi, kendisini iyiliğe çağıran sese kulak verir. “Şeytan da melek de insanoğluna sokularak kalbine birtakım şeyler getirir... Meleğin işi, iyiyi tavsiye edip Hakkı doğrulamaktır. İçinde böyle bir şeyi bulan kişi onun Allah’tan olduğunu bilsin ve Allah’a şükretsin.” (Tirmizî, Tefsir, 3)
uubam.com

dokunarakkustururum2

turab yazdı:
dokunarakkustururum2 yazdı:Birsürü melek var Turab meleklerle ilgili tüm ayetleri oku istersen... Aura bile meleklerden oluşur. İnsanlar üzerinde çeşitli görevleri olan melekler var. Benim bahsettiğim melekler insan hayatına yön veren, yönlendiren melekler.
hayır alakası yok aura meleklerden oluşmaz.Aura insanın etrafındaki eletromanyetik bir alandır. Ayrıca melekler gözle görülemezken aura gözle görülebilir. Ben ayetleri çok okudum ondan biliyorum. Bak insan sağında 2 solunda 2 toplam 4 melek olur. 2 si koruyucu meleklerdir diğer 2si yazıcı melekler. Ama bu korucu meleklerin işi seni ondan bundan korumak vs değil. Ya da onlar seni terk edemezler. İsteselerde edemezler, etmezlerde.Çünkü iradesi olmayan varlıklardır. Onlar verilen emir dışına çıkmazlar. İnsan hayatına yön veremezler insanlarıda yönlendiremezler.
Meleklerin varlığına inanan kişi, kendisini iyiliğe çağıran sese kulak verir. “Şeytan da melek de insanoğluna sokularak kalbine birtakım şeyler getirir... Meleğin işi, iyiyi tavsiye edip Hakkı doğrulamaktır. İçinde böyle bir şeyi bulan kişi onun Allah’tan olduğunu bilsin ve Allah’a şükretsin.” (Tirmizî, Tefsir, 3)
Kuranda şifrelerde var turab.

Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

dokunarakkustururum2 yazdı:
turab yazdı:
Kuranda şifrelerde var turab.
tefsir oku kardeşim gayet güzel çözmüş alimler o şifreleri
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
dokunarakkustururum2

Meleklerin terketmesi olayı yapabildiğin şeyleri kötüye kullandığında gerçekleşiyor. Meleklerden yardım almanı sağlayan şey de aynen senin dediğin gibi dua okumayla oluyor. Elementallerin melek olduğu konusu benim teorim arkadaşlar. Sizinkiler de teori...

Turab bunlar kendi bilgilerim değil bu arada. Gerçek hayatta bir majisyenle tanıştım. Kadın bizim burda uğraştığımız çoğu şeyi yapabildi. Elementlerle ilgili falan. Durugörü, telepati de yapabiliyor.

Nasıl yapıyorsun ? Diye sorunca da bana meleklerle ilgili bu şeyleri anlattı. Birde bir majisyen grubu tarafından ona sürekli okuma yapılıyormuş.

Okuyunca inandırıcı gelmiyor ama sizin yanınızda 3 elementi manüpüle edip yönetese ve kartlarla durugörü ve telepatiyi kanıtlasa anlattığı şeylere inanırdınız...

Ayrıca hitap şekliniz sinir bozucu... Burası forum fikirleri farklı olan veya size yanlış gelen herkese böyle mi davranıyorsunuz ?
Shareupchu
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Shareupchu »

Bnce melekler allahin hizmetkarlaridir onlari kendi amaclqriniz icin kullanamazsiniz,olusturma olayina ise inanmiyorum bir varligi olusturamayiz okadarda değil ama cesitli dualarla bir cin cqgirip onunla anlasmaya cqlisabilirsiniz ama bunu tavsiye etmem cok tehlikelidir ilim sahibi olmaniz gereklidir.İlgilenen varsa ozel mesaj atsin dualarini temin edebilirim :)
Kullanıcı avatarı
turab

dokunarakkustururum2 yazdı:Meleklerin terketmesi olayı yapabildiğin şeyleri kötüye kullandığında gerçekleşiyor. Meleklerden yardım almanı sağlayan şey de aynen senin dediğin gibi dua okumayla oluyor. Elementallerin melek olduğu konusu benim teorim arkadaşlar. Sizinkiler de teori...

Turab bunlar kendi bilgilerim değil bu arada. Gerçek hayatta bir majisyenle tanıştım. Kadın bizim burda uğraştığımız çoğu şeyi yapabildi. Elementlerle ilgili falan. Durugörü, telepati de yapabiliyor.

Nasıl yapıyorsun ? Diye sorunca da bana meleklerle ilgili bu şeyleri anlattı. Birde bir majisyen grubu tarafından ona sürekli okuma yapılıyormuş.

Okuyunca inandırıcı gelmiyor ama sizin yanınızda 3 elementi manüpüle edip yönetese ve kartlarla durugörü ve telepatiyi kanıtlasa anlattığı şeylere inanırdınız...

Ayrıca hitap şekliniz sinir bozucu... Burası forum fikirleri farklı olan veya size yanlış gelen herkese böyle mi davranıyorsunuz ?

Majisyenlerin melek anlayışı islamla tamamen farklıdır. Bunu göz önüne al. Ayrıca ben şuana dek bir sürü majisyenle tanıştım yani emin ol dediklerimden
uubam.com

Shareupchu
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Shareupchu »

Bunların melek sandiğı cinler cinleri melek konnda dusunuyorlar sanrıım meleklere hukmedemezsiniz .Turabada katılıyorum.