Telekinezi Çalışma Rehberi
telekinezi çalışma rehberi, telekinezi rehber, telekinezi öğrenmek için yapılması gerekenler, nasıl telekinezi öğrenebilirim, telekinezi nasıl öğrenilir, telekinezi nasıl yapılır
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Çalışma Rehberi
çok sağol gerçekten başlıyorum yarın
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Sizlere yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana kardeslerim .Selametle :-) İnsaAllah Yoneticiler bu konuyu sabitlerler herkes faydalanir...zxc512 yazdı:hiçbi sorum yok bence gayet kullanışlı olmuş sağolasın :D
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Eyw super tum aradigim bilgiyi vermişsin
-
Sizlere faydam dokunduysa ne mutlu... Hicbirisini atlamadan programimin hepsine uymaya calisin .Bu yazdiklarimin hepsi Telekinezi ve diger psisik deneyim yapanlar icin olmazsa olmazidir.triplhe741 yazdı:Eyw super tum aradigim bilgiyi vermişsin
Bu arada kullanici ismin triple h olmayacak mi ? :-)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
levitasyon ustası bi sorum var şimdi farkettim meditsyonda gözleri kpayıp karanlığamı odaklancaz bi cismemi nefesemi yoksa hiçbişeyemi ? :D ilk başta ben nefese odaklandım :D
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- zxc512
bide oturarak değilde rahat biyerde uzanarak yapsak ? (isteden ayrılıom ama genede biraz soru sorcam :D )

-
Kardeslerim listeden asla ayrilmayin cunku bunlar sadece benim dusuncelerim degil onun icin lutfen elinizden geldigince uymaya calisin.... Puf nokta ; Dedigim gibi telekineziden 10 dk. Once gozlerimizi kapayip mesela kasik bukuyoruz onu ne kadar kolayca buktugumuzu bir profesyonel oldugumuzu istedikten sonra ne kadar kolay oldugunu ve zor bir sey olmadigini hayal edecegiz.Mutlaka ve mutlaka telekinezi yapmadan veyahut diger psisik deneyimleri ne yapiyorsak 10-15 dk gozumuzu kapatip hayal edecegiz.Ne yaptigini ne kadar cok hayal edersen o kadar basarirsin insaAllah Meditasyon ise tamamen farkli. Bir olay ve onu telekineziden sonra yapacaksin eger nasil bir meditasyon teknigin var diyorsan paylasabilirim.Bu hayal etmeyi mesela diyelim levitasyonla yuzuk ucuruyorsun onu bos kaldigin vakit bu yatarken bile olur gozunu kapayip onu 10-15 dk yuzugu ne kadar kolayca ucuruyorum ben istedigim zaman cok kolay ucuyorum vb. Gibi hayal edeceksin yani bu bir nevi pozitif dusunmedir. yani sadece telekineziden once degil bos kaldigin vakit hayal et ki beynin senin ne yapmak istedigini anlasin enerjiyi oraya dogru yogunlastirsin ...zxc512 yazdı:levitasyon ustası bi sorum var şimdi farkettim meditsyonda gözleri kpayıp karanlığamı odaklancaz bi cismemi nefesemi yoksa hiçbişeyemi ? :D ilk başta ben nefese odaklandım :D
Selametle :)
-
Tabii ki ne sormak istiyorsan edep dahilinde sorabilirsin cekinme :)zxc512 yazdı:bide oturarak değilde rahat biyerde uzanarak yapsak ? (isteden ayrılıom ama genede biraz soru sorcam :D )
Mutlaka oturarak yapmalisin uzanarak yaptigin vakit beyin sinyallerin uyku mesaji verecek ve meditasyon yaparken kendini uyumus olarak bulacaksin onun icin mutlaka oturarak yapmalisin.Uzanarak yapmak seni uyumaya sevkeder ve bosa zaman harcamis olursun.
Listeye elinden geldigince uymaya calis tembellik etme ..Bunlar seni basariya ulastiracak temel basamaklar.Bir isi yapiyorsan tam yapmaya calis yarim yamalak yapma ki basariya ulasabilsin.İnan benim daha cok onereceklerim vardi ama ilk olarak temeli bir yapsinlar diye diger onerileri verme gereksinimi duymadim.Binanin ilk once saglam bir temelini oturttur ondan sonra basla bina yapimina. Eger temelini oturtmazsan sizi temin ederim ki o bina kisa bir sure sonra catlaklar vermeye baslayacaktir.Eger binanin temelini saglam yaparsan ne kadar kat yukseltsen de catlak yapmaz. Bu Calisma Rehberi bir Temeldir o ne diyorsa ona uymalisin ki diger uymayanlara fark atacaksin ve daha cabuk geliseceksin... İnanin siz arkadaslarimi degerli ve onemli gormesem bu bilgileri size sunmazdim.Tamamen sizlerin iyiligi icin.Programa uymayarak Kendinize yazik etmeyin kardeslerim...
Selametle :)
- zxc512
ha evet ben senin nasıl bi meditasyon uyguladığını sormuştum ben araştırıp kendime göre en doğrusunu buldumda genede seninkinide öğrenmek istedim

- zxc512
levitasyon ustası inşallah bende gelişceğimi biliyorum sağol ama olay uygulamakta :D

-