Arkadaslar Psi-wheel yaparken enerjim ne kadar yeter
Moderatör: Sai
- ddemmahum
Re: Arkadaslar Psi-wheel yaparken enerjim ne kadar yeter
konuyu yanlış yere açmışsın..
::Welcome to home Bruce::
- hasanorg
Neden başka nereye açacaktımki
Git dedim
"Me"yi ekleyemedim.
"Me"yi ekleyemedim.
- kaplangoz
uyandıktan 30 dk sonra daha iyi yapılıyo die biliyorum ben
-
meditasyon yapmaktan korkuyorum yapmam ben müslümanım namaz ımı 5 vakit kılıyorum onun bir yararı olurmu telekinezi de yoksa zaten namaz cok yararlıdır...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Arkadasim sen tk meditasyon veya astral yapan herkezı cinlerin musallat olabileceğini mı söylüyorsun
-
Ya olabilir...de meditasyon bilmediğimiz bir dinin ibadeti gibi yanlışlıkla başka dinlerin ibadetini enerji alıyorum diye kandırılıyorsun...rahatlamakmı istiyorsun namaz kıl..farkında olmadan başka dinlere ibadet ediyorsun...dua ve zikir kitabında insan bir kelimeyi cok tekrarlarsa nasıl diyim bir gelişme olur filan dior...yoga yapanlar surekli omm diyor...böyle transa geçenlerin sonu hayırlı değil...ama ALLAH'ın Mürid(irade)ismini belli sayılarda yada sayısız çekmeye başladığında kolayca bir insan sigara sını bırakabiliyor yaşanmıştır dua ve zikir kitabı guzel...siteye Koyanlara thanks
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Hiç meditasyon yapmam ve yapmadımda
-
Hayır sitede böyle şeyler dolanıyo egzersiz yoga felan ondan bide kimya hocama danıstım bu iş telekinezi potansiyeli olanlar nasıl diyem herkez de yokmus bana dediki senin aşmış halin bu mu deli oldum inanmıyorlar gözlerinin önunde cevirdim psiwhel dedi elektriklenme dedi bende dedimki bekle yakında sizi kaldırdıımda aşmış halimi gorursunuz dedim hoca guldu xD
- slo' down
=D bu arada psiwhelle ilgli bi sorum olacaktı...bi kaç haftadır çalışıyorum psi wheel psi ball hakkında çokta yeni sayılmam eskidende yapıyordum ama bırakmak durumunda kalmıştım (nedeni özel bişidi merak etmeyin zarar görmedim=D) dün artık nerdeyse kontrolü ele geçirmiştim psiwhell konusunda...yani sayısını sayamadıım kadar tur döndürmüştüm üstüste,istediğim hızda,istediğim yöne...baş ağrısından uyuyamadım 1 -2 saat :D :mrgreen: neyse biraz önce tekrar bi kafamı rahatlattım oturdum whellin karşısına...yine döndürebiliyorumda herşekilde sola dönüyor :? yani bi yerden hawamı geliyor diye düşündüm uzaklaştım direk duruyor...tekrar yakınlaşıyorum nasıl kitlenirsem kitleniyim her şekilde sola dönüyor...bi nedeni olabilceğini düşünen varsa yazabilirmi?
biraz uzun oldu ama idare edin :D
biraz uzun oldu ama idare edin :D
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Dostum sadece odaklansan daha kolay olur çünkü bişey düşünmeden boş kafayla yaparsan daha rahat ve daha kolay olur :)hasanorg yazdı:Ya sevdiğim bi şeyi düşününce 3-5 cm dönüyor beynimle elimin ittiğini düşünüyorum o zaman dönmüyor.Bide şu var elimi 2 tarafada koyuyorum sanki sağ sol sağ sol yapiormus gibi çift yönlü enerji verdiğimden dolayımı öyle oluyor sağa gitcekse tıkanıyor ve titriyor.
Rahatlamak için Meditasyon gibi teknikleri deneyebilirsin.
Odaklanma sorunun felan varsa Forumda kapak tekniği gibi odaklanma geliştiren konular var :)
Nasıl Olsa başka bir şansı yok eninde sonunda siz kazanacaksınız :)
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
-