Teşekkürler.turab yazdı:Aslında telepati düşünce okumaktan çok düşünceleri HİSSETMEKTİR. Yani hiç bir insan başka bir insanın düşüncesini içinden geçirdiklerini okuyamaz sadece hissedebilir. Örneğin ben sana kötülük yapacaksam bunu beynimden okuyamazsın sadece hissedersin. Telepati ile bir şey yaptırılabilinir. Ama bunu yaparken karşıdaki bunu hissetmez. Yani o istem dışı yapar. Kendi yaptığını sanır ama siz yaptırırsınız.
Telepati ile karşılıklı konuşma olayına gelirsem. Bu konu çok derindir yani belli bir varlıksal frekans gereklidir ve bu 2 canlıdada olmalıdır. Frekans algılayabilmek vs bir sürü ıvır zıvırı var telepatiden önce. Yani 2 kişinin karşılıklı konuşması için 2 kişininde varlıksal frekansının artması ve üst seviye frekanslarını algılayabilmesi gerekir. Bunları algılamakta kişinin ruhsal olarak atladığı boyutla alakalıdır. Tamamen egodan arınmış enerjiyle donatılmış bir varlık basamak basamak frekansları geçer. Olay burda böyle. Bu tarz donatılara sahip bir kişi telepati üzerinede çalışırsa tabikide , varlıklar kendileri arasında beyin yolu ile konuşabilirler. Ama bakın beyin yolu ile konuşurlar diyorum beyninizi okuyabilirler demiyorum , beyninizi gene okuyamazlar sadece hissederler. Canlının özeli diye bir şeyde vardır.Bunlara kafa yormayın siz en iyisi bunlar belki bin , 2 bin yıl sonra olacak olaylar. Siz şuan kendinizi daha çok geliştirebileceğiniz olaylara adayın.
Telepati yaparken sorun çıkar mı?
Moderatör: Sai
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telepati yaparken sorun çıkar mı?
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

-