HİPNOZ ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURULACAKTIR
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: HİPNOZ ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURULACAKTIR
19 yasındayım.Ve istedigim şeyi yapmadan asla peşini bırakmam.Hipnoza ihtiyacım yok ama merakım var.Sizinleyim,haber bekliyorum ve calısmalar hakkında bir kac ipucu.
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Arkadaşlar dersin süresi ve neden grup çalışması diye sorular geliyor onlara ve daha sorulmayan bazı sorulara açıklık getirmek istiyorum
1-Eğitim Süresi ile ilgili gelen sorulara cevabım ;Tamamen size bağlı.Nasıl diye soracak olursanız konulara ne kadar çalışır önem verir ve anlarsanız eğitim istenildiğinden daha kısa sürede biter.
2-Konular ne olacak sorusuna cevabım ; Klasik kişisel gelişim kitaplarından farklı anlayacağımız dilde olacak.Tecrübelerimden ve uyguladığım seanslardan yola çıkarak konuyu daha çabuk öğrenebilmeniz ve gelişebilmeniz açısından sade bir dille ve herkesin anlayacağı şekilde başlıklara ayırarak anlatacağım.
3-Neden grup çalışması sorusuna cevabım ; Şimdi bu eğitimi bir maç karşılaşması olarak düşünelim.İsterseniz maçı kale arkasında isterseniz locadan izleyebilirsiniz.Gruba dahil olacak üyelerimiz bu maç için kombine biletlerini almış olacaklar.Tabi ki herkes okuyup faydalanabilecek ama grubumuz öğrenim ve uygulama aşamasında 1 adım ilerde olacaktır.
4-Eğitim sonunda neler yapabileceğiz sorusuna cevabım ; Eğitim sonunda çalışmaları önemle takip edip ve uygulayanlar hipnoz ve otohipnoz uygulayabilecek düzeye geleceklerdir.
5-Eğitimin ne faydası olacak sorusuna cevabım ; Otohipnoz uygulayarak motivasyon,sınav stresi ve daha yazmadığım birçok konuda kendilerine yardımcı olabileceklerdir.Ayrıca kariyerini Psikoloji alanında yapmak isteyen arkdaşlarımız da öğrencilik hayatına bir adım önde başlamış olacaklardır
1-Eğitim Süresi ile ilgili gelen sorulara cevabım ;Tamamen size bağlı.Nasıl diye soracak olursanız konulara ne kadar çalışır önem verir ve anlarsanız eğitim istenildiğinden daha kısa sürede biter.
2-Konular ne olacak sorusuna cevabım ; Klasik kişisel gelişim kitaplarından farklı anlayacağımız dilde olacak.Tecrübelerimden ve uyguladığım seanslardan yola çıkarak konuyu daha çabuk öğrenebilmeniz ve gelişebilmeniz açısından sade bir dille ve herkesin anlayacağı şekilde başlıklara ayırarak anlatacağım.
3-Neden grup çalışması sorusuna cevabım ; Şimdi bu eğitimi bir maç karşılaşması olarak düşünelim.İsterseniz maçı kale arkasında isterseniz locadan izleyebilirsiniz.Gruba dahil olacak üyelerimiz bu maç için kombine biletlerini almış olacaklar.Tabi ki herkes okuyup faydalanabilecek ama grubumuz öğrenim ve uygulama aşamasında 1 adım ilerde olacaktır.
4-Eğitim sonunda neler yapabileceğiz sorusuna cevabım ; Eğitim sonunda çalışmaları önemle takip edip ve uygulayanlar hipnoz ve otohipnoz uygulayabilecek düzeye geleceklerdir.
5-Eğitimin ne faydası olacak sorusuna cevabım ; Otohipnoz uygulayarak motivasyon,sınav stresi ve daha yazmadığım birçok konuda kendilerine yardımcı olabileceklerdir.Ayrıca kariyerini Psikoloji alanında yapmak isteyen arkdaşlarımız da öğrencilik hayatına bir adım önde başlamış olacaklardır
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
Bilgilerin kayıtlı :) Hoşgeldin Turabturab yazdı:Bende katılmak istiyorum, özelden bilgilerimi yollarım Trigonometri
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
özel bilgilerimi yolladım :D
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
YAŞIM:17
Parapsikoloji hayatım açısından büyük bir etken bana farklı düşünmeyi öğretti diyebiliriz.
Yeni şeyler öğrenmeyi severim
Parapsikoloji hayatım açısından büyük bir etken bana farklı düşünmeyi öğretti diyebiliriz.
Yeni şeyler öğrenmeyi severim
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
hoşbulduk teşekkürler ederim malum önümde sınavlar dolu otohipnozun iyi olacağını düşünüyorum.TriGonoMetri yazdı:Bilgilerin kayıtlı :) Hoşgeldin Turabturab yazdı:Bende katılmak istiyorum, özelden bilgilerimi yollarım Trigonometri
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- HokusPokus
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
TRİGONOMETRİ Nezaman başlıyacağız üstad ?
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Çok iyi bir çalışma bencede katılıyorum bende :)
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Bende Katılıyorum..
1.Yaşım 16
2.Bilmem ama iyi bir şeyin işareti olduğu kesin..
3.Daha önce hiç hipnoz çalışması yapmadım ama hep öğrenmek,nasıl bi duygu olduğunu anlamak istemişimdir..Birazda merak var diyelim inşalla sizin yardımnızla öğrenicez..Şimdiden Teşekkürler..
1.Yaşım 16
2.Bilmem ama iyi bir şeyin işareti olduğu kesin..
3.Daha önce hiç hipnoz çalışması yapmadım ama hep öğrenmek,nasıl bi duygu olduğunu anlamak istemişimdir..Birazda merak var diyelim inşalla sizin yardımnızla öğrenicez..Şimdiden Teşekkürler..
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Kadın
Merhabalar bu formun yeni üyesiyim ismim nurten 51 yaşında emekli bir psikoloğum hipnoz çalışma grubu nerde ne zaman olacak bu çalışmaya katılmak beni çok mutlu edecektir teşekkürler sevgiler <3
-