Sitede Yeniyim ilgilenirseniz sevinirim
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Sitede Yeniyim ilgilenirseniz sevinirim
Hmm birde söylemeyi unuttum buradaki herkez sana çok istekli bir şekilde yardım edecektir 

-
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
teşekkürler umarımCavasta yazdı:Hmm birde söylemeyi unuttum buradaki herkez sana çok istekli bir şekilde yardım edecektir
PARMAKLIKLAR OLMAMASI ÖZGÜRSÜN DEMEK DEĞİL
-
İLERLEMELERE YAZAYIM BİR DEDİM YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM
1:Psi dönüyor fakat iki elimi koymam lazım ve rastgele bir sağa bir sola dönüyor bazen aynı yöne 5-6 tur dündüğüde oluyor
2:Garip bir çınlama cızz sesi gibi bir şey duyuyorum tam kulaktanda değil boğazdan geliyor gibi bir ses
(NORMAL Mİ)
3:Kapak çalışması aşırı sıkıcı ilk gün 20 dk yaptım şimdi 30 dk yapıom arttırmaya çalışcam
PROGRAMIM
1:günde 30 dk kapak
2:günde 30 dk meditasyon
3:günde 20 dk+ boş zamanlarda psi wheel
eksiklerimi yanlışlarımı söylerseniz sevinirim
1:Psi dönüyor fakat iki elimi koymam lazım ve rastgele bir sağa bir sola dönüyor bazen aynı yöne 5-6 tur dündüğüde oluyor
2:Garip bir çınlama cızz sesi gibi bir şey duyuyorum tam kulaktanda değil boğazdan geliyor gibi bir ses

3:Kapak çalışması aşırı sıkıcı ilk gün 20 dk yaptım şimdi 30 dk yapıom arttırmaya çalışcam
PROGRAMIM
1:günde 30 dk kapak
2:günde 30 dk meditasyon
3:günde 20 dk+ boş zamanlarda psi wheel
eksiklerimi yanlışlarımı söylerseniz sevinirim
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
cızırtılar,çınlamalar enerji çıkışının habercileri.bırakma doğru gidiyorsun.böyle gidersen sana bağlı olarak yakın zamanlarda elsiz de yapacaksın.kapaktan sıkılma zamanla 10 dakika sana göre 5 dakikaya bile ine bilir...ayrıca gün içinde farkında olmaya çalış
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
tamam teşekkürlergeller yazdı:cızırtılar,çınlamalar enerji çıkışının habercileri.bırakma doğru gidiyorsun.böyle gidersen sana bağlı olarak yakın zamanlarda elsiz de yapacaksın.kapaktan sıkılma zamanla 10 dakika sana göre 5 dakikaya bile ine bilir...ayrıca gün içinde farkında olmaya çalış
-
Arkadaşlar bir şey soracam ben günde 1.5 saat çalışıyorum bu cisim oynatmaya ne zamana geçebilirim tahminen(ortalama olarak yani) bide cisim oynatma denerken hangi cismi deneyeyim
-
bunu da sen belirleyicen.sabırlı ol.psi wheeli kapta çevirdinmi,onu da yaparsın,ama bu olmadan sadece cisimlerle çalışarak da yapa bilirsin.tabi tecrübeli birinin yorumu gerekli
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- SAH1N
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
psi wel çalışırken heycanlanıyodum 1.ayda bakarak döndürdüm ama sağa bakıyorm sola dönüyo sağa baktım sola dönüyo
hani itmek yerine çekiyomuşum gibi oluyo böyle 2ay daha çalıştım değişiklik yok 1saat çalışıyodum hergün
kapak çalışmasıda yapıyodum ama artık aşırı sıkıcı geliyodu kendimi fazla zorladım aksatmıym diye
2-3ay çalışmadım ara verdim simdi bakarak dönüyo enerji düşüşü dışında değişiklik yok hiç dönmemesini bekliyodum
çalışmalrı biraz gevşetip devam edicem...
hani itmek yerine çekiyomuşum gibi oluyo böyle 2ay daha çalıştım değişiklik yok 1saat çalışıyodum hergün
kapak çalışmasıda yapıyodum ama artık aşırı sıkıcı geliyodu kendimi fazla zorladım aksatmıym diye
2-3ay çalışmadım ara verdim simdi bakarak dönüyo enerji düşüşü dışında değişiklik yok hiç dönmemesini bekliyodum
çalışmalrı biraz gevşetip devam edicem...
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
-
asla çalışmaları gevşetme.meditasyon bile yapamazsın.devam et göz sana kapta lazım olur.bırak nasıl dönüyor dönsün.sonunda mutlaka bakdıgın tarafa dönücek.
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
TEŞEKKÜRLER BU GÜN 4 yada 5. gün oldu psi wheel i ellerim 30 cm civarı uzaktan 10 dk da 50-60 tur olacak şekilde çeviriyorum fakat kapsız 4-5 gün sonra kaba geçmeyi düşünüyorum bir yandanda cisim oynatmaya çalışıyorum bir konuda okudum galiba ROLEXdi kullanıcının adı elimin içine ufak bir alimintum koyup hareket ettirmeye çalışıyorum en ufak bir kımıldama yok ama hadi hayırlısı
-