aslında ilk defa baslayanlara göre daha sanslı oldugunu söyleyebilirim. cünkü yeni baslayanlar bu konuda sıfırken sen yaptıgın seyleri hatırlamaya calısıyorsun. ben, önceden basladıgın gibi baslamanı öneririm fakat sanırım daha hızlı ilerleme kaydetmek istiyorsun. bunun icin sitedeki diger bilgili kisiler bu konuda sanırım daha tatmin edici cevaplar vereceklerdir. sayende hızlı ilerleme metodunu da ögrenmis olacagız :)hamza.papu yazdı:oncelikle herkese merhaba yaklasik iki yildir telekineziyle ugrasiyodum hatta baya bi ilerlemistim fakat okullar acildigi icin bu isi birakmak zorunda kaldim ama yine tekrardan baslamak istiyorum eskisi gibi telekinezi gucum yok sizin bana onereceginiz taktitler varmi kasik bukme ve madde hareket etme
herseyi bastan alicam yardiminizi bekliyorum
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: herseyi bastan alicam yardiminizi bekliyorum
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
isaallah ogreniriz bi seylerManiaTIC yazdı:aslında ilk defa baslayanlara göre daha sanslı oldugunu söyleyebilirim. cünkü yeni baslayanlar bu konuda sıfırken sen yaptıgın seyleri hatırlamaya calısıyorsun. ben, önceden basladıgın gibi baslamanı öneririm fakat sanırım daha hızlı ilerleme kaydetmek istiyorsun. bunun icin sitedeki diger bilgili kisiler bu konuda sanırım daha tatmin edici cevaplar vereceklerdir. sayende hızlı ilerleme metodunu da ögrenmis olacagız :)hamza.papu yazdı:oncelikle herkese merhaba yaklasik iki yildir telekineziyle ugrasiyodum hatta baya bi ilerlemistim fakat okullar acildigi icin bu isi birakmak zorunda kaldim ama yine tekrardan baslamak istiyorum eskisi gibi telekinezi gucum yok sizin bana onereceginiz taktitler varmi kasik bukme ve madde hareket etme
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Rahatlama tekniği dediğiniz şeyde bir meditasyondur. Program ve teknik kısmı insanların parmak izi gibidir başka bir deyişle her yiğidin farklı bir yoğurt yiyişi vardır. Teknik temelde aynı gibi olabilir fakat kişiye göre uygulama farklılıkları olabilir. E ben şimdi nasıl teknik yada program yapıcam pek bir şey bilmiyorum diyorsanız. Zihninizde isteğinizi netleştirin ve araştırma yapıp gördüğünüz teknikleri uygulayın zamanla tecrübe kazandıkça bazı şeyleri kendinize göre değiştireceksiniz farkında olmadan yeter ki yaratıcı olun ve araştırın. Bilgi alırken de ön yargılarınızı atın ama her bilgiyide doğrudan almayın biraz sorgulayın. Meditasyon gereksiz falanda değildir. Dediğim gibi herkesin bilinçaltındaki düşünce kalıpları farklı hiçkimse aynı düşünemez ve hiçkimsenin psikolojisi aynı değildir. Bu yüzden meditasyon yapılıp yapılmaması uygulayıcıya ve yapısına kalmış.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Çalışmaya başlamadan önce zihnini boşaltmak için ilk etapta vereceğim uygulamayıda yaparsan bir nebze daha iyi sonuç alacağını umuyorum.Bir de daha önce tecrüben var yani bu içinde bir yerlerde bekliyor sadece çağırmanı bekliyor demektir.Yani işin daha basit diyebilirim.Bahsettiğim uygulama post78870.html?hilit=pratik%20yap%C4%B1nca#p78870
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-