Uzun bir aradan sonra tekrar başlamak..

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
OROCHI69
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Re: Uzun bir aradan sonra tekrar başlamak..

Okunmamış mesaj gönderen OROCHI69 »

kapak sıkıcı geliyor gbi bilmiyorum eskiden yapıyordum ama çok değil gene maksimum 4 5 dakika

geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen geller »

mesela dil öğrenimi için alfabe sıkıcı geliyor diyorsun resmen
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
OROCHI69
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen OROCHI69 »

Doğru..başka yöntemi yok mu peki , aslıda bnm bırakma sebebim inancımın azalması ama o inanç olayı artık düzeldi , kapak çalışmasını eskidnde çok az yapardım şuana kadar yaptıklarımı toplasan maksimum 10 dakkadır , günde 3 4 dakkadan başlıcam artık kapak çalışmaya böyle böyle arttırcam