Psi-ball değişik his
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Psi-ball değişik his
Enerji fırlatılmaz mı peki ?
- illegal41
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
O işe fırlatma denmez.Fırlatma dediğin şey telekinezinin temel prensibinde ki enerjiyi yönlendirmedir.Fırlatma deyince insanlar bunu büyütüyor.Psi pet hatırlarsan ne dediğimi anlarsın.Adam Psi Pet'ten dinazor yaptım diyordu.Ama gerçek olmadı doğrulandı.
"Bardağın içindeyken bardağın şeklini, şişenin içindeyken şişenin şeklini alan su gibi ol."
Bruce Lee
Bruce Lee
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Ben temel olanından behsedip onu savunuyordum.İyi ozaman problem çözüldü 

- illegal41
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Sevindim . :)
"Bardağın içindeyken bardağın şeklini, şişenin içindeyken şişenin şeklini alan su gibi ol."
Bruce Lee
Bruce Lee
Gördüm tamam :)FireManager yazdı: alıntı yapacakken yanlışlıkla öm attım cevap ömde :D
Naruto izleyen arkadaşlarına söyle sana Jiraiya'nın narutoya rasengan yapmayı nasıl öğrettiğini anlatsınlar yada izletsinler.
Ama ben kısaca yazayım ilk aşamayı bunu başarınca diğerlerine geçersin :)
Su balonları varya al onlardan bitane su balonu avucunu kaplayacak kadar su doldur.Avucuna yerleştir hareket etmeden sabit kalsın sonra enerjin ile içindeki suyu döndürmeye çalış.Eğer düzgünce döndürmeyi başarırsan balon patlar böylece ilk aşama bitmiş olur diğerini sonra yazarım :)
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Ben psi ballda ustayım fakat nasıl fırlatıcağım bilmıyorum :S
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
- FireManager
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
allah allah ben anlatamıyorum herhalde illegal bakın hareket etti diyorum psi ball atılmazsa nasıl hareket edecek psi ball uzayarak ip şeklini alarak bardağamı çarpıyo noluyo o zaman açıkla
Psi-Wheel : %1
Psi-Ball : %0
TermoKinezi : %0
Kaşık Bükme : %0
Telepati : %0
Lucid Rüya : %100
LunarKinezi %0
-TermoKinezi ile ilgili dev konum vardır tüm bilgileri orda bulabilirsiniz.
-Uzun bir süre burda olmadığım için çoğu yeteneğimi kaybettim
LunarKinezi %0
- FireManager
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
o sahneyi biliyorum ama su balonu patlarsa üstüm ıslanır :ADSfDUchiha Sasuke yazdı:Gördüm tamamFireManager yazdı: alıntı yapacakken yanlışlıkla öm attım cevap ömde
Naruto izleyen arkadaşlarına söyle sana Jiraiya'nın narutoya rasengan yapmayı nasıl öğrettiğini anlatsınlar yada izletsinler.
Ama ben kısaca yazayım ilk aşamayı bunu başarınca diğerlerine geçersin
Su balonları varya al onlardan bitane su balonu avucunu kaplayacak kadar su doldur.Avucuna yerleştir hareket etmeden sabit kalsın sonra enerjin ile içindeki suyu döndürmeye çalış.Eğer düzgünce döndürmeyi başarırsan balon patlar böylece ilk aşama bitmiş olur diğerini sonra yazarım
Psi-Wheel : %1
LunarKinezi %0
LunarKinezi %0
Sen hele patlat birşey olmaz ıslansın ne olacak :)FireManager yazdı: o sahneyi biliyorum ama su balonu patlarsa üstüm ıslanır :ADSfD
- ESP
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
:D :DFireManager yazdı:o sahneyi biliyorum ama su balonu patlarsa üstüm ıslanır :ADSfDUchiha Sasuke yazdı:Gördüm tamam :)FireManager yazdı: alıntı yapacakken yanlışlıkla öm attım cevap ömde :D
Ama ben kısaca yazayım ilk aşamayı bunu başarınca diğerlerine geçersin :)
Su balonları varya al onlardan bitane su balonu avucunu kaplayacak kadar su doldur.Avucuna yerleştir hareket etmeden sabit kalsın sonra enerjin ile içindeki suyu döndürmeye çalış.Eğer düzgünce döndürmeyi başarırsan balon patlar böylece ilk aşama bitmiş olur diğerini sonra yazarım :)
Biri yapıyorsa herkes yapar. Daha yapılmamışsa, Durma yapmaya başla 

-